Zobrazit normální verzi : Začo zase banned ?
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' status : NEZADOUCI '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) :
[AMXBANS] Tvuj nick : evolve
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : STEAM_0 : 1 : 19973661
[AMXBANS] Tvoje SteamID : STEAM_0 : 1 : 19973661
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 0 , 0 ) :
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 78.141.91.136
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : MARTiii
[AMXBANS] Server : website
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi a klavesami ctrl+c ho zkopirujte a pak s ctrl+v vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj
Začo zase ?
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' status : NEZADOUCI '
ten důvod fakt nechápu :DD a ještě ktomu když to je trvalej. Perm se snad dává jen za hacky ne?? Nezadouci wh, nezadouci ab, nezadouci sh,...?? :DD
72 Virgins
20-10-11, 22:50
Martii tohle jen tak nerozdává, takže bys nám taky ty musel kápnout božskou co jsi mu provedl.
to jsi uz musel delat poradnej bordel ze si dostal nezadouci jak psal virgins martii to urcite nedal jen tak
pohar trpelivosti pretekl, sou s vama jen problemy ale nejvic podekujte jurobkovi, uz schazi zabanovat jen katku asi a pak vase nonsteamy s kterymi se budete pripojovat, hezky vecer
pohar trpelivosti pretekl, sou s vama jen problemy ale nejvic podekujte jurobkovi, uz schazi zabanovat jen katku asi a pak vase nonsteamy s kterymi se budete pripojovat, hezky vecer
Měl si tak pěknou hranici postu 666 ty satane :(.
Já už foxikovi psal "na každého jednou dojde" a on se smál. Teď se pro změnu budeme smát my . :)
nechápem, čo som spravil ? MARTiimu som nič nenapísal, ani nič neurobil
čo som zase spravil ak mi môže niekto zhrnúť, takže chápem to tak, vdaka jurobovy mam ban? aha, oukey a ktoré z pravidiel som porušil ?
Love or Hate
21-10-11, 19:32
proc se hadat.mas a hotovo
Love or Hate
21-10-11, 19:33
a ta trpelivost ji asi dosla se ani nedivim
Kdyby se jednalo o nekoho jinyho, asi by me zajimal duvod.
Napisu to takhle, dokud budu adminem, tak uz kuli tyhle particce spratku neodejde nikdo spravnej.
stále nerozumiem, opakujete sa všetci ... jeden normálny dvôvod
aha, takže zhulo (Yesyesyes Billy) dostane unban, čo tu spamuje fórum jurobovými hláškami, a mne zostane ban ? ...
napis mi jeho steam, a muzes i katky steam, dik
nenapíšem, pokial sa nevyjadríš k banu = aký dvovod si mal na permanentný ban ? na niekoho som nadaval, napisal som niečo zle na forum, urážal som snáď niekoho ?
na niekoho som nadaval, napisal som niečo zle na forum, urážal som snáď niekoho ?
ne,aspoň co já vím. Určitě to bude jen že znáš juroba, ptž den předem napsal do smazanýho topicu, že na všechny sere a bude tady ostatním nejlíp bez vás všech.
hlavne že jurobova prava ruka ma unban, ale ja a foxik máme stále bany. fakt spravodlivosť
ne,aspoň co já vím. Určitě to bude jen že znáš juroba, ptž den předem napsal do smazanýho topicu, že na všechny sere a bude tady ostatním nejlíp bez vás všech.
takže to chápem tak, že jurob niečo napíše na forum a vy mu to splníte ???
takže to chápem tak, že jurob niečo napíše na forum a vy mu to splníte ???
já bych tohle nebanoval;) a ani nemůžu-nechci bejt admin:D
Měl si tak pěknou hranici postu 666 ty satane :(.
Já už foxikovi psal "na každého jednou dojde" a on se smál. Teď se pro změnu budeme smát my . :)
foxik, jurob, ale nikde nevidím svoje meno ....
foxik, jurob, ale nikde nevidím svoje meno ....
ok, tak jinak... memberi teamu MOZO
<3 Billy STEAM_0:1:23812229... dekovat mi nemusite, rad sem pomoh
ok, tak jinak... memberi teamu MOZO
<3 Billy STEAM_0:1:23812229... dekovat mi nemusite, rad sem pomoh
hmm, pánko
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.