Del!k98
15-05-14, 17:59
Zdravím všetkých playerov a AT.
Ako môžete vidieť v nadpise,chcel by som požiadať o práva na serveru Furien.
Niečo z Realu - Volám sa Adam.
-Mám 16 rokov,V novembri 17.
- Bývam na Slovensku v Námestove (Orava)
-Moje zaľuby- Hokejbal,futbal,Hokej
Niečo z Hry - Hrávam vetšinou na serveri furien,kde som bol pred poruchou ranku v TOP1.
-Moje meno v hre je ^LoG[!]N.: <3 nebo :Del!k.: :P vole , ale niekedy si dam aj fake nick.
-Furiena už hraju asi 2 a pol roka,Do Novembra minuleho roku som hraval na NS, a od Decembra som začal hrať na steame.Na steamu mam približne 240 hodin, a když som hraval na NS som tam mal 500 hodin cca.
-Cheaterov som vetšinou hlasil adminom z furienu,ktorých mam v priateľoch.
- Môj prvý ban byl tento http://csko.cz/bans/ban_details.php?bhid=76050 inač žiadne prehrešky.
Prečo by som mal byť admin práve ja ? Chcel by som pomáhať At na serveroch kotelny.Myslim si, že som už dosť skušenej, aby som mohol zabanovať nejakých cheatrov.
Admina som nerobil ešte na žiadnom portáli , ale všetko je po prvý raz.
Môj STEAM ID : STEAM_0:1:69248736
Veľmi dakujem za pozornosť a tiež za dobré i zlé odpovede.
Ako môžete vidieť v nadpise,chcel by som požiadať o práva na serveru Furien.
Niečo z Realu - Volám sa Adam.
-Mám 16 rokov,V novembri 17.
- Bývam na Slovensku v Námestove (Orava)
-Moje zaľuby- Hokejbal,futbal,Hokej
Niečo z Hry - Hrávam vetšinou na serveri furien,kde som bol pred poruchou ranku v TOP1.
-Moje meno v hre je ^LoG[!]N.: <3 nebo :Del!k.: :P vole , ale niekedy si dam aj fake nick.
-Furiena už hraju asi 2 a pol roka,Do Novembra minuleho roku som hraval na NS, a od Decembra som začal hrať na steame.Na steamu mam približne 240 hodin, a když som hraval na NS som tam mal 500 hodin cca.
-Cheaterov som vetšinou hlasil adminom z furienu,ktorých mam v priateľoch.
- Môj prvý ban byl tento http://csko.cz/bans/ban_details.php?bhid=76050 inač žiadne prehrešky.
Prečo by som mal byť admin práve ja ? Chcel by som pomáhať At na serveroch kotelny.Myslim si, že som už dosť skušenej, aby som mohol zabanovať nejakých cheatrov.
Admina som nerobil ešte na žiadnom portáli , ale všetko je po prvý raz.
Môj STEAM ID : STEAM_0:1:69248736
Veľmi dakujem za pozornosť a tiež za dobré i zlé odpovede.