vanss1
18-05-14, 10:02
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 37508)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Cheater s DIP'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < Biely_Cikan >
[AMXBANS] Tvuj nick: NeyMaR_
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1523427143
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1523427143
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0):
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.40.121.10
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < BiA Fz >
[AMXBANS] Server: Kotelna - Mega pub 2 | csko.cz
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ==================================
Poznamka:
Dobry den. Chcel bych vas poprosit o UNBAN po 4rokoch(let) pretoze som prisiel nato ze Kotelna je najlepsi portal v CZ/SK a mam chut si znova zakupit VIP a hravat ako podstivy hrac, bez cheatov. Pred 2rokmi(lety) sem taky ziadal o unban ale nedali ste mi ho. Ja sem cakal pretoze po 2rokoch(let) by mi mal ban skoncit, ale neskoncil. Este raz prosim cely Admin Team aby sa nadomnou zlutovali a dali mi ten UNBAN. Viem ze som pred timi 4rokmi(lety) cheatoval ale bol som decko co si nevedelo vazit portal na ktorom sa mi hralo Bestovne. Dufam ze ste ma pochopili a budem len rad ked s tim budete suhlasit.
Este raz dakujem . :)
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 37508)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Cheater s DIP'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < Biely_Cikan >
[AMXBANS] Tvuj nick: NeyMaR_
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1523427143
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1523427143
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0):
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.40.121.10
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < BiA Fz >
[AMXBANS] Server: Kotelna - Mega pub 2 | csko.cz
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ==================================
Poznamka:
Dobry den. Chcel bych vas poprosit o UNBAN po 4rokoch(let) pretoze som prisiel nato ze Kotelna je najlepsi portal v CZ/SK a mam chut si znova zakupit VIP a hravat ako podstivy hrac, bez cheatov. Pred 2rokmi(lety) sem taky ziadal o unban ale nedali ste mi ho. Ja sem cakal pretoze po 2rokoch(let) by mi mal ban skoncit, ale neskoncil. Este raz prosim cely Admin Team aby sa nadomnou zlutovali a dali mi ten UNBAN. Viem ze som pred timi 4rokmi(lety) cheatoval ale bol som decko co si nevedelo vazit portal na ktorom sa mi hralo Bestovne. Dufam ze ste ma pochopili a budem len rad ked s tim budete suhlasit.
Este raz dakujem . :)