H M
21-10-11, 23:21
Dobrý večer ,chtěl bych požádat o práva na Jailbreak1/2
Nick in game: H M
SteamID: STEAM_0:0:19743521
Skype a další: Mám, když tak dodám:)
Něco o mně:
Jmenuji se David je mi 17let, a bydlím v menším městečku Kadaň. Chodím druhým rokem na Stavební Průmyslovou Školu. Counter-Strike hraju asi od roku 2006 na NS , od roku 2008 na steamu. Jsem aktviní jak ve hře tak na fórum.
Hrávám už jen na kotelně.
Proč být admin?
Chtěl bych Vám pomoct dělat pořádek na servech,už jen proto že je spuštěn nový server JB2. Hraju snad jen Jail sem tam skoro každý den, občas zajdu na bhop nebo na gungame podle nálady. Ve všedni dny hraju 2-4h / o víkendu 2-8. Přes noc tam bývá bordel kdy admini jsou OFF, neříkam že vždy ale většinou když dává nějaký vůl FK nebo nemá mikrofon nebo jiný důvod tak po ruce nikdo není.
Zkušenosti:
S AMX modem zkušenosti mám býval jsem adminem na ASPECT-GP , W.A.R , + hrajCS
Poznám aimb0t a další neplechy
Díky za Váš čas!
Nick in game: H M
SteamID: STEAM_0:0:19743521
Skype a další: Mám, když tak dodám:)
Něco o mně:
Jmenuji se David je mi 17let, a bydlím v menším městečku Kadaň. Chodím druhým rokem na Stavební Průmyslovou Školu. Counter-Strike hraju asi od roku 2006 na NS , od roku 2008 na steamu. Jsem aktviní jak ve hře tak na fórum.
Hrávám už jen na kotelně.
Proč být admin?
Chtěl bych Vám pomoct dělat pořádek na servech,už jen proto že je spuštěn nový server JB2. Hraju snad jen Jail sem tam skoro každý den, občas zajdu na bhop nebo na gungame podle nálady. Ve všedni dny hraju 2-4h / o víkendu 2-8. Přes noc tam bývá bordel kdy admini jsou OFF, neříkam že vždy ale většinou když dává nějaký vůl FK nebo nemá mikrofon nebo jiný důvod tak po ruce nikdo není.
Zkušenosti:
S AMX modem zkušenosti mám býval jsem adminem na ASPECT-GP , W.A.R , + hrajCS
Poznám aimb0t a další neplechy
Díky za Váš čas!