PDA

Zobrazit normální verzi : Admin Prava- Zombie a Zombie Escape (The KuRzA- steam name)

plazer99
25-05-14, 22:27
Zdravim, mohol by som byt admin na Zombie a Zombie Escape? S adminstvom ma skusenosti, pretoze sme mali s kamaratom vlastny server, poznam AMX a vsetko potrebne ku adminstvu. Na Zombie a Zombie Escape som hral uz dlho, aj ked niekedy s prestavkami, ale spolu tam mam nahranych dost hodin, na steame mam malo odohranych hodin, pretoze toto je moj 3. steam.. na CS 1.6 mam spolu odohranych cez 1500 hodin. Moje Steam name: Plazer 99 ale najdete ma pod menom The KuRzA. Mam 15 rokov a CS hram uz 7 rokov. Dakujem za precitanie a keby ste ma zvolili za admina, tak by som sa snazil co najviac, cawte :).

halelujah
25-05-14, 22:38
Prečitaj si čo ma byť v žiadosti : http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%9E%E1dost%ED-!!! prip . si pozri ine žiadosti ako to ma vypadať , pisal som ti že ti ešte treba aktivitu .

hofy
25-05-14, 23:55
Za poslední měsíc je evidováno připojení pouze za pátek, sobotu a dnešek, což je dost slabé. Hlásíš někomu porušování pravidel, nebo na co bys vlastně práva potřeboval?

Také by bylo vhodné přiložit SteamID tvých předešlých účtů.

halelujah
26-05-14, 09:13
Za poslední měsíc je evidováno připojení pouze za pátek, sobotu a dnešek, což je dost slabé. Hlásíš někomu porušování pravidel, nebo na co bys vlastně práva potřeboval?

Také by bylo vhodné přiložit SteamID tvých předešlých účtů.
Už pred tým sa ma pýtal na práva a povedal som mu že treba lepšiu aktivitu , zatiaľ lock . A kým je ježko proti tak nemá ani sebemenšiu šancu sa stať adminom :D

PRAETORIAN
26-05-14, 11:41
Zdravim, mohol by som byt admin na Zombie a Zombie Escape? S adminstvom ma skusenosti, pretoze sme mali s kamaratom vlastny server, poznam AMX a vsetko potrebne ku adminstvu. Na Zombie a Zombie Escape som hral uz dlho, aj ked niekedy s prestavkami, ale spolu tam mam nahranych dost hodin, na steame mam malo odohranych hodin, pretoze toto je moj 3. steam.. na CS 1.6 mam spolu odohranych cez 1500 hodin. Moje Steam name: Plazer 99 ale najdete ma pod menom The KuRzA. Mam 15 rokov a CS hram uz 7 rokov. Dakujem za precitanie a keby ste ma zvolili za admina, tak by som sa snazil co najviac, cawte :).

NE A jak říká halelujah jelikož je ježek proti tak jsi bez šance:eek:

kono159
26-05-14, 16:02
NE A jak říká halelujah jelikož je ježek proti tak jsi bez šance:eek:
sak on si zatlka klince do truhly, pre takychto blbov sa leda tak prispievanie od normal userov len znova zrusi, alebo dostane ban/zakaz pisat do ziadosti

matis
26-05-14, 20:31
Steam_0:1:58718126

dhaaqu
12-07-14, 13:57
Aktivita především na JB, celkově prozatím nedostatečné předpoklady. LOCK