Zobrazit normální verzi : Zvýšení FPS :)
Ahojte všici,
Asi to tady někde je,ale prostě to napíšu :) Pokud máte NVIDIA tak se můžete radovat a pokud ne tak si to přestaňte číst :D
1)Pravým kliknutím na plochu a najdete si Vlastnosti NVIDIA či Nastavení NVIDIA ja tam mám Vlastnosti
2)Najedete si na Grafiku a najdete si Vertikální synchronizace-a to dáte vypnout pak použít a můžete si hrát se 100fps do aleluja
!!!POZOR když vypnete verti. syn. tak pak vám pujde developer--ale jestli ho použijete máte ban :DD nad 100fps je ban snad admini by snesli 101 :P!!!
SuperVafle
01-06-14, 11:01
:O On je nad 100fps ban ? :DDD Jsem ani nevěděl.. :DD
Určitě ne, FPS ani nemůže být větší než 100, protože HL1 engine větší hodnotu vytvořit prostě neumí. Jde to třeba v CS: Source, kde je hranice 300, protože využívá Source engine.
Určitě ne, FPS ani nemůže být větší než 100, protože HL1 engine větší hodnotu vytvořit prostě neumí. Jde to třeba v CS: Source, kde je hranice 300, protože využívá Source engine.
Fail. Nejdřív si ověř něž něco napíšeš a zbytečně zmateš lidi. A nastuduj si pravidla serverů, jako admin bys je měl ovládat.
Developer je na naších serverech zakázán na jump a knife serverech, protože zvýšené fps upravuje rychlost.
Fail. Nejdřív si ověř něž něco napíšeš a zbytečně zmateš lidi. A nastuduj si pravidla serverů, jako admin bys je měl ovládat.
Developer je na naších serverech zakázán na jump a knife serverech, protože zvýšené fps upravuje rychlost.
Jaj, myslel sem, když je vyplej developer.
Jestli si jel doted vic jak 100fps mas stesti ze to nenasly ale u hodne hracu se vyuziva developer a par adminu to ani nepozna...Sam sem vyuzival jednu chvili developera :DD ale lepsi je hrat na tech 100 :))
já osobne mám 300 fps. Ale rozdiel medzi 100 a 300 fps nerozpoznám. Je to to isté. :)
Na surfe je povolene fps_max 120, nie?
SuperVafle
15-07-14, 15:13
Muj ntb ma problem stabilne tahnout 70fps, takze mam smulu.. :D
^^ Sorry za diakritiku jsem na mobilu.
Grakon2702
20-07-14, 21:47
FPS nad 100 je zakázané? To jako fakt? OK, je taky zakázaný script, co jsem si autoexec vytvořil, který mi udělá to, že při střílení automaticky walkuju?
Aj furien servery
Kyblík Hnoje
22-07-14, 11:04
To jsem teda ještě neslyšel, takovéto divné věci...To jakože když mám silnější komp a dostanu se tak na vyšší FPS, tak už bych nemohl hrát? lol to si jako má uživatel FPS sám a dobrovolně nějak snižovat? :double lol:
To jsem teda ještě neslyšel, takovéto divné věci...To jakože když mám silnější komp a dostanu se tak na vyšší FPS, tak už bych nemohl hrát? lol to si jako má uživatel FPS sám a dobrovolně nějak snižovat? :double lol:
Nemusíš mať silnejší pc, je to script.
Kyblík Hnoje
22-07-14, 14:09
FPS snad znamená Frames Per Second, tedy počet snímků za sekundu. Pokud máš 20 let starou grafiku a novou grafiku, tak tam snad bude rozdíl, právě kvůli tomu, že je ta nová silnější a rozjede proto hru lépe, s vyšším FPS, ne? Takže je to nějaký skript, který hru modifikuje tak, aby bylo možné mít větší FPS a jelikož vyšší výkon není vítán kvůli znevýhodnění ostatních, tak ta úprava není povolena? Chápu to dobře? :-D
Jen mě to zaujalo, jinak je mi to celkem jedno :-)
Grakon2702
22-07-14, 14:29
Tady jde spíše o připojení k internetu, podle kterého si nastavíš tzv. raty a upravíš FPS. Můžeš mít připojení 100Mb/s, ale pokud budeš mít špatně nastavené raty, hra se bude chovat, jako kdyby jsi měl připojení 100Kb/s. To je důvod proč, např. na jb si všichni stěžujou na rozsvícenou baterku. Já mám raty nastavené podle svého připojení a nelaguje mi ani, když má celý CT tým rozsvícené baterky. Spoustu lidí, ale ani neví, co to raty jsou, nemají je nastavené a proto jim to s baterkou laguje. Dokonce jsem viděl jednou admina, jak za rozsvícenou baterku dal ban.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.