Zobrazit normální verzi : Stížnost na spešla [#.] Smoke weed every day
Mám tu stížnost na Spesla Smoke weed every day Nedavno bugoval granaty,zabil 3 T,pred chvily si tu jen pro zabavu prejel simona,T ktere nedostalo VD.Poslední dobou si na něj stěžuje vice lidí.
Dukaz bohuzel nemam,ale je na nej vice stiznosti posledni dobou..
Dukaz bohuzel nemam,ale je na nej vice stiznosti posledni dobou..
to je sice pekne, ale bez dokazov sa nepohneme
Já mu to klidně potvrdím, dokonce jsem byl mezi přejetými.
Myslím, že omylem (podle něho) to rozhodně nebylo.
Mám tu stížnost na Spesla Smoke weed every day Nedavno bugoval granaty,zabil 3 T,pred chvily si tu jen pro zabavu prejel simona,T ktere nedostalo VD.Poslední dobou si na něj stěžuje vice lidí.
Objasni mi prosím, ako buguje granáty.
A tak isto zrozumiteľnejšie napíš, koho kto prešiel.
Dik.
[#.] Smoke Weed Every Day přejel 2T + Sajmona.
[#.] Smoke Weed Every Day přejel 2T + Sajmona.
CT ho mali zabiť a strážiť simona, nevidím v tomto popise problém.
Neviem, preco robite z toho taku vedu. Ved ide iba o prdel.
Ohledne toho bugovani,Hodil granat pod sebe, dal recconect a tim ho bugl jako by ho hodilo napr protihrac a zabil tim 3 spoluhrace,A to prejizdeni prejel 2 Vezne a Simona kdyz normalne bez problemu simonoval,na mape Jail_funny2
Ano ale spesl by mel jit prikladem ne?
Já to řešit nehodlám, pokud berete jako srandu přejíždění a rušení sajmonovi hry tak si to užívejte dál.
Mne osobne nikdy nevadilo, ked ma niekto zrazil. Neviem, preco maju s tym vsetci taky problem. Ide len o srandu.
Já to řešit nehodlám, pokud berete jako srandu přejíždění a rušení sajmonovi hry tak si to užívejte dál.
Keď si nevie Simon ustrážiť spolu s ostatnými CT jedno jediné VD, tak nemajú u CT čo robiť.
Ten bug granátov sa porieši a dostane zatiaľ len dohovor.
To že hodil pod seba HEčko a odpojil nemuselo byť úmyselne...
To že hodil pod seba HEčko a odpojil nemuselo byť úmyselne...
Častokrát se mi stane, že pod sebe hodím granát a pak se ještě omylem odpojím :/
ja se treba takhle vzdy odpojuju abych nebyl za blbca ze jsem se zabil HEckem :D
Grakon2702
02-06-14, 21:22
Víte proč to lidi tolik štve? Už jste někdy čekali 10-20 minut na nové kolo? Je to sice fun mód, ovšem ten čas strávený čekáním na nové kolo je fakt nuda. A nejhorší je na tom to, že vždycky jak od rtoho kompu odejdu, najednou musí všichni dělat vzpoury, aby bylo další kolo :D.
Tak nerobte take dlhe kola :D
FizzyBubble
02-06-14, 21:31
Nejlepší jsou frajeři co dají NÁHODU a pak čtyřem lidem olympiádu.
GRANDMOTHER
02-06-14, 21:36
Mno, víš... dát 20 lidem olympiádu která se má ještě vydařit je těžší než vypadá... :-O
to je este jeden z tych lepsich pripadov zvycane daju nahodu , 3 reakcie a vy 2 si date box a potom si mozme ist zahrat minecraft [povedia si v duchu]
FizzyBubble
02-06-14, 21:42
Mno, víš... dát 20 lidem olympiádu která se má ještě vydařit je těžší než vypadá... :-O
To netvrdím, že je to lehké jde jen o to jestli se kolektiv chce bavit nebo ne podle toho taky kolo vypadá.
Vyřešeno, spešl byl odebrán (nejen na základě této stížnosti).
(http://csko.cz/forum/showthread.php?28370&p=279293&viewfull=1#post279293)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.