Zobrazit normální verzi : [TNT]MicroCz (WH) --> matis
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 109565)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < [TNT]MicroCz >
[AMXBANS] Tvuj nick: [TNT]MicroCz
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:391511349
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:391511349
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 89.102.145.227
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 89.102.145.227
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < matis >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Aim (aim_dust_night)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Poznamka:
Rad bych videl demo kde jsem udajne WH pouzil
paci sa
demo > http://csko.cz/dema?UPD=iXOwyebO
pre istoru hltv > csko.cz/hltv/27027/27027-1406041639-aim_dust_night.zip cas cca 18:45
a taky mi rekni jak ho spustim dvojklikem to nejde
Já tam teda spíš vidím hru kde se řídím pomocí kroků a toho co vidím + to že když někdo střlel po tom mim a zabil ho tak asi vidim odkud to koupil
Já tam teda spíš vidím hru kde se řídím pomocí kroků a toho co vidím + to že když někdo střlel po tom mim a zabil ho tak asi vidim odkud to koupil
ok a kde si to spustil, skusal si media player?
vlozil jsem to do slozky cstrike a zpustil pomoci prikazu jestli si myslis ze tohle je WH tak neumis hrat counter sluchem se obcas dozvis ohodne vic slyšíš stopy střelbu všechno a když koukáš odkud na koho střílí tak víš kde jsou
Jo to že jsem vystřelil ve 23:10 3x do krabice za kterou nahodou nekdo byl neznamena ze mam WH ne ?
vlozil jsem to do slozky cstrike a zpustil pomoci prikazu jestli si myslis ze tohle je WH tak neumis hrat counter sluchem se obcas dozvis ohodne vic slyšíš stopy střelbu všechno a když koukáš odkud na koho střílí tak víš kde jsou
vies ja uz som trosku starsi a nemam tak dobry sluch...ake mas sluchatka/? ty co vidi prez zdi?
Ne krakeny vypiš mi tu 3 časy který chceš oduvodnit a já ti to vysvětlím WHčko tady opravdu neni
Ne krakeny vypiš mi tu 3 časy který chceš oduvodnit a já ti to vysvětlím WHčko tady opravdu neni
co my chces vysvetlovat? sak ja som neni doma
Já tam WH prostě nevidim opravdu ne to mi vysvětli...Buď víš, že mám pravdu ale nechceš se ztrapnit když si ten "Admin Měsíce" a nebo neumíš hrát CSko...
Mě nejde o unban de mi o princip já mám koupenou 1.6tku na steamu takže hraju dál ban mám na neoficiální... Mě de jenom o princip
Já tam WH prostě nevidim opravdu ne to mi vysvětli...Buď víš, že mám pravdu ale nechceš se ztrapnit když si ten "Admin Měsíce" a nebo neumíš hrát CSko...
ale vlasne ani neviem co tu robim, ja som len okolo iduci
ale skus si pockat na vyjadrenie adminov, co vedia hrat csko
Rád si počkám mezitím budu hrát aim a né že mi zase dáš banán za WH ... -_-
za mě tam je i AB :happy:
E: kukal jsem jen to hltv kde je to jasne
Rád si počkám mezitím budu hrát aim a né že mi zase dáš banán za WH ... -_-
STEAM_0:0:89021973
banany nerozdavam
za mě tam je i AB :happy:
E: kukal jsem jen to hltv kde je to jasne
Tak to mi tam ještě připiš AB,CD,SH,DVD...
Rovnou všechno ;)
Taky koukám na HLTV a vždycky jsem toho hráče zahlídl než jsem ho sestřelil...
tak to dáme ub všem takovým cheatrům.
Si si isty ze sme pozerali to iste demo?
Jsem si tim jistej na 100% před chvilkou si semnou hrál na JB viděl si něco ?? Řekni mi co tam je vidět... opravdu nechápu
Keby si sa aspoň priznal... Cheater.
Nemám se přiznat k čemu mám teď origo hru od steamu hraju si vesele dál...
Nemám se přiznat k čemu mám teď origo hru od steamu hraju si vesele dál...
Dobře a jak dlouho máš steam?
Jailbreak 2 04-06-2014 19:18:46 STEAM_0:0:89021973 89.102.145.227 [TNT]MicroCz Dostal jsem Ban na CSku libovka...
Aim 04-06-2014 16:59:26 VALVE_0:0:391511349 89.102.145.227 [TNT]MicroCz jsem to vedel :D
Hru jsem si koupil po banu steam mam delší dobu
Co jako s tim vypisem na JB ?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.