PDA

Zobrazit normální verzi : Deathrun_arctic

Blink
08-06-14, 19:30
https://www.youtube.com/watch?v=SLjiA6W94p8&feature=youtu.be

Mr.N0b0dy
08-06-14, 22:54
Vůbec mi to nepřijde jako skill, koupit si Autobhop a čau... ještě bez pastí, atd... toto sem fakt nepatří... ještě ke všemu jsi měl celkem štěstí...

Likan.
09-06-14, 00:26
Zbytočný hate. Všetci co boli aspoň raz za posledné 2 roky na dr musia vedieť, že celé sa to točí okolo autobhopu, takže hate-ovať to, že si kúpil autobhop je dosť trapas. Keby mu tam niekto púšťal pasce aj tak by mu nasolil ledva prvú sériu pascí a potom by si šiel free run. Sranda, že všetci považujú luckerské hlavy pri výskoku za mega skill ale keď sa jedná o dr tak sa na to nedá pozerať... A teraz trošku k videu : run bol celkovo dosť priemerný bez jedinnej skratky, čo ma celkom mrzí lebo ma to vždy na dr-ku najviac priťahovalo. Chýba mi tam nejaké uvítanie, efekt, čokoľvek. Hudba podľa mňa neadekvátna k tomu čo sa dialo na obraze, aspoň podľa mňa. Celkom pokojná hudba, ktorá sa začína rozbiehať a zrazu... koniec. Uvítal by som ináč link na pesníčku kedže to znelo celkom fajne. Trošku som si čekol kanálik a robíš/te tam intrá tak prečo nie je žiadne v tomto videu ? Toť vše (: