Zobrazit normální verzi : BB - /buyxp za $?
Zdarec.. :D
Mám takový návrh, ale kdy se vám to nebude líbit (co je tak 75%) tak na ma mě hned neřvěte :D
- Prostě kdy hraju BB, a mám 10 000$ (peněz) tak bych třeba napsal př: /buyxp nebo /buyb nebo prostě něco na takovej způsob, a nedalo by to tolik bodů ale třeba jen 10B nebo prostě tak :D
Předem díky :)
-Skorej treba vymyslieť niečo aby zombie neostávali afk aby mali dôvod chodiť do kempov a snažiť sa zabiť CTčka ... pre nevip by to chcelo aspoň 2 body za smrť aspoň malá motivácia nieje to moc ale lepšie ako nič.
-Inak neviem ako to funguje ale často sa mi stáva že keď idem zabiť zombííka tak si napíše do konzole kill, lepšie by bolo dostávať body za poškodenie ktoré dáš a nie za kill.
Však ale když CT zabije zombíka, tak zombie dostane +3 Body ne..?
Len ak je vip dobre si to čítaj prosím hento som písal výhodu pre nevip ...
E: Uvidíme čo na to povie kotel mohol by to zobrať z klasického zm ak by sa dalo to zbieranie bodov.
Jo aha, já totiž mám furt VIP, takže nevim že NOvip nedostávaj body :D
Ale bylo by to docela dobrý, třeba za 1 500 DMG např: + 1B ? :D
shootradar
11-06-14, 09:54
Třeba ale já jako ne-vip sem dostával 3 body za smrt a i ostatní dostávají řekl bych, ale málokdo z nováčků to ví, tak se radši ani na silnější či někomu do kempu nesnaží lézt.
Ďalej by som navrhol aby zombíí mohli cez seba prechádzať, nebaví ma moc kukať sa ako si zombii a ct navzájom pomáhajú a točiť demo kvôli tomu aby chalan dostal ban na 3 hodiny alebo koľko a potom to robil znova mi príde vtipné.
E: Ladder je momentálne aj tak najväčším nepriateľom zombííkou takže by to zas taký problém nebol myslím.
shootradar
11-06-14, 16:17
Ďalej by som navrhol aby zombíí mohli cez seba prechádzať, nebaví ma moc kukať sa ako si zombii a ct navzájom pomáhajú a točiť demo kvôli tomu aby chalan dostal ban na 3 hodiny alebo koľko a potom to robil znova mi príde vtipné.
To by pak bylo zbytečné stavět laddery, kdy by si tam mohli přes sebe chodit 10 zm naráz :)
To by pak bylo zbytečné stavět laddery, když by si tam mohli přes sebe chodit 10 zm naráz :)
To jsi myslim že je uplná blbost.. jak psal shootradar to by bylo zbytečné stavit laddery, ale já jsem dal návrh na to koupení bodů za $, a odpovídáte furt na jiné věci.. založte si svojí tému na vylepšování serveru, ale já chci aby jste se vyjádřili na můj nápad.. :)
Ok vyjadrím sa k tvojmu nápadu už takto sa stáva že zombíí sú afk keď tam dáš body za peniaze tak sa postavia afk prídu raz za čas sa pohnúť aby ich to nekicklo a budú si zbierať body inak budú hrať pokemonov alebo neviem čo :) nevravím že všetci ale bude potom viac afk hráčov ...
No, tak třeba když CT zabije ZM, tak by CT dostalo +800$ a když umře ZM (zabije ho CT) tak by dostal +400$ a za 10 000$ po napsání /buyb by dostal hmm +10B ? :D
Stejně tam jsou ty peníze k ničemu né?
SuperVafle
16-06-14, 23:17
Tohle bych nepřidával.. :) Maximálně za smrt třeba 100$ a za 5000 si koupit například 500 hp na kolo.. Měli by tím motivaci umírat, aby dotyčného pak mohli zabít pomocí koupených HP na kolo.. :)) Jinak přecházení přes sebe tu bylo ze začátku tuším.. Dělalo to hroznou neplechu a CT byli naprosto bez šance. :)
To s těma HPčkama se mi moc nelíbí no :/ Však si tam můžou vylepšovat HP... Já si ale myslim, že ten můj nápad by zm nutil plnit těm lidem, že prostě nebudou někde chodit a hrát si, ale že jim budou chodit do campy a snažit se je zabít.. pak prostě po napsání /shop, /buyb nebo tak by se to dam dalo koupit třeba takovej 10 B :)
ked si vip dostávaš +$500 ... ale načo ... ? neaká + výhoda sa hodí :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.