PDA

Zobrazit normální verzi : Classic

Jacob_PC
11-06-14, 13:40
Ziadost o prava na Classicu

Pozrite sa nejsom oblubeny na tom servery ale mam svoj nazor a za nim si stojim.predpokladam ze prava nedostanem ale podmienky splnam cize

Na servery hram kazdy den niekolko hodin
Respektujem adminov
Nikdy som nemal Ban

Co sa tika mna proste nestrpim ked mi niekto nadava do kktov jebnutych
Sorry ale citoval som hracov

Prava chcem mat pre poriadok na servery ...

Prosim nerobte si zomna srandu....

Chemo
11-06-14, 13:59
No mohol by si sa trochu rozpísať, napríklad: koľko máš rokov ? Ako dlho hráš csko a ako dlho na tomto portále ? Máš záujem o toho admina naozaj, alebo to len skúšaš, lebo podmienky spĺňaš ?

Jacob_PC
11-06-14, 14:05
O admina mám záujem naozaj tu hrám asi pol roka osobné udaje si chcem nechat pre seba dufam ze to bude stacit :) pisem na mobile takze bez diakritiky...

Zoyer
11-06-14, 14:14
dneska jsi si koupil originalku ?

ZeMi7
11-06-14, 14:15
Ikdyž sem "tu" nový tak ti napíšu, co by sem napsala asi většina.

Půl roku se mi zdá poměrně málo.
Žádat o práva v den co sis pořídil steam mi taky přijde zvláštní.
V chatu samá p*ča, kkt, atd...

Classic moc nehraju, takže ze hry tě posoudit nemůžu.
Můj příspěvek ber spíše jako shrnutí pro lidi, kteří budou tvou žádost případně řešit. Tzn. nejsem ani pro ani proti.

EDIT: Zoyer mě předběhl s tou originálkou.

Jacob_PC
11-06-14, 16:54
Ano a prave pre toto zalezi mi na tom

Zemi to ze niekedy uz to nezvladam sa ospravedlnujem ale nejsom nejaka handra ze mi budu nadavat a ja si to necham a ako som pisal originalku mam pre toto a v pravidlach su hodiny 300 cisteho casu

A samozrejme uz sa budem drzat na uzde pre mna za mna nech mi tam nadavaju vsetci zalezi mi na pravach

No ok vidim ze mam 0% sancu ale kazdopadne dakujem za nazory

A na zaver perlicka

Taky NS pero me da
LOL taka nula ma da
5:1 Jacobe uninstall
Si kkt drbnuty
Jeblino
atd.

Ako sa hovori nrob to co chces aby robili iny tebe

Ano a prave pre toto zalezi mi na tom

Zemi to ze niekedy uz to nezvladam sa ospravedlnujem ale nejsom nejaka handra ze mi budu nadavat a ja si to necham a ako som pisal originalku mam pre toto a v pravidlach su hodiny 300 cisteho casu

A samozrejme uz sa budem drzat na uzde pre mna za mna nech mi tam nadavaju vsetci zalezi mi na pravach

No ok vidim ze mam 0% sancu ale kazdopadne dakujem za nazory

A na zaver perlicka

Taky NS pero me da
LOL taka nula ma da
5:1 Jacobe uninstall
Si kkt drbnuty
Jeblino
atd.

Ako sa hovori nrob to co chces aby robili iny tebe

Ok dám to sem lebo MULTIPOSTING je asi aj tu...

Len mi Prosím poradte čo musím urobiť aby som mal práva...

Neviem prečo ale nejde mi to dať do 1 príspevku

Eso./digl
11-06-14, 19:35
Ten typek tam fakt hrava ale prava urcite nie. Mozno tak za 4 roky ked budes mat hadam tych 15. Inak je to v celku slusny hrac ale to je asi tak vsetko :)

lock this shit, please :smart:

Jacob_PC
11-06-14, 20:05
Dik za nazory prosim o LOCK threadu.

(No dopadlo to zle ale co som mohol cakat).
Snad to niekedy vide...

A prava som chcel hlavne pre to lebo ma nebavi furt hrat s cheatermi,blokermi atd. Predsa len hram tam niekolko hodin denne.

A nikto mi nenapísal čo nesplnam

Ok zemi ano a na to som odpisal no ale nebudem sa furt opakovat do ....... si nadavat neneham

•Steam mam
•Csko hrajem casto
•Nikdy sa nestalo ze by som neposluchol admina
•Ziadna BAN

A toto bolo v pravidlach mozno sa mylim ale tieto blbosti tam boli

•Komu som nadaval len tak?

Toto tam bolo pokial sa nemylim...

fnyy
11-06-14, 20:24
Za me taky NE,hrava na classicu casto,to je pravda.Ten vek,jak uz zminil Eso je na pochybach...

Jacob_PC
11-06-14, 20:29
Vsetko sa toci okolo toho isteho vek vek vek ale kde je napisane ci mozem od 3-50 alebo nieco take...

A kolko maju rokov admini ktory banuju a kickuju zo srandy?kto preveroval ich?

A dolezite je to nie ci mas 13 alebo 25

A ja sa snazim s ludmi vychadzat ked mozem pomozem im

Do admina by som si nikdy nic nedovolil

Preco to neberete takto? Kazdy ma svoj nazor.

Chemo
11-06-14, 20:48
No, tak keď máš 11, tak určite nie. Nie je to kvôli veku, ale aj kvôli názoru, ktorý môžeš mať iný ako dospelý alebo dospievajúci človek. Už viem, prečo sa ti zdal vek ako osobný údaj. Ako píše Eso. Ja som s tebou v hre nemal žiadny problém, ale bolo by dobre niečo nahlásiť na fóre. Možno si hlásil v hre, ale ja si na to nepamätám, sorry. A nemôžeš sa hneď tak rýchlo vzdať a napísať LOCK, môže sa to tu riešiť aj mesiac a viac, ak si za niečím ideš, tak neprestávaj. Len pre info, ja neviem o žiadnom adminovi, na tomto portále, ktorý by mal menej ako 15 rokov. Takže NIE.

Jacob_PC
11-06-14, 21:01
To je v pohode ale čo si myslíš kto mi dá áno?
Ja tipujem ze nikto tak naco stale tocit okolo toho isteho ked ste ma odrovnali hned na zaciatku?
Nemyslim to zle ale co keby som nebol az taky zly ako si myslite?
Mozno by som to zvladol mozno zasa nie ale 4 roky cakat je privela pre mna
A v hre hlasim casto a aj budem neprestanem hrat 3 krat nie takze ma uz nic nezachrani

A za cim si mam ist za hanbou?
Za posmievanim?

Riadil som sa podla pravidiel a myslel som si ze to nebude az tak vadit..
Stacilo mi povedat nie vsetko by som si domyslel

A 11 nemam len tak pre info 12 :D cize 3 roky ale to je jedno

Ano vek sa mi zda ako osobny udaj lebo toto nieje zoznamka

A na fore som videl par hlaseni o adminoch

Maaaaaaaaaaja
11-06-14, 23:13
Hrajes tam casto, v klidu hrac, nake nadavky neresim, to dela kdejaky admin. Jinak s tim vekem - za par let pochopis, co tady vsichni mysleli.

Ale videl jsem od tebe x omylu pres !. Nepoznas cheatera a to ti bere veskere sance.

Fhacker
11-06-14, 23:20
Za tých pár dní čo som admin tak som bol na tvojích hláseniach ale ani jedno banned. Dokonca hlásiš hráčov aj bez toho aby si ich išiel kuknúť do spectu. Ešte som ťa aj na to upozorňoval aby si chodil najskôr spec! Ja sa prikláňam k ostatným a je to ešte veľmi skoro aby si mal práva. Treba ti nabrať skúsenosti s čítmi ;)

Nihilia
13-06-14, 11:31
Dávám taktéž PROTI.

Classic sice nehrávám, ale ten věk prostě nemůže projít i kdyby jsi byl sebe lepší. A nemáš pravdu v tom že je jedno jestli 13 nebo 25, ale jak už psali ostatní, pochopíš to s narůstajícím věkem.
Dneska si myslíš že je to kravina a jak ti bude 25, tak budeš říkat pravý opak, takže když by ti bylo 25 dnes, tak dáš taky NE 13-ti letému klukovi.

SENO
21-06-14, 10:00
Velmi nízky věk - PROTI

dhaaqu
12-07-14, 13:21
Na fóru už dlouho bez připojení, celkově nesplňující požadavky, LOCK