ZOENNOR
12-06-14, 17:04
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 110286)
[AMXBANS] Mas 6 dnu, 23 hodin, 37 minut a 40 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'Nadavanie do rodiny'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < ZO3NNOR >
[AMXBANS] Tvuj nick: ZO3NNOR
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:79251123
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:79251123
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 109.202.86.176
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 109.202.86.176
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < because >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Knife 2
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Poznamka:
Ahoj,tento ban je urcite opravneny .. ale jen to chci uvest na pravou miru,aby jste me nemeli za kida .. Do rodiny normalne nenadavam,ale ten hrac co me nahlasil celkem provokoval a nebylo to tak jasne nadavani do rodiny.. Ja ho zabil,on mi zacal psat jakej jsem pi*us apod. Klidne se mu kouknete do vypisu chatu :D No pak napsal,ze jsem koko* a ja napsal na oplatku misto hanlivosti "toho mas doma" a hrac si zacal stezovat na nadavani do rodiny,jeste mi nadaval do kidu atd. Tak jsem mu napsal " ty mi tady brecis jaky jsem kid,ale sam bydlis jeste u taty kterej je kk* " Takze jsem vlastne jen napsal to co si ten hrac sam o sobe rekl .. :D Takze tak,urcite nezadam unban,ban si zaslouzim :) Ale jen chci poukazat na to ,ze to nebylo to tipicky detinsky nadavani do rodiny .. Tak za tejden AHOJ
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 110286)
[AMXBANS] Mas 6 dnu, 23 hodin, 37 minut a 40 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'Nadavanie do rodiny'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < ZO3NNOR >
[AMXBANS] Tvuj nick: ZO3NNOR
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:79251123
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:79251123
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 109.202.86.176
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 109.202.86.176
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < because >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Knife 2
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Poznamka:
Ahoj,tento ban je urcite opravneny .. ale jen to chci uvest na pravou miru,aby jste me nemeli za kida .. Do rodiny normalne nenadavam,ale ten hrac co me nahlasil celkem provokoval a nebylo to tak jasne nadavani do rodiny.. Ja ho zabil,on mi zacal psat jakej jsem pi*us apod. Klidne se mu kouknete do vypisu chatu :D No pak napsal,ze jsem koko* a ja napsal na oplatku misto hanlivosti "toho mas doma" a hrac si zacal stezovat na nadavani do rodiny,jeste mi nadaval do kidu atd. Tak jsem mu napsal " ty mi tady brecis jaky jsem kid,ale sam bydlis jeste u taty kterej je kk* " Takze jsem vlastne jen napsal to co si ten hrac sam o sobe rekl .. :D Takze tak,urcite nezadam unban,ban si zaslouzim :) Ale jen chci poukazat na to ,ze to nebylo to tipicky detinsky nadavani do rodiny .. Tak za tejden AHOJ