Aizen
16-06-14, 00:01
V dnešnej dobe existuje snaď 50 serverov v cz/sk ktoré majú predátor mód nastavený úplne blbo.
Ale! nenašiel som ani jeden server kde by bol predátor mód nastavený tak ako by mal:
- počet hráčov najlepšie 6-8
- na začiatku každého kola sa vyberie náhodne jeden predátor
-predátor- neviditeľnosť 100% (môže vypnúť/ zapnúť)
- speed (len trochu väčší), gravitácia
- laserova puška
- keď stál vo vode neviditeľnosť mu nefungovala
- možnosť predátorského videnia (ako vo filme)
-človek - klasické menu zbraní na začiatku kola ako napr. na zm
- čím bol predátor bližšie tým viac by pípalo ukazovátko na boku obrazovky
Žiadny rank ani nič podobné fun mód ako má byť.
Proste mód spravený podľa filmu takéto 2 servery na začiatok a nech nezmaturujem ak nebudú plné!
E: zabudol som mapy by boli lesy a mrakodrapy.
Na záver koment ku klasickému predátor módu ktorých je v dnešnej dobe ako nasraných náhodne nájdený na nete (nič som tam nemenil a preto to nemusí byť všetko správne ale chalan mal pravdu ...) :
"Pred rokem sem hral Predator mod ktery byl 1000x lepsi nez sou ty dnesni. Ted hozaboha nemuzu najit , kazdopadne predator vypadal jako predator, mohl si vypnout azapnout neviditelnost podle libosti, jeho drapy nevypadaly takle trapne, dalo sezapnout videni jako ve filmu a atmosfera hry byla uplne nekde jinde, mapy se hralidzungle a mrakodrapy a byl jen predator proti ct zadny posrany t tam nebyli. Jo akdyz skocil do vody tak nemel neviditelnost proste jak ve filmu mel nakou lejzrovoupusku ci co. Kdybyste naky takovy nasli tak ho sem pls napiste ja vsude nachazim jentakovydle lameriny".
Ale! nenašiel som ani jeden server kde by bol predátor mód nastavený tak ako by mal:
- počet hráčov najlepšie 6-8
- na začiatku každého kola sa vyberie náhodne jeden predátor
-predátor- neviditeľnosť 100% (môže vypnúť/ zapnúť)
- speed (len trochu väčší), gravitácia
- laserova puška
- keď stál vo vode neviditeľnosť mu nefungovala
- možnosť predátorského videnia (ako vo filme)
-človek - klasické menu zbraní na začiatku kola ako napr. na zm
- čím bol predátor bližšie tým viac by pípalo ukazovátko na boku obrazovky
Žiadny rank ani nič podobné fun mód ako má byť.
Proste mód spravený podľa filmu takéto 2 servery na začiatok a nech nezmaturujem ak nebudú plné!
E: zabudol som mapy by boli lesy a mrakodrapy.
Na záver koment ku klasickému predátor módu ktorých je v dnešnej dobe ako nasraných náhodne nájdený na nete (nič som tam nemenil a preto to nemusí byť všetko správne ale chalan mal pravdu ...) :
"Pred rokem sem hral Predator mod ktery byl 1000x lepsi nez sou ty dnesni. Ted hozaboha nemuzu najit , kazdopadne predator vypadal jako predator, mohl si vypnout azapnout neviditelnost podle libosti, jeho drapy nevypadaly takle trapne, dalo sezapnout videni jako ve filmu a atmosfera hry byla uplne nekde jinde, mapy se hralidzungle a mrakodrapy a byl jen predator proti ct zadny posrany t tam nebyli. Jo akdyz skocil do vody tak nemel neviditelnost proste jak ve filmu mel nakou lejzrovoupusku ci co. Kdybyste naky takovy nasli tak ho sem pls napiste ja vsude nachazim jentakovydle lameriny".