PDA

Zobrazit normální verzi : Jailbreak- jail_assault

Indian0
17-06-14, 17:44
Navrhujem aby bol na serveroch jailbreak, ked je mapa jail_assault pritomny aspon jeden admin alebo spesl. Pravidlá pre túto mapu sa porušujú a hra je tak v celku na nič. Napr. hráči počas modoch soferuju vo "vozidlach" (bager) a poprechádzaju zvecsa cely svoj team.

Eidam
17-06-14, 17:53
doufám že se zase nesmaže :D

Zoyer
17-06-14, 18:06
ok a jak to chces udelat ?

vikernes
17-06-14, 18:38
Dobře pojedeme na směny..:D

FizzyBubble
17-06-14, 19:01

Tak já teda začnuu nóóóó :cray:

Kebabko
17-06-14, 19:44

vikernes pojde nocnu :D

kono159
17-06-14, 19:48
kde mam podpisat zmluvu?

Grakon2702
17-06-14, 20:02
Však stačí napsat nějakému online adminovi nebo spešlovi na steamu. Já tu jsem skoro vždycky.

hfsaa
17-06-14, 20:21
Najlepšia mapa a ty tam chceš dozor .... smutné

Aizen
17-06-14, 20:30
Je to fun mod .... cez simona sa to dá ustrážiť ak sú schopné CT a mód je 2x za mapu.

Indian0
17-06-14, 21:45
chalani... :D to by nebolo.. :D áno chcem pretože demencia niektorých hráčov je ... hm... ako to povedat? :D neznesitelná..

kde mam podpisat zmluvu?
Vydrž nejakú už urobím.. :D

Je to fun mod .... cez simona sa to dá ustrážiť ak sú schopné CT a mód je 2x za mapu. Ked je Ct v bagru nemas sancu..

Najlepšia mapa a ty tam chceš dozor .... smutné

smutné? áno demencia niektorých hráčov je smutná... :)

UNHCZ
18-06-14, 06:44
Tak slovo Edit neznáš, jail_assalut byla asi vyrobena jen kvůli tomu, že je tam ten bagr a autíčko, kdyby se zase zrušila tak JB jde do veliké :censored: . Jak psal Grakon , když vidíš že se tam dělá bengál, tak napiš ADminovi či spešlovi, je to tak těžké napsat do konzole record...:D A natočit Demo...

ImGustak
18-06-14, 07:04
Když jsou schopné CT tak si to uhlídají i když je na bagru CTčko .. A vidím, že pro tebe je asi velmi náročné někomu na steamu, aby tam zaskočil, že je tam nějaký problém..

Indian0
18-06-14, 07:13
Tak slovo Edit neznáš, jail_assalut byla asi vyrobena jen kvůli tomu, že je tam ten bagr a autíčko, kdyby se zase zrušila tak JB jde do veliké :censored: . Jak psal Grakon , když vidíš že se tam dělá bengál, tak napiš ADminovi či spešlovi, je to tak těžké napsat do konzole record...:D A natočit Demo...

Nie nepoznám edit na forku som nováček... jailbreak šiel už aj bez assault, ale ja som nenavrhoval zrušit assault, skúste tam íst admini na nonsteame, po iným menom zahrat si assault a uvidite... a stale volat admina .. hh .. pride a vsetko sa skludni, a natacat demo by bolo neefektívne :). Grakon je dost aktívny ale predsa ked su 4 jailbreaky a aspon 2 assaulty na nerozpoji. Napíšem to tu tak: Ked na assaulte nie je admin ci spesl žiadne pravidlá tam neplatia. A to co admini vlastne zabanuju su zvecsa "neskuseni porušovači pravidiel". Nebudem písat mená ale aj z vyšších radov hráči porušujú tak pravidlá že to až bolí. A teraz tu mozte napísat dalsie svoje komenty o tom ako sa vám moj príspevok zdá absurdný, ale skúste si zahrat vážne na tom nonsteame a uvidite že aký je tam bordel.
P.S: Unihoci ty napíšeš že bez assault by šlo cele jail do prdele? Nechcel si náhodou TY cele jail zrušit?
P.S.S: Nauc ma editovat. :D

ImGustak
18-06-14, 07:25
O tom, že když na serveru na serveru není spešl/admin tak tam je většinou bordel ví asi všichni.. Takhle to je, ale na všech mapách ne jen na assaultu, ale s tím nic nenaděláš. Jedno řešení by tu bylo asi mno.. a to jsou ty Vikernesovo směny :D (Nesmysl)

UNHCZ
18-06-14, 16:19
O tom, že když na serveru na serveru není spešl/admin tak tam je většinou bordel ví asi všichni.. Takhle to je, ale na všech mapách ne jen na assaultu, ale s tím nic nenaděláš. Jedno řešení by tu bylo asi mno.. a to jsou ty Vikernesovo směny :D (Nesmysl)

Viki takovej noční pták velkoměsta ti stopro bude držet noční hlídku na JB..: D:D

Charon35
18-06-14, 17:58
Hráči si sami zvolili assault naspäť, tak si tam hrajú "kto sa prvý dostane na bager". Je to stupidná mapa bez myšlienky a atrakcií, pre niekoho vôbec nie je zábavná, ale keď ju chcú nech ju majú.

Riešenia:
1. ak sa niečo deje, zavolať admina
2. najlepšia možnosť, ak sa votne assault, odíď na iný JB. Sú predsa 4.

qvsaa.
18-06-14, 18:02
Čo zas Vám vadí? Raz chcete zrušit spešla, raz pridať spešlovi kick a podobne sračky, a teraz zas aby admini tam chodeli stale ked je mapa assault? Neustale máte stále niečo :).

Indian0
18-06-14, 19:50
Viki takovej noční pták velkoměsta ti stopro bude držet noční hlídku na JB..: D:D

Smeny sami viete ze narazam zvecsa na vekovu kategoriu 13 a dole ktora pocas vasich "nocnych smien" uz spi. A ked ste skocili z assaultu na cele jail zahraj si cs rano. Okej urobime to takto gustaku, vikernes a kono budem vam pravidelne posielat info z jailu a som zvedavy kedy vas to omrzi. Zo zadosti na admina: A už vůbec to neznamená, že by admin byl něco více než hráč. Admin musí brát v potaz, že jediné, co ho odlišuje od hráče nejsou jeho práva, ale jeho odpovědnost. A nakoniec bordel je vsade ale na assaulte je ho kopa. Mali by ste to zacat riesit potom vy. Kedze moj návrh vám príde absurdný, na také kvantum speslov a adminov na koteli, nechápem, potom neviem v com je problém, a ked nie tak tu dajte niekto lepsi návrh a nielen hodnotenia z ktorych vsetci nic nemame a nepozdvihneme tak uroven jailu. Riesilo sa to tak ze admini hraju pod inym nickom ale to je aj tak na nic pretoze zvecsa adminov prezradia priatelia na steamea admin je odhaleny. A este charonovi tym ze sa prepojim na iny server to znamena ze bordel sa tak vycisti... mne nejde len ze si nezahram ja ale ze to uz hneva vecsi pocet hracov a uz sa to stava neznesitelene. Vid. unihocova zadost o zruseni jailu.

UNHCZ
18-06-14, 20:04
Vid. unihocova zadost o zruseni jailu.

Žádost , to byl jen návrh, ze kterého se vyklubalo tato vejcovina, Tento thread je už jen o blbostech a o posthuntu. Mastere když tě to tak sere tak tam přestaň hrát, ale to se nedá...:D JB je o tom aby se tam dělali pičoviny, to by bylo o ničem. BOha to by nemělo tu štávu a elán. Já osobně jsem zmenšil hraní JB a soustředím se na GG...:D Jak si psal že kategori 13 a níž už v noci spinká, ale to je lež. Například jako normální člověk jsi jdu lehnout asi okolol 10,ale někteří párečci tam hrají porád. Nikdo nemůže hlídat Jaily 24 hodin denně..:D Až na kona ,který je čarovný...:3 :4 Když se ti to nelíbí, tak jdi na jiný Jail, proč by ses měl starat o tom jestli na tom jinačím je bordel, nebo si jdi zastřílet..:D Asi tento thread nerozmazávej, protože se tu mele ta jedny samé věci, požádej o LOCK, je to už vyřešené

Indian0
19-06-14, 15:38
Žádost , to byl jen návrh, ze kterého se vyklubalo tato vejcovina, Tento thread je už jen o blbostech a o posthuntu. Mastere když tě to tak sere tak tam přestaň hrát, ale to se nedá...:D JB je o tom aby se tam dělali pičoviny, to by bylo o ničem. BOha to by nemělo tu štávu a elán. Já osobně jsem zmenšil hraní JB a soustředím se na GG...:D Jak si psal že kategori 13 a níž už v noci spinká, ale to je lež. Například jako normální člověk jsi jdu lehnout asi okolol 10,ale někteří párečci tam hrají porád. Nikdo nemůže hlídat Jaily 24 hodin denně..:D Až na kona ,který je čarovný...:3 :4 Když se ti to nelíbí, tak jdi na jiný Jail, proč by ses měl starat o tom jestli na tom jinačím je bordel, nebo si jdi zastřílet..:D Asi tento thread nerozmazávej, protože se tu mele ta jedny samé věci, požádej o LOCK, je to už vyřešené

Ale netrep tu blbosti... Ja jail chcem hrat a ked ja nerobim blbosti tak potom neviem kto... ale všetko ma svoje medze, a tým že sa prepojím na iný server sa to vyrieši? Unihoci sa zamysly nad tým co si mi tu napísal... ja som to už raz napisal, nebudem sa opakovat.

Mali by ste to žačat riešit.
LOck

Charon35
19-06-14, 20:17
Tu ide o jednu mapu z cca 30-40, ktorá sa votne možno 5 krát za deň. Najskôr by si mal naliehať na ľudí, aby tam nerobili bordel, lebo hociaká mapa, hociaký server, mociaký mód je len taký, akým ho hráči spravia. Tým, že tam bude nonstop nejaký admin sa nič nezmení, akurát budú zase sťažnosti, že admini len buzerujú a "už to nie je fun mod" (čo tu už pár krát aj bolo).

Tým prepojením na iný JB som myslel to, že teba už ten bordel čo si tam robia nebude trápiť a keď to niekoho baví sa stále prejizdet, ich bordel.

Diki za postreh, ak bude takýchto viac, budem trvať zase na zrušení tej "nič iné len bágr" mapy.

Kazki
19-06-14, 21:44
nemam rad tuto mapu, malo atrakcii (tych dobrych) a nemam priestor na vzburu.

Indian0
20-06-14, 15:12
Tu ide o jednu mapu z cca 30-40, ktorá sa votne možno 5 krát za deň. Najskôr by si mal naliehať na ľudí, aby tam nerobili bordel, lebo hociaká mapa, hociaký server, mociaký mód je len taký, akým ho hráči spravia. Tým, že tam bude nonstop nejaký admin sa nič nezmení, akurát budú zase sťažnosti, že admini len buzerujú a "už to nie je fun mod" (čo tu už pár krát aj bolo).

Tým prepojením na iný JB som myslel to, že teba už ten bordel čo si tam robia nebude trápiť a keď to niekoho baví sa stále prejizdet, ich bordel.

Diki za postreh, ak bude takýchto viac, budem trvať zase na zrušení tej "nič iné len bágr" mapy.

Trošku matiky...
24hod=1440min
1440/45= 32 (pokial sa nemýlim jedna mapa na jaile trvá 45min)
32/6=5,3333... (po odohrani jednej hry musi ist assault az po piatich mapach cize 6. v poradi)
5,3333*4=21,3333 (4 herné serveri jail)

To nám vyjde ze jedna mapa moze ist za den priblizne 21 krát. A to musí íst hned 6. v poradí. Takže pokial som neurobil chybu jail ide cez den maximalne 21 krat na 4 serveroch a pri takom kvatne adminov a speslov neviem v com je problem... A ktomu bordelu áno je, a je na každej mape ale mapy : desert ,ibb a ta minikule tam je ten bordel trojnasobny a na jail assault patnasobny...

Poprosim lock...

Grakon2702
20-06-14, 17:38
nemam rad tuto mapu, malo atrakcii (tych dobrych) a nemam priestor na vzburu.

Prej malý prostor na vzpouru :D. Ta mapa je na vzpoury tak dobrá, že se až divím, že CT dokážou některé vzpoury připustit a prohrát v nich. Atrakcí tam možná je málo, ovšem dobrý simon dokáže z mála udělat hodně (ale zase, kolik takových hráčů tady máme).

Charon35
20-06-14, 18:29
Trošku matiky...
24hod=1440min
1440/45= 32 (pokial sa nemýlim jedna mapa na jaile trvá 45min)
32/6=5,3333... (po odohrani jednej hry musi ist assault az po piatich mapach cize 6. v poradi)
5,3333*4=21,3333 (4 herné serveri jail)

To nám vyjde ze jedna mapa moze ist za den priblizne 21 krát. A to musí íst hned 6. v poradí. Takže pokial som neurobil chybu jail ide cez den maximalne 21 krat na 4 serveroch a pri takom kvatne adminov a speslov neviem v com je problem... A ktomu bordelu áno je, a je na každej mape ale mapy : desert ,ibb a ta minikule tam je ten bordel trojnasobny a na jail assault patnasobny...

Poprosim lock...
Admini a spešlovia sa snažia chodiť na hlásenia, ale nejde spraviť, aby po votnutí blbého assaultu tam bol niekto, kto napríklad rieši niečo iné na inom serveri! Cheater s WH je dôležitejší, než jedno CT bez mikáku z 5 CT.