PDA

Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva na War3FT - PŘIJATÝ (CHH) 1/12/2014 ODOBRATÉ

Bager258
20-06-14, 12:35
Dobrý deň/večer , chcel by som požiadať o práva (CHH) na War3FT server, teda na AIM sekciu.

Niečo o mne :)

Volám sa Michal, mám 16 rokov a bývam na slovensku. Práve vychádzam z 9. ročníka, mal som odklad. Hrám aktívne futbal aj keď by som nemal kôli môjmu zdravotnému stavu, to odpovedá aj mojej chvíľkovej neaktivite. Záľuby mám vo futbal, florbal, basketbal a hlavne v počítačové hry, pri korých presedím polku dňa.

Niečo s hry :)

Som aktívny, cheaterov hlásim. Sem tam sa nezadarí no čo už, každý sa niekedy pomýli, u mňa to bolo 2x, hráč mal ale krátke demo. Cheaterov hlásim hlavne adminom na steame hlavne Mr. Chemistry. , Byznis, Zoyer (Fičur :D) e/ kedysi ešte aj Toy-ovi (Jirimu). Dúfam, že mi to potvrdia :). Denne pri PC strávim 2-5 hodín, sem tam nejaký gather s adminmi. Na War3FT servery som najčastejšie, pritom hrám Bhop, DM FFA, sem tam JB.

Meno v hre : baGEr | ;258
SID : STEAM_0:0:78198621
Odkaz na profil : http://steamcommunity.com/id/bager258/

btw. ak niekto chce moja predošlá žiadosť tam sa o mne asi dočítate viac :) http://csko.cz/forum/showthread.php?24926-%8Eiados%26%23357%3B-o-pr%E1va-CHH-War3FT-a-DM-FFA

E: A keďže veľa hráčov si žiadalo a dalo si to locknúť tak som si požiadal skôr lebo oni to "vzdali" .

Dakujem za odpovede :)

Eso./digl
20-06-14, 12:37
Další si můžete podat nejdříve za půl roku. Pokud budete zakládat více žádostí po krátkém čase, dostanete místo práv ban na fórum.

Bager258
20-06-14, 12:39
Další si můžete podat nejdříve za půl roku. Pokud budete zakládat více žádostí po krátkém čase, dostanete místo práv ban na fórum.

Skoro každý 2 tu žiada po 4/5 mesiacoch a toto si mu nikdy neodpísal ale zrovna mne ano....

Eust.
20-06-14, 14:27
Skoro každý 2 tu žiada po 4/5 mesiacoch a toto si mu nikdy neodpísal ale zrovna mne ano....

No jasně, když někdo skočí z okna tak skočíš za ním, co? Jak tak vidím co za useless posty na forku píšeš, tak si myslím že na práva by to chtělo čas. (ze serveru tě neznám, takže nesoudím). Ber to jako doporučení, nejsu pro ani proti. Peace.

Bager258
20-06-14, 15:12
No jasně, když někdo skočí z okna tak skočíš za ním, co? Jak tak vidím co za useless posty na forku píšeš, tak si myslím že na práva by to chtělo čas. (ze serveru tě neznám, takže nesoudím). Ber to jako doporučení, nejsu pro ani proti. Peace.
Nie, nemyslel som to tak, že som ako každý len Eso. to napíše zrovna na mňa a na nikoho nie.... Ďakujem za vyjadrenie. Peace :)

Eso./digl
20-06-14, 18:03

Skoro kazdy druhy? Netrep, pravidla platia pre vsetkych rovnako a teba nemusi zaujimat komu to ja napisem a komu nie. A k ziadosti, je mi jedno ci tie prava dostanes alebo nie takze nedavam ani pro ani proti.

Bager258
20-06-14, 22:09
Skoro kazdy druhy? Netrep, pravidla platia pre vsetkych rovnako a teba nemusi zaujimat komu to ja napisem a komu nie. A k ziadosti, je mi jedno ci tie prava dostanes alebo nie takze nedavam ani pro ani proti.
Áno platia pre všetkych a to každý 2 som nemyslel doslovne. Ja sa nestaám kam to napíšeš len keď pozerám iné žiadosti tak vydm to je všetko. Tvoj názor ti neberiem :) peace.

dhaaqu
21-06-14, 04:58
Tak třeba já to zmíním u každé žádosti, kde si toho všimnu, že nebyla dodržena lhůta 6ti měsíců. A kolik žadatelů si vybavuješ, kteří ji nedodrželi a práva dostali?
Nahlášeno na fóru, přes pár nesrovnalostí, něco máš. Přes steam nemůžu posoudit. Ale hlášení nejsou všechno.
Jsi tu stabilně, nevyvoláváš konflikty, spíš se vyjadřuješ i kde bys nemusel a od začátku jsi huntil posty.
Sečteno, podtrženo portálu prospíváš :-), ale na admina to u mě není. PROTI

Bager258
21-06-14, 07:11
V prvom rade ďakujem za vyjadrenie :) . No to že niekto si žiadá skôr som tu už vydel. Zo začiatku som bol hlúpy a arogamtný, no už som sa poučil zo svojích chýb a už nebudem robiť problémy ani blbosti. Každopádne je to tvoje rozhodnutie a to ti meberiem ďakujem aj za kritiku.

E// no na steame hlásim v jednom kuse... to som písala hore.

human
21-06-14, 10:06
Asi by som dal tomu aspon taky rok este cas

Flopsaid
21-06-14, 10:29
Dej tomu čas...

Bager258
21-06-14, 11:39
Chalani, berem to ale aj keď budem čakať, čo sa zmení ? Hlásim stale, na fore som sa polepšil od začiatku. Skúsenosti s adminovaním mám a mód hrám satále, Flope šak ma tam stretávaš... ale ďakujem za vyjadrenie a Jolo dík za vyjadrenie platí aj to vyjadrenie pre teba čo pre Flopa... Ďakujem.

dhaaqu
21-06-14, 11:54
Změní se to, že když se budeš vyjadřovat rozumně a ne za každou cenu všude, tak se časem upraví dojem, který děláš. Doteď jsi huntil a reaguješ na každé slovo kohokoli, kdo má práva.
Take it easy and lay back. Vyjadřování máš vcelku slušné i když na serveru ti to taky výjimečně ujede, tak se moc nikde nevnucuj a nějaký čas tomu dej.

Bager258
21-06-14, 12:02
dhaaqu, už som sa poučil s toho huntenia a to keď som napísal do hlásení, že už je banned tak admini neď skáču čo za debiliny tam píšem a pritom by to tam napísali oni. Už sa moc nevjadrujem a poučil som som sa s banov ktoré som mal na webe. Váš názor vám neberiem je to na vás. Dhaaqu a na servery sem tam nejaké slovko ujde ked celý team ide za humanov ale som chalan ktorý moc nenadáva. Ďakujem za odpoveď.

Toy
30-06-14, 02:08
Na jednu stránku jseš člověk, kterej něco trefí, má aktivitu na serverech, rozpozná cheatra, hlásí (ikdyž jsem zpátky doma už několik dnů, tak jsem od tebe hlášení zatím neviděl, možná na to nemám jen štěstí).

Ale to jsou věci serverů, jenže adminství má eště jednu část a tou je forum. A to je tvůj hlavní kámen úrazu podle mě. Sám víš, kolik si tu měl banů za huntění postu atd. přesto jsem se přenesl, to už není aktualní, neřeším to.

Pak si zažádáš o práva, ani ne po půl roce . . Když ti admini pišou, dej tomu čas, nemusí to nutně znamenat tu nejkratší dobu za kterou je možný si požádat zase. Opravdu, tímhle akorát ukazuješ to, že sice o ty práva stojíš, ale "za každou cenu" .

Vážně tomu dej eště nějákej ten čas, drž aktivitu / hlášení . . neukazuj na sebe za každou cenu a věř, že lidi na tebe změní názor,když uvidí, že máš rozvahu, neděláš a nepíšeš sračky atp. A tím se tvoje šance na práva rapidně zvýší.

Čiže já tuhle žádost neberu ani tak vážně, jelikož nesplňuje podmínky a je vytvořená dřív než po půlroce . . takže nečekej pro a ani proti.

Já si nemůžu pomoct, ale v xx aspektech to na mě působí jako případ Darwina, nebejt toho forka, většina lidí tě bere pozitivně .

Bager258
30-06-14, 08:35
Na jednu stránku jseš člověk, kterej něco trefí, má aktivitu na serverech, rozpozná cheatra, hlásí (ikdyž jsem zpátky doma už několik dnů, tak jsem od tebe hlášení zatím neviděl, možná na to nemám jen štěstí).

Možno no ja hlavne hlásim na steame takže to bude asi kvôli tomu.

Ale to jsou věci serverů, jenže adminství má eště jednu část a tou je forum. A to je tvůj hlavní kámen úrazu podle mě. Sám víš, kolik si tu měl banů za huntění postu atd. přesto jsem se přenesl, to už není aktualní, neřeším to.

Pak si zažádáš o práva, ani ne po půl roce . . Když ti admini pišou, dej tomu čas, nemusí to nutně znamenat tu nejkratší dobu za kterou je možný si požádat zase. Opravdu, tímhle akorát ukazuješ to, že sice o ty práva stojíš, ale "za každou cenu" .

Nežiadam za "každú cenu"....

Vážně tomu dej eště nějákej ten čas, drž aktivitu / hlášení . . neukazuj na sebe za každou cenu a věř, že lidi na tebe změní názor,když uvidí, že máš rozvahu, neděláš a nepíšeš sračky atp. A tím se tvoje šance na práva rapidně zvýší.

Dúfam, že hlásiť neprestanem a aktivita ostane, keďže nemôžem ani moc chodiť tak budem celé prázdniny doma.

Čiže já tuhle žádost neberu ani tak vážně, jelikož nesplňuje podmínky a je vytvořená dřív než po půlroce . . takže nečekej pro a ani proti.

Já si nemůžu pomoct, ale v xx aspektech to na mě působí jako případ Darwina, nebejt toho forka, většina lidí tě bere pozitivně .

A huntit som prestal... 1 ban som dostal právom ako aj ten 2 lenže ten 2 bol "schválne" vysvetloval som to adminom na steame ak chceš tak tam ti to vysvetlím.
Ďakujem za odpoveď.

E// a to, že som si požiadal skôr, je hore napísané aj vysvetlené asi.

dhaaqu
30-06-14, 21:07
http://csko.cz/forum/showthread.php?27792-quot-P%26%23345%3B%EDkladn%E9-quot-chov%E1n%ED-admina-Flopsaid-Pidda-REOPEN&p=284019&viewfull=1#post284019
http://csko.cz/forum/showthread.php?1318-Va%9Ae-nejlep%9A%ED-skore&p=284710&viewfull=1#post284710
http://csko.cz/forum/showthread.php?1318-Va%9Ae-nejlep%9A%ED-skore&p=284938&viewfull=1#post284938
Neprestal jsi po mesicich upozornovani, dokonce ani po zalozeni teto zadosti.

Bager258
30-06-14, 22:16
Ak viem tak 2 s toho su offtopics takze sa posty nepocitaju...
E// ak sa mylim tak prepacte... a ano to 1 bolo nezmysel a tie dalsie 2 proste som pochvalil hraca za score ... kolko ludi tam len tak pise....
Prepacte za gramatiku som na mobile.

Bager258
18-07-14, 18:58
Chcel by som sa ospravedlniť trošku dopredu. Prepáčte ale 17.8.-23.8. nebudem aktívny ako na webe, tak na servery pretože idem na týždeň preč, kto chce vedieť tak pm. Ďakujem za pochopenie.

E/ chcel by som aj poprosiť atmynov o vyjadrenie.

Fhacker
18-07-14, 19:54
Ja som PROTI. Už len z toho dôvodu že si si ju podal skorej ako pól roka, na jednu stranu tu píšeš že práva nechceš za každú cenu ale chceš naše vyjadrenie tak tu ho máš. Ďalej sa mi nepáči tá aféra s VIP kódy už ako to bolo to je jedno ale bol si do toho zapletený, takže bohužiaľ. A ěste všetku vinu si chcel zhodiť na pixieho. Daj tomu ešte dlhý čas.

E: Troška som sa stratil, ale asi tomu chápem. Nechaj si tú žiadosť otvorenú a časom sám uvidíš. Hlás ďalej ako hlásiš a možno aj názor zmeníme.

Bager258
18-07-14, 20:01
Ok, chcel som tu vyjadrenia lebo idem preč. A ja som dal pixiemu kody na vip a par krat som sa pomylil ked som mu opakoval kody, tie čo som sa pomylil uz boli pouzite mnou, no opravil som sa a dal som mu tie, co neboli pouzite. On ich pouzil a vyhercom poslal tie co som sa pomylil a poslal mu tie co som pouzil ja.

Prepacte za gramatiku pisem s mobilu.

E/ kludne ti to zajtra na TS vysvetlim

Britny
18-07-14, 20:52
Od Pixieho

Takže vy tomuhle klukovi chcete dát práva? To si děláte srandu ne? Sice já jsem ten co ty práva nedostal, ale už je ani nechci. Takže to co jsi tu předvedl, jak jsi na mě zhodil tu věc s vip kodama ty jseš dobrej teda.. Netušil jsem že budeš taková svina, že si vymyslí tuto trapnou historku o tom, že jsem si ty kody vzal já :DD aha, no musím říct, že se tu to dost změnilo, ale já na to nepřišel, ale co už, nenadělám nic, tenhle šašek si tu bude stejně furt vymýšlet takové hovna, sbohem.!

Bager258
18-07-14, 20:58
Takze pixie. Does mi pisal ze 2 kody boli pouzite tebou a 1 mnou, a ten 1 bol ten co som ti ich znovu posielal lebo sa ti nechceli hladat v minulosti. Keby sa da na steame vyhladat minulost tak to sem dam ale nejde to. Ty si sa mi zacal vylievat na steame ze ci ti nedam nejake kody do sutaze, ak som dal. Nemal sim za potrebu dalsie si aktivovat, pretoze som si ich 12 alebo 13 aktivoval. Nemal som to za potrebu. Za to ze ty mas na mna nervy nemusis ma zhadzovat. Dikes.

hofy
19-07-14, 02:52
Takze pixie. Does mi pisal ze 2 kody boli pouzite tebou a 1 mnou, a ten 1 bol ten co som ti ich znovu posielal lebo sa ti nechceli hladat v minulosti. Keby sa da na steame vyhladat minulost tak to sem dam ale nejde to. Ty si sa mi zacal vylievat na steame ze ci ti nedam nejake kody do sutaze, ak som dal. Nemal sim za potrebu dalsie si aktivovat, pretoze som si ich 12 alebo 13 aktivoval. Nemal som to za potrebu. Za to ze ty mas na mna nervy nemusis ma zhadzovat. Dikes.

Jen tě poupravím, dva kódy tebou a jeden Pixiem, ale to už je asi bezpředmětné řešit.

K žádosti - můj názor se od předešlé žádosti neměnil, na práva to ještě pořád nevidím. Viz. výše, vše podstatné už bylo řečeno.

Bager258
19-07-14, 07:59
Does, tak dokonca, ale bolo to tak ako som napísal, môžem vysvetliť na TS/seame. A ďakujem za odpoveď.

ZeMi7
31-08-14, 17:59
Aktivitu máš suprovou. Hlášení už sem od tebe dlouho neviděl.

No dal bych tomu ještě čas, a třeba si pak zažádej o dárek pod stromeček.

Bager258
01-09-14, 13:39
No aktivitu mám, ako si napísal, hlásim dosť často buď cez ! alebo na fore, môžem sem dať aj odkazy. Hlásievam na steame Byznisovi, Tutimu som tiež niečo nahlásil, sem tam Zoyer príde na hlásenie. A ďakujem za odpoveď.

ZeMi7
01-09-14, 13:43
Jak sem psal, aktivita najedničku...hlášení jsem myslel ingame, ale tak asi jsem slepý.
Zatím bych počkal a na ty vánoce bych to zkusil :)

Bager258
01-09-14, 13:46
Ok. No ingame sa pokúšam cez "!" aby to admini videli ale keď nejdu tak hlásim cez STEAM. Ďakujem za vyjadrenie. Počkám si na ostatné vyjadrenia, potom dám asi na tvoju radu. Ďakujem za vyjadrenie ešte raz :) .

Fhacker
01-09-14, 14:34
Môžem potvrdiť že občas idem na jeho hlásenie alebo mi napíše na steam. Zatiaľ všetko banned.

Bager258
01-09-14, 14:46
Ďakujem za vyjadrenie, no zatiaľ all banned no :)

because
01-09-14, 18:52
Za mna pro, zatial Fail mi nenahlasil a nechce sa mi za tie bany co mi nahlasil davat: by Bager.

Bager258
01-09-14, 18:54
Ďakujem za odpoveď, no ale keď ťa pekne poprosím :D

Flopsaid
02-09-14, 18:05
Zajímalo by mne, proč když jsi na serveru a přijdu tak vydržíš jen 2 - 3 kola. Můžeš mi to nějako vysvětlit ? A neříkej, že je to náhoda tato situace se opakuje velmi často zrovna dnes se to stalo po 2. .

Bager258
02-09-14, 18:38
Zajímalo by mne, proč když jsi na serveru a přijdu tak vydržíš jen 2 - 3 kola. Můžeš mi to nějako vysvětlit ? A neříkej, že je to náhoda tato situace se opakuje velmi často zrovna dnes se to stalo po 2. .

Neviem, proste keď sa nedarí tak idem inde. Nie že by si mi vadil ani nič, ale ako si videl, nedarilo sa mi tak som šiel inde, podľa chatlogu, potom som sa ako tak rozohral ale na war mi to zas nejak nešlo tak som pustil nachvílu Lolko. Proste tak niekedy to robím keď sa nedarí, a kto nie ?.... Potvrdí ti to viac hráčov proste sa mi nedarí idem na iný server, väčšinou FUN, DM FFA, D2 only... Ale hral som s tebou už pár máp ale proste neviem nedarí sa idem na iný server, taký zlozvyk... alebo keď si poviem, že na inom servery je lepšia mapa tak idem tam, nič proti tebe a ani proti iným nemám proste taký zlozvyk v podstate.

Maaaaaaaaaaja
02-09-14, 19:46

A jak to, prosím tě, souvisí s žádostí ? I kdyby to dělal záměrně, tak tobě to může být jedno, to je jeho věc, kdy se připojuje a odpojuje.

Bager258
02-09-14, 19:51
A jak to, prosím tě, souvisí s žádostí ? I kdyby to dělal záměrně, tak tobě to může být jedno, to je jeho věc, kdy se připojuje a odpojuje.

Tak to je pravda ,že ako to súvisí so žiadosťou ale aj tak, nerobím to zámerne, vysvetlil som vyššie.

pidda
04-09-14, 00:36
Myslim ze pointou prispevku Flopsaida bylo, ze jak se pripoji zkusenejsi hrac, tak zmineny odejde.

Pravdou je, ze admin se nemusi nutne rovnat skiller :)

Bager258
04-09-14, 06:04
No pidda ako som už písal, hral som s ním už mapy a ten skill má, má aj brain ale nevyhýbam sa mu. Nemám prečo.... Hral sm už a s tebou a tiež ten skill máš ale mne sa darilo dávalsom killi tak som hral, no ale keď sa nedarý idemna iný server, ako som už napísal.

Slunicko
05-09-14, 14:02
No pidda ako som už písal, hral som s ním už mapy a ten skill má, má aj brain ale nevyhýbam sa mu. Nemám prečo.... Hral sm už a s tebou a tiež ten skill máš ale mne sa darilo dávalsom killi tak som hral, no ale keď sa nedarý idemna iný server, ako som už napísal.

Neodpovídej na to, na co nemusíš, mohlo by ti to uškodit.

K žádosti, hrál jsem tam s ním ještě za dob, kdy jsem 1.6 hrál pořádně, něco málo mi nahlásil, tuším jich bylo víc jak 10, bez failu.
Teď s ním občas hraji GO, myslím si, že vše potřebné k adminování má a tudíž za mě bez problému, jsem pro.

Edit: jedinou věc co bych ti vytkl/poradil je to forko, ty tvoje příspěvky o hovně, píšeš vesměs sračky, nezapojuj se do konverzací, do kterých nemusíš, může ti to maximálně uškodit. Když se budeš řídit té rady, myslím si, že nikdo nebude mít nic proti tomu, abys dostal práva. 2x měř a 1x řež, takže si to prostě pořádně promysli, než něco napíšeš a bude to v pohodě.. :)

Bager258
05-09-14, 16:01
ďakujem Sluničko za tvoju odpoveď, Ďakujem za pro :) ...
K tomu editu, už som sa poučil a ako si napísal vyjadril som sa zbytočne, už sa chcem zmeniť a budem radšej 2x merať a 1x rezať, ďakujem za radu a aj za odpoveď :)

Chemo
07-09-14, 11:30
Na základe doterajších zistení mením na PROTI. Je pravda, že možno by si nebol zlý admin, ale na svoj vek mi prídeš až veľmi detský. Bol si dobrým kandidátom, no bude to asi tak, ako to píše Jiři, že ti ide len o amx a nie o dobro portálu.Nejde o rozpoznanie cheatera, ani o brain, ale o tvoj postoj k tomu portálu, myslel si si, že ak si podáš žiadosť inde, tak sa o tom nikto nedozvie ? A pritom si mal žiadosť podanú tu a nevyzeralo to sľubne. Takže všetko nasvedčuje tomu, že si nás chcel oklamať. Toľko odo mňa.

Bager258
07-09-14, 11:49
Tiež som toho názoru, čo Sluničko. S bagrom som začínal na Fune. Cheaterov mi donedávna hlásil, len teraz sú nejaké suchoty. :D Ale keď píšete, že hlási vám, tak ok. Celkovo brain si myslím, že má, skill tam tiež nejaký je a hlásenie cheaterov, mne ich nahlásil veľa, z toho tam bol 1 fail, ale kto je neomylný, však ? Najviac si si poškodil s posthuntingom, za ktorý si bol aj 2x zabanovaný, ale berme to, že je to minulosť a ban nie je až taký podstatný, akoby bol za cheaty. Takže ja som ZA.

Ďakujem chemi :) no prestal som tebe hlásiť nejak som na teba zabudol :/ ale hlásim dosť a tie bany, poučil som sa a bolo, s Eustom sme sa porozprávali a už som sa dal do kopy. Ten fail, ako si povedal každý robí chyby sme len ľudia, a ďakujem za "Ano-ZA" :)

E: pirat dik za vyjadrenie :)

piratjo
08-09-14, 17:22
Potvrdzujem ze mi hlasi cez Steam, vsetko zabanovane. Presny pocet neevidujem.

Byznis
10-09-14, 15:15
som PRE sancu mu treba dat , drzi ho to aj ked dostal proti a hate , snazi sa , a ked tak na zaciatok CHH

Bager258
10-09-14, 15:19
som PRE sancu mu treba dat , drzi ho to aj ked dostal proti a hate , snazi sa , a ked tak na zaciatok CHH
Ďakujem :)

fnyy
11-09-14, 23:24
me prijde bager uplne v pohode.Nevim co ma tady za minulost,ale tak spatne bych rekl to nemuze byt.Pokazde,kdyz mi pise,hrac je nasledne banovan.Tak tedy souhlasim s byznisem a davam take PRO

Bager258
12-09-14, 05:49
Ďakujem za tvoju odpoveď :) .

Eust.
12-09-14, 22:43
Jsem pro chh.

Bager258
13-09-14, 06:36
Jsem pro chh.
Ďakujem Eust. :)

mija.
15-09-14, 00:36
Od Jizika (Toy)

Já ti tu tvojí změnu nežeru, jde ti čistě o amx a to být modr1 a uznávan1 - http://firegame.eu/forum/viewthread.php?thread_id=607 ukamenujte mě

Bager258
15-09-14, 07:20
Od Jizika (Toy)

Já ti tu tvojí změnu nežeru, jde ti čistě o amx a to být modr1 a uznávan1 - http://firegame.eu/forum/viewthread.php?thread_id=607 ukamenujte mě

Nejde mi len o to, tam sa ma majitel opýtal, či nechcem byť adinm, ja som mu napísal, že možno tam napíšem, bolo to v čase keď som mal tu otvorenú žiadosť, no nejak som na to pozabudol lebo bola vzadu... keď som si ale vspomenul, že mám tu žiadosť tak som si tam nehal zavrieť žiadosť,lebo som si uvedomil,že čo za blbosť som to urobil... a nejde mi len o to byť modrý a myslieť si o sebe veľa, chcem tu pomôcť a nie byť "slávny a nafúkaný modrý a uznávaný čavo" .

Tutinko
15-09-14, 13:40
mne hlasi, nemam s nim problemy..da sa s nim celkom dobre podebatovat, cize PRE CHH

Bager258
15-09-14, 14:46
mne hlasi, nemam s nim problemy..da sa s nim celkom dobre podebatovat, cize PRE CHH

Ďakujem tuti :)

Chemo
15-09-14, 15:29
Veľmi sa mi to nepáči, tá žiadosť na inom portále. Proste si videl, že tu z tohto nič, tak si utiekol na iný portál... Proste podraz, ja že čo si tak dlho nehral a potom zase aktivita up.
Takže ja si za svojim názorom stojím (som aj naďalej za), cheatera si myslím, že poznať vieš, ale proste nepáči sa mi ten princíp. Tu mi to nevyjde, tak pôjdem inde. To tak budeš riešiť aj s modrou farbou ? Niekto ťa vysmeje v af a utečieš na iný portál ? Výhovorky typu "nejako som na to pozabudol" si nechaj, predsa sa nedá zabudnúť na žiadosť o práva, jedine tak, že by si ich mal 15. A taktiež keby sa ťa majiteľ pýtal, či nechceš práva, tak by ti ich dal sám a nezaujímali by ho názory tých troch adminov. A ešte zaujímavejšie je to, že si si spomenul na túto žiadosť až vtedy, keď ti lockli žiadosť na ich portále s dôvodom: "NIE , ešte práva máš nahodené ! , Admin team je plný !". Takže asi tak. Nepáči sa mi to, ale čo už, nie vždy je všetko ideálne.

Bager258
15-09-14, 15:33
Veľmi sa mi to nepáči, tá žiadosť na inom portále. Proste si videl, že tu z tohto nič, tak si utiekol na iný portál... Proste podraz, ja že čo si tak dlho nehral a potom zase aktivita up.
Takže ja si za svojim názorom stojím (som aj naďalej za), cheatera si myslím, že poznať vieš, ale proste nepáči sa mi ten princíp. Tu mi to nevyjde, tak pôjdem inde. To tak budeš riešiť aj s modrou farbou ? Niekto ťa vysmeje v af a utečieš na iný portál ? Výhovorky typu "nejako som na to pozabudol" si nechaj, predsa sa nedá zabudnúť na žiadosť o práva, jedine tak, že by si ich mal 15. A taktiež keby sa ťa majiteľ pýtal, či nechceš práva, tak by ti ich dal sám a nezaujímali by ho názory tých troch adminov. A ešte zaujímavejšie je to, že si si spomenul na túto žiadosť až vtedy, keď ti lockli žiadosť na ich portále s dôvodom: "NIE , ešte práva máš nahodené ! , Admin team je plný !". Takže asi tak. Nepáči sa mi to, ale čo už, nie vždy je všetko ideálne.

No ako som napísal, ja som si toho všimol ešte pred tým ako mi tie práva nahodili a potom som tomu majitelovi napísal nech mi to lockne.... A on nieje taký, že len tak nahodí praáva atď, chce vidieť aj žiadosť.. ale to už nechám tak... Ak ma v af vysmejú ta čo ?? no nič tak vysmejú ako keby to niekto nikdy neurobil, že niekoho zjetoval. A nie, niesom taký, že proste tu som videl, že to nevíde a čau, ale proste som pozabudol, a ako si písal s tou aktivitou, mal som 2 operácie kedy som 2/3 týždne nehral takže... bol som na tábore, 1 týždeň... keď si to tak vezmem tak asi preto som nemal aktivitu....

Despe
15-09-14, 16:39
Souhlasím s chemistrym+ s toykou, nemám proti tobě nic Bagře, ale co koukám tady máš asi práva (http://amxbans_6837.gsp-europe.net/admin_list.php) s tou žádostí se mě to taky nelibí, mně na steam pořád píšeš ať se ti vyjádřím do žádosti, hlásíš aktivní si, ale jestli to tu myslíš vážně, tak bych ještě počkal, u mě zatím proti.

Bager258
15-09-14, 16:57
Souhlasím s chemistrym+ s toykou, nemám proti tobě nic Bagře, ale co koukám tady máš asi práva (http://amxbans_6837.gsp-europe.net/admin_list.php) s tou žádostí se mě to taky nelibí, mně na steam pořád píšeš ať se ti vyjádřím do žádosti, hlásíš aktivní si, ale jestli to tu myslíš vážně, tak bych ještě počkal, u mě zatím proti.

Ďakujem, neviem o tom, že by som tam mal práva, nemal by som mať neviem či im šibe alebo čo... nehral som tam už dlho

E: písal som si s tým čo to má nastarosti a napísal, že majú nejaký problém s banlistom.... ale že práva mi nepôjdu, že majú nejakú poruchu... čiže práva tam nemám...

E2 : ak si všimneš tu (http://amxbans_6837.gsp-europe.net/view.php) tak servery nejdú a portál podaol...

Slunicko
21-09-14, 19:27
Nejde mi len o to, tam sa ma majitel opýtal, či nechcem byť adinm, ja som mu napísal, že možno tam napíšem, bolo to v čase keď som mal tu otvorenú žiadosť, no nejak som na to pozabudol lebo bola vzadu... keď som si ale vspomenul, že mám tu žiadosť tak som si tam nehal zavrieť žiadosť,lebo som si uvedomil,že čo za blbosť som to urobil... a nejde mi len o to byť modrý a myslieť si o sebe veľa, chcem tu pomôcť a nie byť "slávny a nafúkaný modrý a uznávaný čavo" .

Promiň, ale nelíbí se mi jak lžeš, píšeš, že ti napsal majitel a že sis žádost nechal uzamknout sám, ale když se kouknu do žádosti, jasně ti napsali, že je admin team plný a že si měl navíc práva někde jinde, nechci tě nějak potopit, jen mě zajímá, jak to teda je?

Bager258
21-09-14, 19:47
Mne majiteľ napísal, aby som si požiadal o práva, že tam hrám atď. tak som napísal.. to som písal už. Ako som napísal, dali mi tam nie niektorí atď a potom som zistil, že ja tu mám vlastne žiadosť... Tak som napísal majiteľovi nech mi to uzavre a niečo tam napíše.

Chemo
21-09-14, 19:52
Píšeš také blbosti, že tomu ani sám neveríš a klameš až sa ti z úst práši ! :censored:

Bager258
21-09-14, 20:06
Píšeš také blbosti, že tomu ani sám neveríš a klameš až sa ti z úst práši ! :censored:

Prepáčte teraz čo napíšem ale je to tak a nech si aj zmeníte názor :)

Chemistry, bol si celkom fajn dokým si nedostal práva, keď si bol CHH bol si celkom vpoho písali sme atď no ako si "Server admin" tak si sa totálne zmenil a začal si sa povyšovať atď... Ako ty môžeš vedieť čo si ja vymýšlam a čo nie ? Ja písšem pravdu, nemám za potrebu klamať a hovoriť podobné blboviny aby som bol "modrý a uznávaný" ja tu chcem pomôcť pretože stály admin na War3FT nieje, teda nehrá tam tak často, Flop tam zájde ako aj Pidda ale nikto stabilne, preto som požiadal a chcel som to bez klamstiev a bez všetkého, normálna slušná žiadosť, to, že som pozabudol, že tu mám žiadosť lebo chvíľku som hral s kamarátom na inom portály... tak som zabudol, každému sa to stane sme len ľudia... ty tiež niekedy píšeš sračky ale si "modrý" tak čo ? Ja viem, že som písal sračky a podobne, že som urobil chybu atď, ale nikdy, NIKDY!! som neklamal a ani nebudem, nemám to za potrebu. Začal som si o tebe myslieť svoje a to si aj budem myslieť.
Teraz ma všetci zhejtujte a ukameňujte za to čo som napísal, ja to prežijem, toľko hejtov som už dostal, len nikto sa na nikoho "modrého" neodváži, lebo si myslí, že je výnimočný.

Kotel : A už vůbec to neznamená, že by admin byl něco více než hráč. Admin musí brát v potaz, že jediné, co ho odlišuje od hráče nejsou jeho práva, ale jeho odpovědnost.

Takže je jedno či si bledý alebo modrý, ide o to, že každý sme si rovný, rozdiel je len v tom, že jeden má tu "zodpovednosť" teda robí poriadok a jeden len "nahlasuje" to porušenie. Čiže by sa nikto "modrý nemal povyšovať nad zeleného a šedého ale byť si rovní.
Chemistry to je pre teba môj názor na teba.

Chemo
21-09-14, 20:27
Zase si tu napísal niečo úplne iné. Nezmenil som sa vôbec, to ty si sa zmenil. Ale to je ot a nebudem to riešiť. Mne ide hlavne o to, že pokiaľ to tu s tebou vyzeralo všelijako, tak si odišiel a dal si si žiadosť o práva na inom portáli. Bol si odmietnutý s tým, že je plný at. Teraz mi povedz, ako sa dá zabudnúť na žiadosť ?! Toto mi povedz, predsa keď si posielam žiadosť do zamestnania, tak čakám na vyjadrenie a na nejaké stanovisko buď áno, alebo nie. Ty si odišiel asi na mesiac preč, zažiadal si si o práva na inom portáli, čo ti nevyšlo a po mesiaci si sa rozpamätal, že "jzs, omg ja mam vlastne podanú žiadosť o práva na Kotelni, omg jakú chybu som urobil, omg, vraciam sa naspäť". Toto mi chceš povedať ? Toto hovor deťom v škôlke a nie mne. Príde mi to divné, že človek, ktorý má nad 15 sa nehanbí napísať takú s prepačením píčovinu! Ale čo už, ty nás budeš stále presviedčať o tom, že ti to vypadlo z hlavy. A s tou mojou zmenou, zmenil som sa vtedy, keď si sa mi začal komplet strkať do zadku a začal si mi spamovať steam. Preto som si ťa zo steamu odstránil, tak isto ako aj pixieho, vy ste komplet jak bratia, len jeden je Čech a druhý Slovák... Viac k tomu nepíšem, nebudem ti tu dávať nejaké trápne proti, veď cháron, keď si to celé prečíta, tak to pochopí z tých postov. A to, čo si postol od kotla je pravda, len nechápem, prečo to posielaš mne. Ja som sa nikdy nad nikým nepovyšoval, že ja som admin, ešte aj na serveri, keď sa ma pýtajú, či som admin, tak im píšem, že nie. S tou zodpovednosťou to je pravda. Ale inak nechápem.

Ja že som ti spamoval na steam ?? maximálne to aby si prišiel na server zabanovať haxora....
Zo začiatku áno, aj ja som si myslel, že si pohoďas, ale potom sa stalo to, čo s pixiem, žiadne hlásenie len debiliny. Inak, pixie mi toho nahlási oveľa viac ako ty.

Bager258
21-09-14, 20:39
Zase si tu napísal niečo úplne iné. Nezmenil som sa vôbec, to ty si sa zmenil. Ale to je ot a nebudem to riešiť. Mne ide hlavne o to, že pokiaľ to tu s tebou vyzeralo všelijako, tak si odišiel a dal si si žiadosť o práva na inom portáli. Bol si odmietnutý s tým, že je plný at. Teraz mi povedz, ako sa dá zabudnúť na žiadosť ?! Toto mi povedz, predsa keď si posielam žiadosť do zamestnania, tak čakám na vyjadrenie a na nejaké stanovisko buď áno, alebo nie. Ty si odišiel asi na mesiac preč, zažiadal si si o práva na inom portáli, čo ti nevyšlo a po mesiaci si sa rozpamätal, že "jzs, omg ja mam vlastne podanú žiadosť o práva na Kotelni, omg jakú chybu som urobil, omg, vraciam sa naspäť". Toto mi chceš povedať ? Toto hovor deťom v škôlke a nie mne. Príde mi to divné, že človek, ktorý má nad 15 sa nehanbí napísať takú s prepačením píčovinu! Ale čo už, ty nás budeš stále presviedčať o tom, že ti to vypadlo z hlavy. A s tou mojou zmenou, zmenil som sa vtedy, keď si sa mi začal komplet strkať do zadku a začal si mi spamovať steam. Preto som si ťa zo steamu odstránil, tak isto ako aj pixieho, vy ste komplet jak bratia, len jeden je Čech a druhý Slovák... Viac k tomu nepíšem, nebudem ti tu dávať nejaké trápne proti, veď cháron, keď si to celé prečíta, tak to pochopí z tých postov. A to, čo si postol od kotla je pravda, len nechápem, prečo to posielaš mne. Ja som sa nikdy nad nikým nepovyšoval, že ja som admin, ešte aj na serveri, keď sa ma pýtajú, či som admin, tak im píšem, že nie. S tou zodpovednosťou to je pravda. Ale inak nechápem.
Chcem len povedať to, že každý sme ľudia a každý urobí nejakú blbosť alebo na niečo zabudne, ja som zabudol na žiadosť, nieje to ako žiadosť o zamestnanie, to je predsa niečo úplne iné, to je RL a toto nie... Ja tu chcel len pomôcť a nie sa tu nejak hádať, že kalmem... neklamem ani to nemam v úmysle...Ja že som ti spamoval na steam ?? maximálne to aby si prišiel na server zabanovať haxora.... A to, že som mesiac hral niekde inde a tu som na to pozabudol.. tak som zabudol, ako keby si ty na nič nikdy nezabudol, čo ti urobilo na škodu... (nehovor, že nie...). Ja vás nepresviedčam o tom, ja vám to hovorím ako normálnu vec, čo sa stala. A tá tvoja zmena fakt prebehla, lebo keď si nebol admin tak sa s tebou normálne dalo, ako si písal, začli sme spolu na Fune, a bolo to celkom fajn stretnúť takého pohoďáka... no ale zmenilo sa to. Ja s Pixiem nemám nič ani nechcem mať je to dement na druhú, možno aj na tretiu. A to čo som dal citát od Kotla tak bolo aj na teba ale je to aj na iných adminov ktorý sa tak správajú, nebudem menovať, to tu bude OT ( už aj je) ale bude tu aj oveľa viac hejtov, čož nepotrebujem.

"Malými krôčikmi sa dopracuješ ďalej" To som kdesi započul... to platí pre mňa, ja si počkám na Chárona...

Ako som už napísal, bola moja sprostosť, že som na tú žiadosť zabudol čo ľutujem.

E:

Zo začiatku áno, aj ja som si myslel, že si pohoďas, ale potom sa stalo to, čo s pixiem, žiadne hlásenie len debiliny. Inak, pixie mi toho nahlási oveľa viac ako ty.

Bolo mi jedno koľko ti hlásil pixie, on behal po serveroch a len spectoval, ale ja som aj hral... A debiliny ? aké ?? na to si nepamätám...

dhaaqu
22-09-14, 00:25
PROTI. Situace není vhodná pro přijetí jak na straně žadatele, tak AT.

hofy
22-09-14, 00:44
Nejsem přesvědčen o vhodnosti pro vykonávání funkce admina, takže momentálně proti.

Bager258
22-09-14, 06:03
Ďakujem aj za tieto vyjadrenia....

Nihilia
10-11-14, 07:17
Uběhla už zase nějaký ten měsíc a žádost tu je dost dlouho aby se vyřešila.

S Bagrem jsem osobně neměl nikdy problém. Na serverech ho potkávám každý den, takže aktivita tam je. W3 nehraju, takže tento server posuzovat nemůžu.
Hlášení na fóru má. Pro CHH bych dal i PRO, protože odebrat se může vždycky, pokud by byl nějaké problém.

Bager258
10-11-14, 09:49
Uběhla už zase nějaký ten měsíc a žádost tu je dost dlouho aby se vyřešila.

S Bagrem jsem osobně neměl nikdy problém. Na serverech ho potkávám každý den, takže aktivita tam je. W3 nehraju, takže tento server posuzovat nemůžu.
Hlášení na fóru má. Pro CHH bych dal i PRO, protože odebrat se může vždycky, pokud by byl nějaké problém.
Ďakujem nihilia :)

Joseph
19-11-14, 15:03
tak ok, ako čithuntera ho mozme skusit

Charon35
19-11-14, 17:54
OK, hádam vás už prešiel ten ošiaľ, že si podal niekde inde. Zbytok sú vaše subjektívne pocity. Na to, ako tu do neho hustíte 5 strán to isté, sa aj tak dobre držal, väčšina by vás poslala do prdele na 3. strane. Snaží sa, ano, až moc. Ale keby zas nič nepísal, tak by ste mu vytýkali zas to.

K veci. Aktuálne ma skôr zaujíma, kam chceš teda práva?
A toto, no fuj:
Bhop 30-10-2014 08:39:54 STEAM_0:0:78198621 178.41.3.65 baGEr | ;258 pojebany obskok kurva
Jailbreak 5 26-10-2014 16:06:44 STEAM_0:0:78198621 178.41.21.224 baGEr | ;258 Velku picu :D
Jailbreak 5 26-10-2014 16:51:51 STEAM_0:0:78198621 178.41.21.224 baGEr | ;258 taky kid co nadrziava niekomu lebo "je admin" :OO
Jailbreak 5 26-10-2014 16:51:32 STEAM_0:0:78198621 178.41.21.224 baGEr | ;258 jezis taky kid
Jailbreak 5 26-10-2014 16:51:00 STEAM_0:0:78198621 178.41.21.224 baGEr | ;258 ja mam mat VD lebo mi dal kill.. ale jolo ked tam bol tak nedostal kill
Jailbreak 5 26-10-2014 16:50:38 STEAM_0:0:78198621 178.41.21.224 baGEr | ;258 mam mat VD
Jailbreak 5 26-10-2014 16:50:28 STEAM_0:0:78198621 178.41.21.224 baGEr | ;258 davaj VD

... a nejde mi len o to byť modrý a myslieť si o sebe veľa, chcem tu pomôcť a nie byť "slávny a nafúkaný modrý a uznávaný čavo" .
Pfu, to ešte veľa mlieka vypiješ a veľa vody v Dunaji pretečie :D Pekné výroky máš, len či sa ich aj budeš držať...prípadne dokedy.

Bager258
19-11-14, 17:58
OK, hádam vás už prešiel ten ošiaľ, že si podal niekde inde. Zbytok sú vaše subjektívne pocity. Na to, ako tu do neho hustíte 5 strán to isté, sa aj tak dobre držal, väčšina by vás poslala do prdele na 3. strane. Snaží sa, ano, až moc. Ale keby zas nič nepísal, tak by ste mu vytýkali zas to.

K veci. Aktuálne ma skôr zaujíma, kam chceš teda práva?
A toto, no fuj:
Bhop 30-10-2014 08:39:54 STEAM_0:0:78198621 178.41.3.65 baGEr | ;258 pojebany obskok kurva
Jailbreak 5 26-10-2014 16:06:44 STEAM_0:0:78198621 178.41.21.224 baGEr | ;258 Velku picu :D
Jailbreak 5 26-10-2014 16:51:51 STEAM_0:0:78198621 178.41.21.224 baGEr | ;258 taky kid co nadrziava niekomu lebo "je admin" :OO
Jailbreak 5 26-10-2014 16:51:32 STEAM_0:0:78198621 178.41.21.224 baGEr | ;258 jezis taky kid
Jailbreak 5 26-10-2014 16:51:00 STEAM_0:0:78198621 178.41.21.224 baGEr | ;258 ja mam mat VD lebo mi dal kill.. ale jolo ked tam bol tak nedostal kill
Jailbreak 5 26-10-2014 16:50:38 STEAM_0:0:78198621 178.41.21.224 baGEr | ;258 mam mat VD
Jailbreak 5 26-10-2014 16:50:28 STEAM_0:0:78198621 178.41.21.224 baGEr | ;258 davaj VD

Pfu, to ešte veľa mlieka vypiješ a veľa vody v Dunaji pretečie :D Pekné výroky máš, len či sa ich aj budeš držať...prípadne dokedy.

To na tom JB to bolo proste sranda robili sme si tam prču s Nihiliom.... + na JB nechodím tak často len keď na chvíľu s nihiliom, jednu mapu a hrám DM alebo W3
A Bhop proste keď som dohral gather a mám rage ja neviem niekedy mi to ujde, ale komu nie. Každému raz ujde slovko +
taky kid co nadrziava niekomu lebo "je admin" :OO tato veta bola taká no :D písal som si s jedným hráčom a proste bola to situácia....

E:
Velku picu :D to bolo také že niekto mi napísal niečo také vulgárne a ja som len toto odpísal, potom som to neriešil, bolo to v rámci srandy.

Charon35
19-11-14, 18:03
No ja mám totiž pocit, že na ten War už kašleš. Pozri si pripojenia podľa chatlogu. Priemer tak 7 minút "hrania", což je nič moc.

Bager258
19-11-14, 18:05
No ja mám totiž pocit, že na ten War už kašleš. Pozri si pripojenia podľa chatlogu. Priemer tak 7 minút "hrania", což je nič moc.

Začal som prevažne DM FFA... Lebo keď idem na W3 tak sa hraju mapy ako fy_snow a to moc nehrám ale ako náhle je tam napr. de_nuke/widlakof atd. som tam a hrám tu mapu ale keď sú tam nejaké malé tak to moc nehrám, tam je to o AWP...

Charon35
19-11-14, 18:23
War3FT 15-11-2014 17:10:29
War3FT 15-11-2014 17:18:38 - 8 m.
War3FT 14-11-2014 16:54:43
War3FT 14-11-2014 16:56:08 - 2 m.
War3FT 13-11-2014 18:31:07
War3FT 13-11-2014 18:34:09 - 3 m.
War3FT 13-11-2014 17:20:05
War3FT 13-11-2014 17:20:25 - 20 sec.
War3FT 12-11-2014 17:30:44
War3FT 12-11-2014 17:34:02 - 4 m.
War3FT 11-11-2014 16:13:14
War3FT 11-11-2014 16:14:24 - 1 m.
War3FT 11-11-2014 14:24:55
War3FT 11-11-2014 14:25:16 - 1 m.
War3FT 09-11-2014 10:03:39
War3FT 09-11-2014 10:17:31 STEAM_0:0:78198621 178.41.106.212 baGEr | ;258 !stepa WH - zabanovali ho?
War3FT 08-11-2014 07:55:27
War3FT 08-11-2014 08:03:15 - 8 m.

Atď. atď. atď. Nechápem také 2-3 minutové pripojenia, to sú úplne useless práva potom. A zabanovali toho stepu?

Bager258
19-11-14, 18:30
A zabanovali toho stepu?
Nie. Bol to fail po dôkladnom pozrení dema s Piratom som priznal chybu a že som spravil fail.

E:

Atď. atď. atď. Nechápem také 2-3 minutové pripojenia, to sú úplne useless práva potom.

Tie dvoj-troj minutové pripojenia. Hrala sa malá mapa tak som proste išiel preč malá mapa s ľudmi 8vs8 a je tam de_huntic.... to je ... nanič.

Flopsaid
19-11-14, 21:18
Dle mého je celý problém v tom (krátke připojení) , že prostě on dostává od lepších hráč po čuni a nebaví ho to a ide pryč...sám jsem to už psal, že pokud dojde na server a je tam někdo z top 10 tak tam z pravidla moc dlouho nevydrží....

Bager258
19-11-14, 21:24
Flope ja som yam vždy keď sa hrá väčšia mapa. Tysi dlhšiu dobu nehral a ja zas hej. Môžeš tam hrať ty, pidda paradoxx a xx hráčov z top 10 a ja tam budem, ale na mape ktorá je aspoň tak veľká ako d2 alebo de_dust. Nemám vtedy nič proti. Ale na malých mapách je to fakt na nič.

Flopsaid
19-11-14, 21:48
joo chlapče možná až budeš trochu starší zjistíš, že cs není vše.. až budeš po škole a budeš si muset najít byt a práci tak mi pak můžeš popovídat jak budeš mítčas na cs ;) neéé to jen tak okrajem...jeto můj názor tak jsem ti ho napsal nic víc ani míň ;)

E: každopádně moje vyjádření z předchozích stránek platí...a nechci tu rozjíždět nějaké hovna offtopic.. tak hodně štěstí at ti to dopadne ;)

Bager258
20-11-14, 06:01
Ďakujem flope, jasné tvoj názor beriem je to pre mňa poučenie.

Byznis
20-11-14, 20:24
Charon alebo Kotel - dajte mu CHH vidiet ho tu ze stale a fakt ma o tie "prava" zaujem , aj ked mam niekededy z neho divny pocit , ale tak preco nie vyskusat mozme - predsa sa dala sanca aj niektorym pochybnejsim ludom a zatial neni problem s nimi (myslim) :D napr aj Jerry dostal prava a stale to na psychiatriii nevedia - 4FUN jerry :D Aby si ma zase nezhatoval :D
( ale u bagra vidiet ze fakt chce , hlasi , a mna to uz niekedy aj otravuje jak mi hlasil)

Maaaaaaaaaaja
21-11-14, 14:55
War3FT 09-11-2014 10:17:31 STEAM_0:0:78198621 178.41.106.212 baGEr | ;258 !stepa WH - zabanovali ho?
A zabanovali toho stepu?

Tohle bych mu moc nezazlíval, jestli neví, kdo to je .... o takových jako Štěpán si myslí 3/4 serveru vždycky, že je zaplej.

Fhacker
21-11-14, 18:32
Ja som PRO CHH. Dávno si mi aktívne hlásil a keď vidím že niesom jediný a stále hlásiš tak tým CHH by sa nemalo nič pokaziť.

Bager258
21-11-14, 18:37
Ja som PRO CHH. Dávno si mi aktívne hlásil a keď vidím že niesom jediný a stále hlásiš tak tým CHH by sa nemalo nič pokaziť.

Ďakujem Fhacker :)

dhaaqu
22-11-14, 13:59
Hodně se tu ustálil dojem, že každý, kdo na kotelně vydrží a hlásí má časem nárok na práva.
Kdo už je v pracovním procesu ví, že kvalifikace nestačí. Tam, kde se stran kvalifikace hodnotí i to jak by člověk zapadal a přispíval i v rámci týmu je na pracovišti zásadně odlišná atmosféra. My si můžeme vybírat a u Bagra trvám na svém: dobrý hráč, na jehož hlášení vždy půjdu, rád si s ním dám gather a do AT mi nesedí a lidi se tak rychle nemění. CHH by nebyl velký rozdíl ta hranice je příliš lehko smazatelná.

Cardoxon
22-11-14, 15:58
Žádný problémy s ním nemám, hlásí mi a všechno banned, jsem pro CHH

Bager258
22-11-14, 16:04
Žádný problémy s ním nemám, hlásí mi a všechno banned, jsem pro CHH

Dakujem cardoxone.

Charon35
25-11-14, 17:53
CHH. Ako píše Byznis, odobrať sa to dá hocikedy za 2 sekundy. Uvidíme ako bude lietať na hlásenia z War-u.

Bager258
25-11-14, 17:54
CHH. Ako píše Byznis, odobrať sa to dá hocikedy za 2 sekundy. Uvidíme ako bude lietať na hlásenia z War-u.

Ďakujem, budem sa snažiť a nesklamať :)

Charon35
25-11-14, 17:56
Ďakujem, budem sa snažiť a nesklamať :)

Dávaj hlavne majzla na klasické servery ako Classik, mega a pod. Nebanuj v čom si nie si istý.

Bager258
25-11-14, 17:57
dávaj hlavne majzla na klasické servery ako classik, mega a pod. Nebanuj v čom si nie si istý.

ok :)