Zobrazit normální verzi : Cau
REDTIGER JE PAN
26-10-11, 18:28
Dostal jsem BAN na 3 hodiny za spam jen za to ze jsem napsal petkrat FK...chtel bych k tomu rict: Ty sibale Celofane jestli ty na me nahodou nejsi zasedlej?!?!...ale hlavne jsem chtel rict ze Kunder je kokos
Unregistered
26-10-11, 18:33
Dostal jsem BAN na 3 hodiny za spam jen za to ze jsem napsal petkrat FK...chtel bych k tomu rict: Ty sibale Celofane jestli ty na me nahodou nejsi zasedlej?!?!...ale hlavne jsem chtel rict ze Kunder je kokos
Dodej výpis s konzole.
AnnoyingGreg
26-10-11, 18:36
Ty sibale Celofane jestli ty na me nahodou nejsi zasedlej?!?!
Neni. Za tohle rozdávám den a někdy klidně tři. Spamovat slovo o dvou písmenkách ti nikdy VD nepřinese.
Když to vidíš jak to skoro každej píše pokaždý když dostane kill, tak už na to začneš bejt trochu alergickej a tudíž banuješ. Navíc slovní zásoba většiny lidí/dětí na jailu je "fk kkt vd omg", takže tak.
REDTIGER JE PAN
26-10-11, 20:24
Moje nejpouzivanejsi fraze na jailbreak sou dmt, omfg, dmce, kks a samozdrejme fk. Jen me nastvalo ze tam pisou FK vsichni a me da hned BAN kks
Red Tiger, jaké by ti bylo, kdyby každý psal FK FK FK FK, VD VD VD VD, dmnt, atd. Adminy mají taky své hranice...
REDTIGER JE PAN
26-10-11, 20:29
No prave ze oni to vsichni delaj a ja zrovna dostal BAN :(
REDTIGER JE PAN
26-10-11, 20:31
Sem si udelal novou profilovku :D
red tigere :D ty ses takovej retard, ze se tomu obcas i smejem :D
důvodů pro ban na tebe je milion, stačí si vybrat, takže jeslti chceš zasedlýho celofána, může být
Nechtěl jsem ti to tak tvrdě napsat, ale Karl0s to řekl :D :D Ty tvoje hry... no hrůza :D
REDTIGER JE PAN
26-10-11, 20:50
xD...nahodou se terakum moje hry skoro vzdycky libi (az na hru Temny rytir kterou nebudu rozebirat pac bych mel za ni snad pernamentni :DDD). A pokud tu hru jeste preziju neni to to o cem by mel Jailbreak byt?...(recnicka otazka vim ze mi napisete ze ne)
Zrovna tu hru Temný rytíř, jsem myslel :D :D
REDTIGER JE PAN
26-10-11, 21:00
Sakra tys tu hru hral?...hral si verzi 1 bez Batmana nebo verzi 2 s Batmanem?
Mě stačila ta bez Batmana :D :D :D
REDTIGER JE PAN
26-10-11, 21:02
Jej ta byla spatna... pri verzi 2 se vybral 1 clovek co dostal deagla odesel a mohl je behem hry zachranit :DDD
No úplný Batman, hey neřeš to! To si můžeme psát na skype!
REDTIGER JE PAN
26-10-11, 21:06
A mimochodem planuju verzi 3...zatim je to ale jen na papire...cekam na unban a az bude jailbreak bez adminu...xDDD
???
Ban oprávnený.
Čo tu riešiš? Snažíš sa nahuntiť príspevky? Buď rád že som ti ho dal len na 3 hod ... Ako vidím nabudúce ti ho dám na týždeň ako ostatným.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.