Zobrazit normální verzi : Steam-Fps
Prave sem si koupil steam csko a zapnu ho,ale jedu jen na 7-10 fps na openGL skusim to prehodit na software a jede to na 100fps...
Nevite co s tim mam delat?:(
Hraješ z notebooku nebo desktopu? Jakou máš grafickou kartu?
Desktop,blbej dotaz ale kde zjistim jakou mam grafickou kartu?:D
To znám, taky jsem to měl...
Jdi do Options-Video a měl bys tam mít 5 políček na zaškrtnutí. Všechny políčka si odškrtni a nech si jen to poslední (Low video quality. Helps witch slower video cards.)
Nech tam OpenGL
A zkus přehodit Resolution na 1024 x 768 (ale myslim že můžeš si to zvolik jak potřebuješ ty)
Pokuď máš lepší komp, tak by ti to mělo jet na 90-100 fps :)
Skousel sem neco udelat podle nejakeho videa ktere bylo na forum a ted mi to csko nejde ani spustit video:http://www.youtube.com/watch?v=BEw2ZJOufn8
Old pack neni už dávno podporovaní..
Zkoušel jsi to co jsem ti napsal já?
Nemuzu to skusit protoze to csko nemuzu ani spustit..
Jak ho nemůžeš spustit ?
Co to píše ?
Udělej aspoň ''screen'', takhle se nikam nedostaneme.
Nejdemi udelat screen,pise mi to:Vstupni bod procedury _RIB_alloc_provider_handle@4 se nepodařilo v dynamicky propojovane knihovne mss32.dll nalezt
Error 5899: Metadata file missing or damge [1]!!!
No když ses pokoušel přehrát soubory oldpackem tak to zřejmě jinak než reinstalem teď nevyřešíš.
To jo ale kde to mam reinstalovat?
Ve své Library, klikneš pravým na Counter Strike a dáš "Delete Local Content"
Dobre mam to reinstalnute,udelal sem to co mi rekl zENK ale porad jedu na 7-10 fps...
těch 7 - 10 fps už máš v gamemenu když zapneš hru, že ?
Tak to nevim no.. na kolik fps ti jede ns?
Ale můžeš eště něco zkusit...
V pravo dole (v liště) máš takovou tu steam ikonku, tak na to klikni (pravym) a dej nastavení. Máš tak takovou tabulku a dej tam Ve hře a dole tam máš "Prohlížeč herních serverů: max. odezva za minutu" tak si tam zkus dát třeba 250
Jo toy...na NS jedu na 99fps.OK skusim to
Jo toy...na NS jedu na 99fps.OK skusim to
Myslím, že jsem měl ten samej problém, napiš mi PM nebo si mě addni na steam ( Toy ) , myslím, že to vyřešíme.
Je možné, že hra se ti spouští na integrované grafice. Pokud je tomu tak, tady je řešení pro NVIDIU http://csko.cz/forum/showthread.php?9218-nastaven%ED-grafick%E9-karty-nVidia-u-procesoru-s-IGP a tady pro AMD http://csko.cz/forum/showthread.php?11295-nastaven%ED-grafick%E9-karty-AMD-u-procesoru-s-IGP
Necky hned ten prvi krok u AMD sem nenasel...
Nehraje na ntb to byla moje prvni otazka a predpokladam ze na motherboardu integrovanou nema.
A můžeš sem sakra napsat tvojí GK ?
Nehraje na ntb to byla moje prvni otazka a predpokladam ze na motherboardu integrovanou nema.
Však nemusí mít notebook, na desktopu s procesory i5 a i7 je integrovaná grafika standart.
Maraxali, to je pak těžké když neumíš takové základní kroky. Já to jednodušeji taky vysvětlit neumím, snad jen že Grafický adaptér najdeš i v ovládacích panelech.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.