Zobrazit normální verzi : cs 1.6 příkaz
Čau bliká mi kurzor v cs 1.6 tak jsem na šel příkaz vgui_emulatemouse 1 jenže pokaždé to tam musím psát znovu.Jak to nastavit tak abych to měl automaticky? Bohužel nemůžu hýbat s configem protože když si přejmenuju config na config.txt a potom zpátky tak je to pořád txt a nevím co stim je.
nemusíš nic předělávat na config.txt normálně si to otevři v notepadu a pak dej save, ono to bude furt .cfg
Díky funguje to mockrát děkuju.
Díky funguje to mockrát děkuju.
Edit:Aha ale to funguje jenom na poprvé když spustím cs.Potom to tam už vtom configu není jak je to možné?
Nevím, možná ti pomůže objasnit jak to funguje.
Někdy Windowsy mají problém s přepisováním koncovek resp musíš to nejdřív nastavit. Klidně můžeš ručně odstranit u souboru config.cfg koncovku a za . připsat .txt (když dáš klasicky přejmenovat). config se ti hodí do notepadu, pak tam můžeš cokoliv upravovat, přepisovat a připisovat. Po skončení práce dáš uložit jako - uložit jako typ = všechny soubory a název souboru config.cfg! Poté klikni pr. tl. myši a nastav soubor jen ptro čtení.
Jo jedeto musel jsem nastavit jen pro přečtení.Díky 3necky a Bezdak
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.