Zobrazit normální verzi : Steam nevim si pomoci :D ?
Čau jelikož si sám nevim rady tak píšu sem :D jelikož po dlouhé době by sem chtěl zase hrát Csko, tak jedine se steamem jenže já jsem zapoměl mojí email adresu tak a co ted když mi tam má přijíd Potvrzovací kod ale nevim kterej to je tak vás prosím jak to mam zjistit ? nebo to zjistete vy napište mi to :D Díky
http://jpeg.cz/images/2014/06/23/dwKqM.jpg
hh jasný ale já ještě nejsem přihlásenej toto zvladnem sam ale ja nejsem přihlášen nic
Na tvoju emailovu adresu ti pride ten kod.
// aha :D
Čau jelikož si sám nevim rady tak píšu sem :D jelikož po dlouhé době by sem chtěl zase hrát Csko, tak jedine se steamem jenže já jsem zapoměl mojí email adresu tak a co ted když mi tam má přijíd Potvrzovací kod ale nevim kterej to je tak vás prosím jak to mam zjistit ? nebo to zjistete vy napište mi to :D Díky
Na tvoju emailovu adresu ti pride ten kod.
asi ne
No dit právě to jenže já nevim na jakou adressu protože jich mam víc anevim zrovna tu na steame a jak to zjistim hmm ? :D
čo všetko o tom účte vieš ? len meno alebo ani to alebo aj niečo iné ?
Viem jen že se snat menuje tobik39 :D
toje vše :D a ještě bych moch zjistit steam ID
jediná možnosť je teda asi napísať na steam support a dúfať že sa na teba nevy... https://support.steampowered.com/kb_cat.php?id=3 inak fakt neviem :)
Tak když zapneš steam, tak tam máš 3. možnost "zapomněli jste přihlašovací údaje?" no a na to klikneš a postupuješ podle rad že jo? Bud znáš svůj nick steam, nebo ne, potom je tam bud znáš svůj email nebo ne, tak dáš neznám nic a postupuješ dále.. Pak ti to napíše "že musíš poskytnout kod nějakého produktu, který byl poskytnut při aktivaci" pokud žádný kod nemáš, tak už ti nic nepomůže. Jinak by bylo dobré, kdybys aspon znal svůj přihlašovací nick, to ti potom tu adresu napíše.
Jinak ten kod produktu musíš zadat přes steam podporu https://support.steampowered.com/ ale tam musíš vše napsat anglicky, jaký máš problém atd.
E: aha tak ti nepomůže ani to, že znáš svůj nick :D tak jedině ta podpora. Až tam jim napíšeš jaký máš problém a dáš jim tam svůj nick tobik39 a nějaký jiný email, kam ti to pošlou.
nojo hh jenže já když dám že znám svoje přihlasovací meno tak mi to napíše a posytnutou adresu byl odeslán e-mail s ověřovacím kódem přejděte prosim do svého emailu a zadejte níže požadované udaje
nojo hh jenže já když dám že znám svoje přihlasovací meno tak mi to napíše a posytnutou adresu byl odeslán e-mail s ověřovacím kódem přejděte prosim do svého emailu a zadejte níže požadované udaje
Ano a můžu se zeptat kolik mailu máš? I kdybys jich měl třeba 50, to nemůžeš zkontrolovat každý z nich, abys zjistil na který ti to přišlo?
Ano a můžu se zeptat kolik mailu máš? I kdybys jich měl třeba 50, to nemůžeš zkontrolovat každý z nich, abys zjistil na který ti to přišlo?
Myslím že on zabudol už aj názvy mailov :D ale to je potom už ťažko jedine cez support.
já si myslim že ten email je tobiasjasko@email.cz jenže tam nic nechodi další je jaskotobik@seznam.cz tam taky ne a jaskotobias@seznam.cz tam to taky nechodí tak nevim ten tobiasjasko@email.cz je asi ten kterej si myslim fakt že je to on a když j tak proč to tam nechodí ?
Dámy a pánové mam to
okamžik na který všichni čekáme přišlo mi to !! :D měl sem tam zaškrtle at me veškere pič iny neposilj tak sem zaškrtnul at mě je posílaj a hahaha najednou to tam je :D díky za váš drahocený čas :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.