Zobrazit normální verzi : GoldaQ žádost o amx.
GdQ*
Je mi 21, cs hraji od 1.5 .... takze uz peknou radu let.... Na kotelne neco kolem 2 let.... Cheatery jsem na kotelne resil prez admin chat, ale celkem by se hodilo mit amx a nemuset hopnit ostatni. Jinak bohate zkusenosti s adminovanim na UG a drive vet.netu
... ale to stejne nikdo uz znat nebude :)
STEAM_0:0:23483241 85.132.159.231 :wall:
Viac GoldaQov, menej volov na Kotelnu a bude to len a len lepšie. Len treba zvýšiť aktivitu na fóre ;) Vcelku ho poznám a dosť mi aj pomohol, čiže nie je to EGO master ako niektorí namyslení jedinci.
Na 100% áno!!!
GL friend.
Znám z classu. Je to bezproblémovej plajer, ale mohl ses více do té žádosti rozepsat :D.
Pro ;)
Co bych se rozepisoval.... vsak kazdy vi o koho jde :) A pokud jde o aktivitu na foru, do ted jsem nemel duvod sem poradne chodit :)
Znám ho z DM :) rozhodně pro.
Znám ho už dlouho, nikdy žádný problém tak proč ne ? :) Jo
Hochu to uz ani nevim kde jsme to hravali :) ale od 1.6 jsme hravali na vetrnik netu chrudim ( pub1)... pak z toho soptik udelal playzone :)
Za mě taky ANO na serveru s ním není problém a je v pohodě
velice solidní gamer pokuď můžu tak Pro
Johny Pampeliska
27-10-11, 20:31
Dobrej hráč, já jsem jedině PRO
Já tě sice neznám ale podle příspěvků ostatních poznám že jsi fajn hráč, jsem pro.
Proti Goldymu je těžký něco namítat....když se fakt hodně snažím najít nějakej důvod proti, napadá mě, jak to bude s Tvojí aktivitou- přijde mi, že tu propaříš tři dny skoro v kuse a pak se 14 dní neukážeš :)) ale možná mi to jen tak připadá. Jinak samozřejmě patří mezi elitu kotelny po všech stránkách, takže PRO.
EDIT: Flashhi, budeš chodit po všech mých příspěvcích a dávat mi palce dolu? Možná by si se s tím měl léčit.
Já tě neznám ale budu se držet většiny takže PRO
EDIT: Flashhi, budeš chodit po všech mých příspěvcích a dávat mi palce dolu? Možná by si se s tím měl léčit.
Delas si ze me srandu? Myslis neco jako: "0 z 3 hráčů považuje tento příspěvek za přínosný. Je tento příspěvek přínosný? Ano/Ne" a este to muzu odkliknout? klidne ti to predvedu az budes chtit... a to samy muzu udelat u vsech tvych prispevku.
Nemam duvod ti davat jen tak pro nic za nic tdowny.
EDIT: Schvalne sem to pocheckoval a odkliknul sem to jen u dvou postu v tom threadu o MarcelQovi, kde sis me bral do huby :)
Na jakem serveru hrajes nejcasteji?
Classic, Deathmatch a DM FFA only HS. Jinak na publikach jinde nehraju.... po vecerech mixy.
Vyzerá to, že admin team začína aj zvyšovať svoj vekový priemer. n1.
Goldy, gratulujem ;)
Vítám tě u nás. :biggrin:
Johny Pampeliska
31-10-11, 23:59
Tak paráda Prďáku Golďáku :o) Gratuluju
GdQ*
Je mi 21, cs hraji od 1.5 .... takze uz peknou radu let.... Na kotelne neco kolem 2 let.... Cheatery jsem na kotelne resil prez admin chat, ale celkem by se hodilo mit amx a nemuset hopnit ostatni. Jinak bohate zkusenosti s adminovanim na UG a drive vet.netu
... ale to stejne nikdo uz znat nebude :)
STEAM_0:0:23483241 85.132.159.231 :wall:
21let ??? :D :D :D Asi tak před tejdnem když sme mixovaly s kofim tak si řikal 16ne ?
AnnoyingGreg
02-11-11, 00:58
21let ??? :D :D :D Asi tak před tejdnem když sme mixovaly s kofim tak si řikal 16ne ?
Ať je mu kolik chce, rozumem tě daleko přesahuje.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.