Zobrazit normální verzi : Placený unban?
PoWeRGrAfFitY
24-06-14, 17:20
Ahojte mám dotaz bude někdy nějaká třeba jenom na 2 dny Akce že by šel koupit unban?? třeba za 300 KC? :OO
Myslím že kotelna by na tom vytřískala peníze a cheateri by si toho vážili a cheaty offly.....
Právě naopak ty by si potahaly z internetu ještě víc cheatů jako WH,SH,AB,KZ hack atd. daly by to všecičko najednou a za ty dva dny bys viděl v banlistu rekord za jedinej den určitě...Tohle to je blbost každej cheater by toho využil a hrál s hackama a kupoval by si furt UB...PROTI!---->Ja vím nejsem admin.
PoWeRGrAfFitY
24-06-14, 17:40
Jo jenomze to nemuzes vedet napr ja bych na kotelnu uz nikdy hacky nebral :O
Jo jenomze to nemuzes vedet napr ja bych na kotelnu uz nikdy hacky nebral :O
Na to si měl myslet dřív, za dva roky máš ub :))
Na tvoji IP vidím jen jeden ban a to na NS, takže si stačí pořídit originální hru (do 300 Kč se s rezervou vejdeš) a můžeš klasicky hrát. http://csko.cz/shop.
To si viděl na gayshites vid? :-)
Platený unban neschvaľujem a myslím si, že je to blbosť, proste, keď niekto používa cheaty, má byť potrestaný.
Ale zase, zdá sa mi tá doba (2 roky) veľmi dlhá. Navrhoval by som rok/rok a pol...
Ahojte mám dotaz bude někdy nějaká třeba jenom na 2 dny Akce že by šel koupit unban?? třeba za 300 KC? :OO
Myslím že kotelna by na tom vytřískala peníze a cheateri by si toho vážili a cheaty offly.....
S prepáčenim...: väčšia pičovina ťa už napadnúť nemohla?
namiesto platenia tvojej pokuty (300 kacek) si radsej kazdy kupi steam csko a ma pokoj.
Každý má dve šance to je viac než človek a menej než mačka a stačí myslím.
Somarina, to radsej teraz daj hromadnu amnestiu :D
Somarina, to radsej teraz daj hromadnu amnestiu :D
Ale víš o tom, že po udělení amnestie se zvedá rapidně kriminalita ? :D
pro
Kotel sa zapredal :D
Určite Proti. Máš ešte šancu kúpiť si originálku.
GRANDMOTHER
25-06-14, 11:34
Vždyť se dá koupit unban aj teď, sice jen jednou, ale dá... stačí si pořídit originálku na steamu, což je za penízky .. :-)
Že vraj zapredaný... Ste vážne tak sebecký?Niekomu bude vadiť že možno z tých 300 čo si kúpi unban bude jeden cheatovať to je prosto sebeckosť aj kotel musí z niečoho žiť a vždy sa snaží ústretovo riešiť aj vaše demetné nápady na nové servery a veci na nich atď. Ja osobne som pre nech sa napr. za 3 eura (80 kč cca) dá dať unban na jeden deň a ku tomu dostane vip na mesiac a ak si hráč kúpi vip tak to bude mať dokedy si ten vip bude kupovať.Hráči ktorý si chcu vážne zahrať na kotelni a majú zdieľanú ip z cheaterom su väčšinou odpálkovaný dementmi že nech si kupia steam i keď to stojí 10 eur hore(či už si musia kupiť paysafecard alebo cez sms) takto by ku tomu mali aj vip, kotelna takto prichádza o veľa hráčov ktorý nechcu cheatovať a kotel o peniaze ktoré môže potom investovať späť do kvality služieb na kotelne.
EDIT: Inak mám návrh na permanetný vip na kotelni , za 15 euro na všetký serveri +mal by ten unban (kedže by mal vkuse rezervovaný nick) , kotel hlavne pre teba kto si tu kúpi 15 krát po sebe vip ?( s tým že je to na všetky serveri) asi nikto takže táto cena navždy je dosť ústretova kedže väčšina si kúpi vip 2,3 možno 5 krát ale 15 krát málokto .
EDIT: Inak mám návrh na permanetný vip na kotelni , za 15 euro na všetký serveri +mal by ten unban (kedže by mal vkuse rezervovaný nick) , kotel hlavne pre teba kto si tu kúpi 15 krát po sebe vip ?( s tým že je to na všetky serveri) asi nikto takže táto cena navždy je dosť ústretova kedže väčšina si kúpi vip 2,3 možno 5 krát ale 15 krát málokto .
Ale netrep, dá se domluvit že kozlovi pošleš peníze na účet a za 200 máš vip na rok, já už to dělám tak druhým rokem, paradoxx to má na 5 let...
ObriJahoda
25-06-14, 17:51
:gg:super napad vsichni co chcou unbany tak napiste .ceny se budou robit individualne podle pohladu ....od 300kč - 1000Kč nic draheho
Jasné, ešte pridať ku každému banu ZRUŠIŤ IHNEĎ ! + to vipko za 15E... To sme na gejšite. Prečo je na gejšite sami cheater ? Tam sa nedá na server ani pôjsť, samé HS cez steny (hral som tam asi 2x)... Pridať ešte výhodu VIP, že si môžu kúpiť awp (samozrejme, hráči bez VIP-ka awp nemôžu!)...
Hráči ktorý si chcu vážne zahrať na kotelni a majú zdieľanú ip z cheaterom su väčšinou odpálkovaný dementmi že nech si kupia steam...
Toto si si mohol odpustiť, patríš medzi tých "dementov" ako si to sám nazval... :)
A tým, čo majú zdieľané ip adresy, by som bany rušil bez finančného alebo iného zaťaženia, predsa len, sú to nevinní hráči. Alebo by som pridal, že na IP musia byť minimálne 4 bany, aby sa zablokovala. A je to dosť nepravdepodobné, aby z jednej IP cheatovalo 5 hráčov.
Čo sa týka rušenia banov, áno, je to výnosné pre kotla na jednej strane, zase na druhej strane... Koľko ľudí odtiaľ odíde, ak sa zvýši počet cheaterov --> menej kúpených VIP.
Ako som písal v minulom poste, znížil by som hranicu za cheating na rok/rok a pol. Dva roky sú fakt veľa.
Nepočítam s tým že niekto kto si kúpi unban bude ešte cheatovať (niektorý áno)
Skorej bude problém že detská ktoré to neskúsili a ani nemali v pláne si povedia "no skúsim čo to to wh je a prinajhoršom si na vianoce/narodky/meniny budem želať unban na kotelny".
halelujah asi si nepochopil ze to ze je zapredany bolo myslene zo srandy:D:)
Proč by si někdo kupoval unban aby mohl znovu cheatovat ? to radši pude cheatovat na jinej portál..
Proč by si někdo kupoval unban aby mohl znovu cheatovat ? to radši pude cheatovat na jinej portál..
Tady hrajou lidi, co si koupí 10x vip po sobě, aby se mohli na minutu připojit a napsat adminovi, že je idiot.
pro 99% ceny za unban jdou ke mě zbytek ke kotlovi :D
Tady hrajou lidi, co si koupí 10x vip po sobě, aby se mohli na minutu připojit a napsat adminovi, že je idiot.
Keď má prachy tak nech sa zabáva. Slepice má pravdu , okrem toho keď napr. raz napíše napr. že ja som idiot prispeje tými peniazmi viac ako ktorýkoľvek rádový hráč.
Z toho chčiju :D
Maaaaaaaaaaja
25-06-14, 22:25
A k čemu tam potom ti admini a chh banujou ? Aby si hráči koupili UB a mohli jsme to dělat znovu ?
A snad si fakt nemyslíte, že znova zapne 1 z 300, když hráči budou vědět, že po cheatingu si můžou koupit UB .....
No vydíš, ja som si kúpil 16x po sebe Vip a čo ? Nejak mi to nevadilo, prispel som proste s vlastnej vôle.
GRANDMOTHER
25-06-14, 22:36
Z toho chčiju :D
Si skoč na záchod .. -_-
No vydíš, ja som si kúpil 16x po sebe Vip a čo ? Nejak mi to nevadilo, prispel som proste s vlastnej vôle.
K tématu, nevím, kdo by zapl, tak by měl jenom jednu šanci si přinejmenším koupit UB, a to je ten Steam, jinak ne
Tak dajme platené psychické týranie admina za 10 eur = 1 nadávka.
E: Server bude v zisku a unban za cheaty sa dávať nemusí
A k čemu tam potom ti admini a chh banujou ? Aby si hráči koupili UB a mohli jsme to dělat znovu ?
A snad si fakt nemyslíte, že znova zapne 1 z 300, když hráči budou vědět, že po cheatingu si můžou koupit UB .....
Koľko si myslíš, že daný hráč má peňazí ?
Keby stál UB 4 eurá, tak si nemyslím, že to spraví 2x :)
Maaaaaaaaaaja
04-07-14, 10:48
Koľko si myslíš, že daný hráč má peňazí ?
Keby stál UB 4 eurá, tak si nemyslím, že to spraví 2x :)
2× UB za 4 € je to samé, jako kdyby si cheater koupil steam, tak si z toho udělej závěr sám .....
K dispozici bude i permanentka.
K dispozici bude i permanentka.
Takže už konečně dostaneme naše slibované výplaty?
Já se hlásil na pozici admina jen kvůli penízkům..
Pokud nebude výplata, uděláme generální stávku :D. Jestli placenej UB, tak jedině jednou, po druhé by cheatoval a konec. Pokud to Kotlovi finančně pomůže na podporu chodu Kotelny, proč ne, jinak je to ale kravina :).
Vy to ako myslíte vážne?...
Vy to ako myslíte vážne?...
Tak proč ne? Jak jinak nám má Kotel platit..
Neviem jak vy ale ja uz vyplatu dostavam.
dva eura na hodinu ?:D
Iba euro ale lepsie nez drotom do oka.
Pokud nebude výplata, uděláme generální stávku :D. Jestli placenej UB, tak jedině jednou, po druhé by cheatoval a konec. Pokud to Kotlovi finančně pomůže na podporu chodu Kotelny, proč ne, jinak je to ale kravina :).
Platené admin práva nebudú ??? dajme tomu 10eur na týždeň :whistling: .
Co nevidět tu máme Juroba..
Moc teplo je vonku????:fyou:
ObriJahoda
05-07-14, 11:10
Iba euro ale lepsie nez drotom do oka.
ou sakra jestli uz za to kotel plati som pripraven hlidat servery 25 hodin denne :thumsup4:
Matisovi se nelíbí že by půlka jeho aktivních banů zmizela :D
Tak proč ne? Jak jinak nám má Kotel platit..
Veď práve to.. Ja z toho nič nemám... Nejaké tie percenta:think:
klidnem muzete kotlovy posilat prachy na ucet ale ub bych necekal .
Platené admin práva nebudú ??? dajme tomu 10eur na týždeň :whistling: .
To vůbec není špatný nápad :D
Z každýho unbanu by měl admin půlku.
Domluveno, myslím že můžeme rozjet tvrd1 byznys.
Z každýho unbanu by měl admin půlku.
Banujte všetko čo sa pohne :D
ok zitra idu na to ale kdyby jste se potom vzbudily a ja hral rpoti botum tak se nic nestalo :D
ok zitra idu na to ale kdyby jste se potom vzbudily a ja hral rpoti botum tak se nic nestalo :D
sak tobe staci kdyz budes zavislacit na apokalypse a budes met vic ub nez my za cheaty, vid kokode :D
Myslím si že jenom hodně ale fakt hodně velcí závisláci koupili UB dejme tomu za 300 když Cs stoji cca 220 korun , ale tak budiž peníze pro kotelnu a celej portál , za mě teda velké bezvýznamné pro. :DD
No, jednak placený unban si podle mě pořizují servery (hlavně minecraft), který potřebují peníze pro chod serveru což kotelna asi nebude :D
Ale zase třeba těch 300 - 400 kč za unban ? Chápu že existují boháči ale hodně lidí by na to asi ani nemělo nebo by na jejich tatíka brzo přišel bankrot :D Kdyby se stanovovala něják vysoká cena pro Perma jako např. 500kč ale může si ho koupit třeba až po 6měsících banu.. to by se mohlo brát v potaz :D
Btw: Kotel neni zaprodaný, Kotel šetří na důchod ;)
Banujte všetko čo sa pohne :D
:laugh: Hhh,, To by bolo peňažííí
Ste se zbláznili,ne?Unban za prachy,proč ne.Pomůže to finančně kotelně,ale práva za prachy ani náhodou.Na serverech by byl bordel jak kráva.
Sarkasmus Paradoxxi, sarkasmus.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.