Zobrazit normální verzi : Brain3r (WH) --> Toy
Vypis z konzole:
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 111637)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'WH by Kilervip'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Brain3r >
[AMXBANS] Tvuj nick: Brain3r
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:261945191
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:261945191
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 91.232.86.83
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 91.232.86.83
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Toy. >
[AMXBANS] Server: csko.cz | COD:MW 1 item
Poznamka:
Zdravim, chtel bych nahlasit neopravneny ban, rad bych pozadal o unban. Nechapu co jsem udelal, ze to vypadalo jako wallhack,prosim neni tomu tak. Dekuji za odpoved, preji prijemny zbytek dne. :)
demo ti sem dám, bože jseš jasnej jako svině, nebylo by lepší se přiznat ? ted nemám naladu ani čas řešit dalšího lháře, odpo to tu máš
DEMO (http://ulozto.cz/xeQjTJBZ/brainer-dem)
10:09 - ten hráč walkuje , ale dupe mu ten jeho spoluhráč, beru v potaz
12:10 - Vidíš hráče vybíhajícího ze dveří, o tom 2. za krabicí nemůžeš mít páru, ale stejně ho aimuješ, když rushuje
12:26 - Vysvětli mi, jak si o tomhle hračovi věděl a dám ti unban
Zase jen další ulhánek co si myslí, že nikdo nic nepozná, ale přitom je nenápadnej jako kilometrový hovno v metrovým průjezdu.
potvrzuji wh a ma i aimbota
je nenápadnej jako kilometrový hovno v metrovým průjezdu.
:laughing1::laughing1::laughing1: Kde na to chodíš ? :D
Potvrdzujem WH.
Poslední čas byl vtipnej :D
Tak koukal jsem se na mé demo. Přijde mi, že jsem nic neudělal, hraji už delší dobu, nejsem žádný začátečník. Navíc mám bratra , který má nahráno víc hodin jak ty naskákáno. Bohužel nemohu za to, že nezkušený admin mi dal neprávem ban a ti co to okomentovali, jsou hráči kteří se nikdy na ligu nepodívali a hrají NS pub. Stále si stojím za tím, že je to ban neprávem a tímto bych chtěl poprosit aby se na to vedení podívalo (vyšší) a posoudilo samo. Přeji příjemný zbytek dne. :)
:D:D ok
Tak koukal jsem se na mé demo. Přijde mi, že jsem nic neudělal, hraji už delší dobu, nejsem žádný začátečník. Navíc mám bratra , který má nahráno víc hodin jak ty naskákáno. Bohužel nemohu za to, že nezkušený admin mi dal neprávem ban a ti co to okomentovali, jsou hráči kteří se nikdy na ligu nepodívali a hrají NS pub. Stále si stojím za tím, že je to ban neprávem a tímto bych chtěl poprosit aby se na to vedení podívalo (vyšší) a posoudilo samo. Přeji příjemný zbytek dne. :)
A dodatek navíc kdyby jsem měl WH dle vašeho názoru, vypadalo by to jinak.
Děláš tu machra a sám si dostal ban na NS portále na tvoje NS ID, tak o co ti jde ? tady se neřeší tvůj bratr, ale ty
Napiš mi, jak si věděl o hračovi v čase 12:26 ?
Kdyby si nic neměl, všechny časy logicky obhájíš, ale ty tu jdeš vytahovat ligy, bráchu a bůhvíco, prostě nevíš jak to okecat, jseš ztracenej jak malý děcko v obchodě . . Ať se na to koukne kdo chce, jseš prostě obyčejnej cheater, tím tahle věc pro mě zhasla měj se.
Toto ti přišlo jako Wh ? :D Děruji jako každý druhý hráč, tak jsem nikoho trefil a za to mám ban? To se stane každému 3 hráči. Ty mě tu za to banuješ, máš na pysku a sám ani frag nedáš. Předvídám jako každý to ty asi neznáš dle tvého herního výkonu to nasvědčuje pravdě. Nechci se s tebou hádat chci se jen obhájit a dokázat, svou nevinu. Nevím jak vám dokázat, že jsem čistý. Omlouvám se za mou vulgaritu, ale opravdu se mi to nelíbí.
Obhájíš se tím, že vysvětlíš ty časy, ne když tu budeš zesměšnovat admina tím, že mu napíšeš, že nedá ani frág, že je nezkušený přitom ani nevíš kdo to je. :happy:
A jak to mám obhájit? Nepovídejte mi, že ani jeden z vás neděruje, vždyť je to normální a když si předcrossnu to mi příjde normální, myslím si že wallhack vypadá jinak.
Já už to s tebou víc nehodlám řešit, se podívej na tu akci od začátku, jak ho vidíš, zatáhneš za krabici a jen počkáš až vytáhne, vytáhne, nawaaluješ si ho a dáš mu jedničku ?
Je mi uplně pumpička tvůj názor na moje hraní, ikdybych byl slepej a netrefil prdel slona z metru. . tak bych u tebe to WH poznal.
Tohle je mů last post v tomhle vláknu, zbytečně tu s tebou ztracím čas, když si furt jedeš to svoje, počkej si na vyjádření ostatních adminů . . Můžu tě uklidnit, že tu jsou i admini, co hráli ligy, když to bereš jako hlavní aspekt toho, jak poznat cheating.
E : 12:10 - Tě naučil brácha z ligy ? že když někdo vybíhá ze dveří, tak už je jeho spoluhráč dávno za krabicí a tak sis tam zoomnul ? :D
Ale jo, dík, pobavil si
Bye
To si počkám toho se neboj :) A hodlám to řešit dokud neuslyším názory ostatních adminů :)
Nehraj sa tu na špičkového ligového hráča. WH tam je a to ti potvrdím, aj keď som ligu nehral. Hlavne sa nevyťahuj a neurážaj členov admin tímu ! Nič s tým nevyriešiš, jedine ban na fóre... Ďalšou a zároveň poslednou možnosťou je kúpa originálnej hry na steame, môžeš si ju kúpiť aj cez náš e-shop. http://csko.cz/shop/
jezisi co to tu placas??? vsak mas uplne jasne wh a jeste k tomu aimbota.Nedelj tady ze sebe nakyho PG hrace,vsak delas ze sebe maximalne tak idiota.
Jo ty poslední dvě akce jsou jasnej wall. Hned na začátku dema ti tom v tom zoomu dobře škublo. A třeba čas 10:47 zpomaleně - vystřelíš jinam, ale cross ti padne na ct.
Ciastocne si bol rieseny aj tu, asi na psa dosiel mraz :strongbench:
http://csko.cz/forum/showthread.php?29006-Inferno-WH
Otazka: Ako to, ze hrač LIGOVEHO KALIBRU hrava COD?
To demo som videl a ked by si to aspon trocha to WH skryval nic nepoviem, nie tam si mieris, posledny cas, cez krabicu kukas na neho este v zoome s AWP minimalne 4 sekundy. To urcite v tych ligach si sa naucil -_-
Kotelna army thx . . lock this shit :tongue:
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.