Zobrazit normální verzi : Deathmatch #2 !!!!!!!!!!
Tu je nové video ,na ktorom som si dal trochu viac záležať :) už to nieje odfláknutý fast edit ......
Poteší ma každý like/odber...
https://www.youtube.com/watch?v=YsKhcO193Uc&feature=youtu.be
celkom slusne, mne sa to osobne paci.. fragy dobre, ale mne sa paci aj ta hudba :D
b4official
26-06-14, 19:53
Je vidieť, že na videu si si dal záležať aj keď na mňa je tam tých efektov až až. Ale spracovanie videa nie je všetko -> fragy nič moc, only duck fragy.
jak napísal bifor, spracované dobre, ale ten duck na tom traine.. kebyže to daš bez ducku bolo by to video ovela lepšie.
- ale inak pohoda :)
Išlo mi skvôr o úpravu ... Ducky neviem prečo robím :) mám to porste z hns ... určite sa to odnaučím lebo potom vyzerám ako lama :) a pritom tak či tak dám taký istý kill
Takže náš milý Teploš Sky přešel na kotelnu jo? ;)
To víš, že máš pěkné videa.. To už jsi slyšel jinde. :) :P
zpracovani dobre ale fragy ? heh skoda mluvit vsechny fragy ktere si dal m4-kou v klece ....
ten edit na tom infernu je strašně nevkusnej.. stejně duckujete všichni, od toho to je. Najednou všichni největší frageři)
sorry ale normalni fragy :D
To môže natočiť každý hráč ako čupne a striela.. Tie fragy sú hrozné..
Kdyby to viděl Matis :D :D:D:D:
Teda video pekne spracovane...nice intro, trosku to prehanas s efektamy, ale tie fragy, teda nic svetaborne a nechal by som ti vyoperovat CTRL z klavesnice...:D
Čo tak pochvala ? Píšete tu jake dáva fragy v ducku a zabúdate že nekto si dal s tým aj námahu.
Maaaaaaaaaaja
29-06-14, 12:18
Píšou to a přitom dělají to samé D
Čo tak pochvala ? Píšete tu jake dáva fragy v ducku a zabúdate že nekto si dal s tým aj námahu.
.. Edit sa mi páči ten je celkom pekný ale tie fragy už ani nie .. :D
ten edit na tom infernu je strašně nevkusnej.. stejně duckujete všichni, od toho to je. Najednou všichni největší frageři)
rozdil je kdyz klecis jednou ale pri kazdem fragu GL HF .....
Mne išlo viacmenej o úpravu -.- Teraz mám natočené v csku ak47 show :) ale chýba mi to zostrihať a zas upravovať efekty ... ale sú to omnoho krajšie fragy bez ducku ... Keď budem mať čas tak sa stým pohrám :) a Ďakujem !!!!
Mne išlo viacmenej o úpravu -.- Teraz mám natočené v csku ak47 show :) ale chýba mi to zostrihať a zas upravovať efekty ... ale sú to omnoho krajšie fragy bez ducku ... Keď budem mať čas tak sa stým pohrám :) a Ďakujem !!!!
Potom s efektami troška opatrne .. menej je niekedy viac. :)
Pravda :) ale každý ma vkus iný
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.