XarzCZE
27-06-14, 16:32
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Zabanovan adminem Mgr. BuRton
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'vrat sa odkial si prisiel'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:1:47992271'
[AMXBANS] Tvoje IP: '93.187.107.61'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Poznamka:
Je mi znamo proc jsem byl zabanovan, ale nechapu proc "permanentne" ?? je mi znamo ze za MFK se dava ban na 1 den a ne na vzdy. A duvod banu mluvi za to, ze admin Mgr. BuRton si dela co chce a kdy chce. Ano dal jsem MFK ale to snad neznamena ze mi date ban na vzdy. K tomu jeste mohu dodat ze Mgr. BuRton vi ze hraji vyhradne na hernim portalu Gamesites.cz, nebot jsem mu to sam rekl. A kvuli tomu da duvod banu "vrat sa odkial si prisiel" ?? Toto je jasna diskriminace. Klidne mezi sebou muzete valcit jako Herni portal VS herni portal, ale hrace do toho netahejte. Takze "ANO" je to opravneny ban, ale jeho delka uz opravnena neni. Pozaduji zkraceni banu na 1 den, Dekuji.
[AMXBANS] Zabanovan adminem Mgr. BuRton
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Duvod: 'vrat sa odkial si prisiel'
[AMXBANS] Delka: 'permanentne'
[AMXBANS] Tvoje SteamID: 'STEAM_0:1:47992271'
[AMXBANS] Tvoje IP: '93.187.107.61'
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, napiste zadost o unban na foru www.csko.cz
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Poznamka:
Je mi znamo proc jsem byl zabanovan, ale nechapu proc "permanentne" ?? je mi znamo ze za MFK se dava ban na 1 den a ne na vzdy. A duvod banu mluvi za to, ze admin Mgr. BuRton si dela co chce a kdy chce. Ano dal jsem MFK ale to snad neznamena ze mi date ban na vzdy. K tomu jeste mohu dodat ze Mgr. BuRton vi ze hraji vyhradne na hernim portalu Gamesites.cz, nebot jsem mu to sam rekl. A kvuli tomu da duvod banu "vrat sa odkial si prisiel" ?? Toto je jasna diskriminace. Klidne mezi sebou muzete valcit jako Herni portal VS herni portal, ale hrace do toho netahejte. Takze "ANO" je to opravneny ban, ale jeho delka uz opravnena neni. Pozaduji zkraceni banu na 1 den, Dekuji.