Zobrazit normální verzi : Surf - rank
Zdravím, nechápu proč na surfu je rank. Vždyť je to úplná blbost + top12, člověk si tam ani nezahraje, protože ti blbečkové tam kempí celou mapu, aby měli, co nejvyšší skóre a nejvíce bodů a byli první v topce. Je to potom hra o ničem.
Ak si dobre pamätám tak ten rank tam nieje kvôli fragom ale časom čiže ak to nezmenili tak post je bezpredmetný.Inak funguje /nodamage a tým tvoje plakanie o tom že ta niekto fraguje môžeš presunúť do vankúša.
Prosím? Plakání? Mi teda řekni, jak chceš hrát, když po celé mapě nikdo z protivníků není a všichni kempí na spawně ? :) Kdyby tam byl aspoň kemp metr, tak nic neříkám :) (btw skvělý výběr adminů).
Jo a časům? Topka na časy je tam pořád, teď je tam topka i na body či cosi tak.. ;)
Ahoj, hlstatsx se přidal na podmět hráčů (http://csko.cz/forum/showthread.php?25450). Nemyslím si, že se přidáním ranku hra nějak razantně změnila. Hlavně je to "kill" server, takže tam o killy jde. Ale ten campmeter by se přidat mohl, to je fakt.
Druhý server je bez ranku.
Já jen, že už pár lidí mi řeklo, že tam kempí jen kvůli topce, tak proto tu píšu :) A popřemýšlejte o tom campmeteru.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.