Zobrazit normální verzi : Žiadosť o Admin práva na AWp¨
Ahojte
aDMIN práva by som chcel na AWP
Na servery hrávam pomerne často
S Admin právami mám skúsenosti
Na kotelne hrám rád!.
Na servery som aktívny
Prečo Admin? Na kotelne hrám AWP každý den .
Steam nick: duck0s & l0wiak GATHER,MIXES
Steam ID: STEAM_0:0:1766511
Moje meno v Hre LowiaKoFF predtým l0wiak :) Vopred ďakujem za odpoveď
Zkus někoho nahlásit, trochu se rozepsat do žádosti, já tě znám, jenže 2x krát sis požádal na jiných portálech, ale je to už 2 měsíce zpět, zatím ti pro ani proti nedávám.
Ahoj, vidavam ta tam hrat ale zo samotneho awp servera chodi strasne malo hlaseni. Na ziskanie admin prav musis vediet rozoznat wh, ab a pod. na fore nemas nikoho nahlaseneho a v hre si nepametam ze by si nieco hlasil. Kazdy kto ta zabije je:
energy taky noob dfpc
spin ty nula
minim off ty noob
MOnster ma da -_-
zas ta lama
ticho Nsacik
nigga ty si taky chudak :}
ty NSacik po*ebany
jezisi to hovno ma da
atd... ja ti davam proti
E: mna tvoj brat netrapy, tie nadavky su z tvojho chatlogu
ja nenadávam hráčom ale nevadí :) to moj brat možem to aj dokázať :) Moj brat tu má BAN ešte keď sa mali NS cs ma tu ban za urážanie at´d pod menom Ducky duck0s či tak nejak :) ale chapem :)
ja nenadávam hráčom ale nevadí :) to moj brat možem to aj dokázať :) Moj brat tu má BAN ešte keď sa mali NS cs ma tu ban za urážanie at´d pod menom Ducky duck0s či tak nejak :) ale chapem :)
on chodi na tvoj steam?
bohuzial mame iba jeden :)
v tom pripade som hned proti
dobre aj kebyze to co pises je pravdive, preco potom hrava pod tvojim nickom? ved ti predsa kazi rank.. tebe to nevadi?
ne lebo je lepší než ja :D
No tak jestli hraje na tvém steamu i tvůj bratříček, tak bohužel i já budu PROTI
no ok ja idem keď tak sa rozhodnite custe zatiaľ :)
Slabá žádost, žádné příspěvky na forku, žádný nahlášený cheater, společný steam v rodině. PROTI.
Proti viz předchozí vyjádření.
Žádný příspěvek na fórum. Plno failů z ingame hlášení.
Slabá žiadosť, fail hlásenia a podobne.
PROTI
Nie.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.