Zobrazit normální verzi : -=TtK.=-C34C
-=TtK.=-C34C
VALVE_0:0:1268670773
90.180.0.1
http://csko.cz/dema/upload/dir/c34c.dem
by mě zajímalo,jestli mi ty práva dáte na zkoušku aspoň nebo ne.Je ot tam potřeba fakt vyčistit a zvýšit úroveň
Kdy uz konecne pochopis, ze s tvym chovanim ty prava NEMUZES dostat?
AnnoyingGreg
30-10-11, 17:27
by mě zajímalo,jestli mi ty práva dáte na zkoušku aspoň nebo ne.Je ot tam potřeba fakt vyčistit a zvýšit úroveň
Že tu lovíš cheatery je pěkný, záslužný a celkově seš Kotelny hrdina. Prej se i docela dobře umíš trefit. Na zkoušku si vezmeš v kabince tričko, ne admin práva.
když by jen banoval za cheaty a za nic jinýho,tak jo (urážky na sebe, že je cheater by musel ignorovat,...) apach tam chodí dopoledne z většiny, grey občas a para zase odpoledne do večera. By pak cheateři tam moc nelezli, když si to pohlídaj oni tři;)
hele,dovolával sem se přes say půl hodiny admina.Nakonec sem to demo musel natočit,protože nikdo nebyl schopnej dorazit.Tak v čem je asi problem
a dostane teda ban nebo ne?
jak krásně na ně míříl přesně přes zeď:D Jinak apach tam dochází když je online, ale když budou 2 aktivní admini tam, tak to bude ještě líp:)
Jn, dnes jsem tam byl parkrat, ale bohuzel nemam jen jeden server a hlavne nesedim u PC.
K tematu: Benned, diky za demo.
ParadoXX
+Pozná čítry
+Hodně zkušeností
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Hroznááá Arogance
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT: Zkus občas poradit hráčům.... Nedělej ze sebe ultra super bomba SKILERA i když jim jsi a máš hodně velkou šanci na práva
btw: už delší dobu ignoruju veškerýž narážky na mě a absolutně na ně nereaguju.Takže kdybyste mi chtěli dát práva,už bych je měl.Jenom se tu vymlouváte a neřeknete narovinu,ty ty práva nedostaneš.Což byste udělali daleko líp než tu chodit kolem horký kaše,že?
btw: už delší dobu ignoruju veškerýž narážky na mě a absolutně na ně nereaguju.Takže kdybyste mi chtěli dát práva,už bych je měl.Jenom se tu vymlouváte a neřeknete narovinu,ty ty práva nedostaneš.Což byste udělali daleko líp než tu chodit kolem horký kaše,že?
Ja ti to uz napsal nekolikrat ze za sebe te nechci v admin teamu. Mozna jsi to prehlidl :).
@simecek
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
super------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@paradoXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
To ti furt nedoslo, ze ty prava nedostanes? Imo to ctes uz tak po 42153x, ale proc ti to nenapsat znova, ze jo.. Ty prava nedostanes a kdybys zase nekdy chytil zachvat administrace, precti si to jeste jednou, dvakrat, ok?
Nakonec sem to demo musel natočit,protože nikdo nebyl schopnej dorazit.
Uvedomujes si, ze demo by si musel natocit vzdy, keby si banoval niekoho za cheaty?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.