PDA

Zobrazit normální verzi : Bigr - PŘIJATÝ

BIGR
08-07-14, 22:20
Dobrý den,

žádám o admin práva na servery CLASSIC a AWP.

Vaše podmínky pro přijetí:
vlastnit originální hru - STEAM_0:0:18396951
hrát minimálně 3 měsíce na tomto portálu - je to už dávno, co jsem chodil na kotelnu
čistý trestní rejstřík - mám vám zajít na poštu? :D jinak OK
hlášení cheaterů - přes FFP jsme jich řešili hodně, některé jsem osobně nahlašoval

Informace:
Jméno: Jan Mikoláš
Přezdívka: BIGR
Věk: 21 let
Stav: Zadaný
Práce: OSVČ (hlavně tvorba a správa e-shopů, dá se říci, že vše ohledně webovek)

Preferuji:
- slušné vystupování
- férové jednání
- transparentnost

Vybrané reference / zkušenosti: (ušetřím vás a nebudu to celé vyjmenovávat)
- iG (vedení celého projektu a správa herního serveru)
- UG (server chh)
- eGs (ligový admin, zabezpečení webu)
- U2 (ligový admin, tvorba inovativního match pluginu, posléze hlavní cheathunter - zástup za čierného)
- FFP (vedení celého projektu, tvorba inovativního match pluginu, tvorba anti-cheatu pro servery)

V minulosti jsem hrál jen herní ligy, mixy, gathery, VS + nějaké lanky/mzh.
Poslední dobou se opět chodím odreagovat na CS.
Vzhledem k tomu jak je herní scéna R.I.P., hraji PUB.
Myslím si, že by to tam občas chtělo nějakou tu podporu v nastolení pořádku.

S pozdravem

Jan "BIGR" Mikoláš

Kotel
08-07-14, 22:46
To vypadá na velký zvíře.

halelujah
08-07-14, 22:47
Nieje to moja zóna ale takto peknú žiadosť som dlho nevidel zato veľký LIKE (ktorý okrem vyššieho ega neprináša nič ) prajem veľa štastia.

Maaaaaaaaaaja
08-07-14, 23:20
Známý borec, kluci, co dělali adminy/chh na pz (ug) apod. to určitě potvrdí, znám určitě z U2 (nebo odjinud ? už stárnu přeci jen :D). Na Classicu hraje, dokazovat nám asi nic nepotřebuje.

Ridik :D
09-07-14, 12:23
hmmm jedna z mala slunych zadosti jsem pro

Toy
09-07-14, 12:34
Párkrát jsem s ním hrál, přesně jak píše v žádosti, slušný chování atd. věk odpovídá jeho chování.

Tady rozpoznání cheatra nebude problém. Pokud už máš i tady něco nahlášeno tak je to fajn pro všeobecnou spokojenost.

Myslím, že tu se nedají ani hledat negativa, byl by přínos jako blázen.

Doufám že ti to výjde , PRO

mirous
10-07-14, 10:20
Sice půlce věcí v té žádosti ani nerozumím (nějaký inovativní macht plugin, co to sakra je? :D), ale vypadáš rozumě, zkušeností máš zřejmě dost. V chatlogu Ti to občas ujede, ale to by nemělo mít vliv, kdo z nás je bez poskvrnky? Pokud hledači nic nenajdou, tak máš za mě PRO.

Maaaaaaaaaaja
10-07-14, 10:25
nějaký inovativní macht plugin

To bude to, když si jdeš na U2 servery zahrát mix/cw, tak ti to tam vypisuje nějaké věci, že to udělal BIGR právě.

fnyy
10-07-14, 12:25
ze serveru poznávám,z pluginu u2 taky :) Hodně slušná žádost,zkušenosti tam určitě velké jsou.Když se nic nenajde,jsem jednoznačně pro.

Kotel
12-07-14, 23:16
Pokud si někdo myslí, že vidim, kdo mi dal palec nahoru, tak nevidim a tudíž si u mě nešplhnete.

Asi napíšu přijat, než si to rozmyslí :D

Zoyer
13-07-14, 00:41
hh to bylo rychlé. cg

Despe
13-07-14, 02:02
cg :-)

vikernes
13-07-14, 12:14
Tohle jsou snad Kotlovi nejdelší věty co jsem kdy viděl jinak cg. :D

BIGR
13-07-14, 17:21