Zobrazit normální verzi : 1234deno1234 wh
d2only cca okolo 13:00
csko.cz/hltv/27049/27049-1407101330-de_dust2.zip
hraje cca od 30:00, 4 kola, v prvních dvou tam má jasný situace
Kouknul jsem několik kol a všechny naprosto čistý. Zkus sem hodit nějaký čas. Celé to koukat nebudu.
Kouknul jsem několik kol a všechny naprosto čistý. Zkus sem hodit nějaký čas. Celé to koukat nebudu.
Ja som ho pozeral na awp serveri a clear.
Džízs, čekej 5 minut...
30:25 he pod nohy
31:35 he, čupne zamíří a čeká a ž mu vlezu do crossu
32:45 by byl u normálního člověka pochopitelnej předtřel, ale tenhle má reflexy horší než moje babka
Na ten poslední čas sem mu napsal, jestli nečumí do těch zdí až moc a pak už nevěděl...
Celé to koukat nebudu.
Btw napsal sem, že hrál 4 kola, to je pro tebe tolik času podívat se na 4 kola? Neblbni.
Btw napsal sem, že hrál 4 kola, to je pro tebe tolik času podívat se na 4 kola? Neblbni.
Věř, že docela ano. Jedno kolo trvá nějakou dobu a nemám čas vysedávat jen u PC, sotva příjdu z práce, někdo holt prázdniny už nemá :). Koukal jsem dvě kola a spálil si večeři :). Teď mrknu na ty časy, co si dal a editnu.
E: tak první dva časy jsou zajímavý, tam to na WH vypadá, není slyšet žádný zvuk, nemohl ho vidět. První čas je jasnej. V tom druhým čase by se to dalo uhrát na náhodu, mohl ho tam tušit, což ale nepředpokládám, protože hraje opravdu děsně. Třetí čas, sice míří přesně, ale tam věděl, kde cca je. Takže ten bych moc v potaz není. No shrnuto podtrženo, teď se přikláním k tomu, že WH má, ale prosím, aby to ještě někdo zkouknul. Osobně jsem na važkách.
někdo holt prázdniny už nemá :)
Já vstával v 1 po noční, takže tenhle argument na mě fakt neeee :)
To nebylo myšleno konkrétně na Tebe :D ale asi tak na 95% Kotelny :D
Banned,diky http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=113236
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.