Nika265
13-07-14, 21:59
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 70102)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'cheater'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < Trnava >TT L:D >
[AMXBANS] Tvuj nick: Nika*
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1303035320
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1303035320
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 88.212.36.51
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 88.212.36.51
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < M4a1 BOT v4.5 >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Capture the Flag (de_dust)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na csko.cz
Poznamka:
Zdravim vas, dnes sa mi stala taka neprijemna vec ked som sa pripojila na server. S nicoho nic mi ukazalo ze mam ban, najprv som nechapala ze co sa deje kedze som BAN este nikdy nedostala, a ani csko nehram nejak dlho. Minuli tyzden som este v pohode hrala, cez vikend som bola prec a teraz ked som sa vratila tak mam ban??? to mi nejak nedava zmysel. Taktiez je tam nick ze: < Trnava >TT L:D > pritom som nikdy taki nemala... A taktiez nehram Capture the flag ale iba COD. Pytala som sa priatela ktori uz nejaku dobu Csko hra a povedal mi ze moze ist o rovnaku dynamicku IP, je to mozne?? A aj ked to nieje tim tak prosim bola by som rada keby ste vyriesili nejak tento problem. Vas server som si uz oblubila a bola by som velmi nerada keby som kvoli nejakej chybe tam nemohla hrat.
Za skoru odpoved/riesenie dakujem a prajem prijemny zvysok dna.
S pozdravom Nikola.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 70102)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'cheater'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < Trnava >TT L:D >
[AMXBANS] Tvuj nick: Nika*
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1303035320
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1303035320
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 88.212.36.51
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 88.212.36.51
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < M4a1 BOT v4.5 >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Capture the Flag (de_dust)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na csko.cz
Poznamka:
Zdravim vas, dnes sa mi stala taka neprijemna vec ked som sa pripojila na server. S nicoho nic mi ukazalo ze mam ban, najprv som nechapala ze co sa deje kedze som BAN este nikdy nedostala, a ani csko nehram nejak dlho. Minuli tyzden som este v pohode hrala, cez vikend som bola prec a teraz ked som sa vratila tak mam ban??? to mi nejak nedava zmysel. Taktiez je tam nick ze: < Trnava >TT L:D > pritom som nikdy taki nemala... A taktiez nehram Capture the flag ale iba COD. Pytala som sa priatela ktori uz nejaku dobu Csko hra a povedal mi ze moze ist o rovnaku dynamicku IP, je to mozne?? A aj ked to nieje tim tak prosim bola by som rada keby ste vyriesili nejak tento problem. Vas server som si uz oblubila a bola by som velmi nerada keby som kvoli nejakej chybe tam nemohla hrat.
Za skoru odpoved/riesenie dakujem a prajem prijemny zvysok dna.
S pozdravom Nikola.