Zobrazit normální verzi : Nejde mi VIP ktore som si dnes kupil
Dnes som si kupil VIP najprv som sa zaregistroval a potom som vyplnil tabulku aby som mal VIP aj na webe potom som išiel na server napisal som /vip tam som dal zadat kod z sms alebo take niečo a napisal som ho tam a napísalo mi to že kod už niekdo použil a pritom som si to dnes pred 20 minutami kupil. Ale neviem či to neni kvôli tomu že som si najprv spojil to Vip na webe. Prosím napíšte mi Email: Tomashurban72@gmail.com.
Vopred Dakujem.
Je to tím, zkus volbu "obnovit vip" ve vip menu.
Stalo sa mi to iste. Len, že som si aktivoval VIP pred 2 dňami rezervoval meno a dnes ráno som VIP nemal. A pod svojim menom hrať nemôžem.. Skúšal som všetko.
GRANDMOTHER
17-07-14, 01:38
Napsat Kotlovi PMku , asi jediná možnost .
Stalo sa mi to iste. Len, že som si aktivoval VIP pred 2 dňami rezervoval meno a dnes ráno som VIP nemal. A pod svojim menom hrať nemôžem.. Skúšal som všetko.
Pate to vypadá, jako kdyby se ti nenačetlo SID. Práva ti šla?
Pate to vypadá, jako kdyby se ti nenačetlo SID. Práva ti šla?
Áno, áno všetko mi ide, len mi nejde VIP a načítalo sa mi aj SID. :)
Jaký máš nick? Na tvé steamid bylo vip aktivované, ale už neexistuje. Nedával jsi někomu kód?
Jaký máš nick? Na tvé steamid bylo vip aktivované, ale už neexistuje. Nedával jsi někomu kód?
Nie nikomu. Nick som mal All in or Nothing
Piplap Kaufland
19-07-14, 22:24
Pate, ale už tě stejně známe pod Patíškem :3
Pate, ale už tě stejně známe pod Patíškem :3
:DD Kaufland, Kaufland :D
Zabijak123456789
18-08-14, 08:56
:D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.