PDA

Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva na zombie

pepeKpaN
18-07-14, 20:33
Ahojte všetci , tímto by som chcel začať moju prvú žiadosť na Kotelne :). Inač , urobil som si taký menší vzor aby sa mi lepšie písalo , ak to nebude vadiť. (Na starý účet na forume som zabudol heslo :( )

- Vlastníte originálnu hru Counter-Strike 1.6 ? - Ano , vlastním originálnu hru Counter-Strike 1.6. Ak by si ma niekto chcel pridať (čo asi neurobí :D) Tak mi napíšte PM.

- Hrajete aspoň 3 mesiace na tomto portály ? - Ano , hrajem an tomto portály už asi dva roky s prestávkov. Bol som už na viacerých portáloch , či už ako admin alebo vášnivý hráč. Ale väčšinou preto , že som sa tam ujal pozície admina. Ale chodil som si zahrať aj sem. Lebo je to proste originál :). Ale už ma to na portáloch , kde sa vedenie tomu vôbec ale vôbec nevenuje nebaví. Je to úplne o ničom. Myslím že na prvom mieste je to aby Vedenie malo snahu sa tomu plne venovať.A ak nie plne tak aspoň tak aby boli všetci spokojný. A nie to takto flákať. Potom sa aj hráči odradia od hrania keď vidia takýto prístup. Možno že niekedy aj ľudia z teamu (admini). Takže , hrajem asi 2 roky s tou prestávkov. Ale teraz idem naplno od znova. Veľmi ma to tu baví. Proste všetko tu je super. Od ľudí až po servery a super atmosféra , pluginy , mody. V jednoduchosti je krása.

- Máte čistý BANLIST ? - Mal by som o mať čistý :D. Ale mal som nezhody s jedným adminom. Kôli nemu som aj odišiel od portálu kde som pôsobil ako admin. Proste sa každému ako sa vraví vtieral.To sa mi vôbec nepáčilo tak som mu to proste povedal aký je. Potom prišli odozvy v tvare pomsty :D.Proste sa správal ako dieťa a chcel sa len pomstiť.Takže fakt neviem ako sa mi "pomstil".Nemám niečo také moc rád.Čiže neviem ako sa k tomu postavil a zachoval sa buď čestne alebo ako pyšné dieťa.

- Hlásenie Cheaterov - No , takže neviem či je podmienka nahlasovať cheaterov ak chcem požiadať o práva. Ale zatiaľ som nič nenahlásil lebo som sa s nikým na Kotelne nestretol kto by podľa mňa cheatoval.Myslím že na Kotelne už ľudom nič nechýba. Na starom účte som možno niečo nahlasoval.Ale zabudol som heslo. Ale ak bude nejaký cheater na hocijakom servery bez váhania to oznámim.Samozrejme že s dôkazom.Bez dôkazu to ani právoplatné nahlásenie nebude :P. Myslím že to je aj samozrejmosť aby sa to nahlasovalo.

- Váš vek - Mám 16 rokov.

- Prečo by ste mali byť adminom práve vy ? - No , adminom myslím že by som mal byť preto , lebo mezdi ľudmi nerobím rozdiely. Či je to môj kamoš , či človek ktorého neznášam. Súdil by som ich rovnako. A myslím že mám celkom slušnú aktivitu,keď sa rozbehnem , nič ma nezastaví v hraní :D. Celkovo sa snažím zachovať chladnú hlavu , veci riešiť strategicky, kľudne a isto. Viem urobiť aj ten nejaký kompromis. Keby sme všetci mali srdce z kameňa tak to by bolo... :D :D . Čiže , nikomu nechcem zle. Ale ako každý mám tiež svoje nervy. Nenechám si ani skákať po hlave. Proste som taký.

- Boli ste už niekde admin ? - Ano , bol som už admin na viacerých portáloch. Na tom kde my bolo najlepšie bolo 2200+ registrovaných ľudí. Potom na jednom 1800+ registrovaných ľudí,tam som moc dlho nebol.A ešte na 1100+ registrovaných ľudí. Na všetkých portáloch som pôsobil ako admin. Ale , členovia z A-T nie su vždy taký aký by byť mali. Napríklad že by mali dávať príklad ľuďom. A nie byť sebec. Dosť ľudí už z portálu na ktorých som bol z takého dôvodu odišli.

- Vaše STEAM ID - STEAM_0:0:1857788

Vďaka , za váš čas a trpezlivosť.

Say Hello ! :bye:

matis
18-07-14, 20:49
Zombie Apokalypsa 18-07-2014 13:34:40 STEAM_0:0:1857788 95.103.113.105 16-ka ! | SkraT | PepekPan Tvoje mater je sku*r*v*ena pi*ca

aj keby si prosil na kolenach

NIE

pepeKpaN
18-07-14, 20:53
Toto som ja nepísal. Dnes som ešte csko nehral. Jedine ak niekto z bratov. Takže je mi jedno či mi budeš veriť.

matis
18-07-14, 20:58
Toto som ja nepísal. Dnes som ešte csko nehral. Jedine ak niekto z bratov. Takže je mi jedno či mi budeš veriť.

takze tvoji bratia chodia na tvoj ucet?

Fhacker
Tvoji bratia majú prístup na tvoj steam??? Myslím že tým pádom sa to tu môže lock! Daj dáky príklad kde si bol admin, rovno tri príklady??? Aj keď za mňa to je jednoznǎcne PROTI!!! Buď rád že nemáš ban za tú nadávku!

pepeKpaN
Žeby som mal zapnutý STEAM ? :D

matis
18-07-14, 21:06
Žeby som mal zapnutý STEAM ? :D

a co si ho mal vypnuty?

http://www.csko.cz/chatlog/show?from=19-06-2014&to=18-07-2014&server=1&nick=&sid=STEAM_0%3A0%3A1857788&ip=&text=&submit_=Hledat&do=findForm-submit

Fhacker
18-07-14, 21:16
Ešte tie tri servery kde si bol admin, dáko sa mi to nezdá :/

pepeKpaN
18-07-14, 21:19
Čo sa ti na tom nezdá ? :D A áno STEAM som mal zapnutý. Akurát že si zapol CS 1.6

Zoyer
18-07-14, 21:37
toto neklapne pokud se jednoduše dostane na tvůj steam někdo jiný než ty.

Cip3r
18-07-14, 21:42
Banned :D

matis
18-07-14, 21:57
Čo sa ti na tom nezdá ? :D A áno STEAM som mal zapnutý. Akurát že si zapol CS 1.6

AHA....takze ty si zapol a on potom tiez zapol a to co on zapol, tak zneuzil to ze ty si zapol, kde on potom na tvojom zapnutom, nadaval tak co zapol on, ked ty si sa nedival, ale hlavne ze si mu nechal zapnute to co si on mohol sam zapnut a nadavat na tvojom zapnutom.....?

Fhacker
18-07-14, 21:59
AHA....takze ty si zapol a on potom tiez zapol a to co on zapol, tak zneuzil to ze ty si zapol, kde on potom na tvojom zapnutom, nadaval tak co zapol on, ked ty si sa nedival, ale hlavne ze si mu nechal zapnute to co si on mohol sam zapnut a nadavat na tvojom zapnutom.....?

Tomu ani ty sám nerozumieš : D :D

SuperVafle
18-07-14, 22:21
Matis ses trochu zamotal ne ? :D Ani Sheldon by nestíhal.. :D Jinak k žádosti. Za mě 100% ne. Důvodů by se tu našlo víc. :) Řekl bych, že se fakt může lock.. :D

halelujah
19-07-14, 13:21
V žiadosti píšeš že kotelni nič nechýba takže nam nechýbas ani ty logicky...

Toreto
31-08-14, 11:32
proti

Chemo
24-09-14, 14:40
Aktivita v hre 0 bodov a na fóre bol poslednýkrát 18.7.14, takže už asi nemá záujem o práva. Ešte aj to vlastníctvo steamu so súrodencami... Asi sa môže uzavrieť táto téma.

Charon35
08-10-14, 19:04
Nie.