PDA

Zobrazit normální verzi : Žiadosť o na Jailbreak/Furien

Mast3rs---Davo
20-07-14, 10:21
Ahojte,

Chcel by som požiadať o práva na Furien/Jailbreak serveroch.
Moja aktivita za tých pár týždňou nebola veľka pretože som mal zdravotné problémy a nemohol som hrať.
Chcem zabrániť chaterom,textúram,nadávkam,stlačanie tlačidiel,...
Na servery sa chovám dosť slušne nato aby som pomáhal hráčom,ale s každým nevychádzam veľmi na 100%
Rád dávam Bany ovládam amx príkazy ale to mi tu velmi nebude treba lebo máte plugin amxmod menu,ktorý je omnoho lepší.
Na Jailbreak nehrám dlho a nepoznám tam veľa hráčov ale najčastejšie som večer a vydím tam Luccy s Brity, cca.60hod.tam mam nahraté,Steam účet som kúpil nedávno a hrál som na nonsteam hre a mal som aj inú IP takže na HLstatsX ma veľmi nenajdete.
Cheaterov,spamerom nahlasujem,veľmi nie na forum tam nahlasuje brat,ja nahlasujem cez správu väčšinou na Jailbreak som nenahlásil nikoho ale na Furien min.5

Niečo o mne:
Mám 15 rokov volám sa Dávid,bývam v okrese Prešov,na Kotelni hrám cca. 2 roky,začínal som zo serverom Deathmatch,tak som hral s bratom Awp,Aim,Furien a teraz hrávam Jailbreak.

SteamID:STEAM_0:1:80103307

DarwiN
20-07-14, 10:53
15 rokov je malo podla mna . A chcel by som "vydieť" tvoju VID ak by si bol taký láskavý.

Zo servera ta velmi nepoznám a ani na fore toho nemáš nahlasené nič

proti viz. Eustralien

Eust.
20-07-14, 10:55
Pokud si chceš zažádat o práva na jb, tak musíš mít spešla. Jinak jsem proti, už jen díky kombinaci serverů, kterou hraješ.

e: A protože mám čas, tak ti sem napíšu všechny důvody, proč jsem proti.
Takže za prvé, je ta kombinace serveru, nechcu týpka co dostane práva na furien a skončí na jb, těch už tu bylo až až, za druhé komu hlásíš cheatery? Pokud chceš býti admin, musíš rozeznat kodi, protože tvůj první post na fórku je žádost o práva, tak tuším asi někomu hlásíš na steamu, pokud je to tak, tak čekám vyjádření ostatních adminů, kteří na tvoje hlášení chodí. Tohle by asi mohlo zatím stačit, zkus hlásit kodery sem na fórum a šance, na změnu mojeho názoru se ti určitě zvýší.

Eustral!en
- Ja chcem práva na napr.Jailbreak alebo Furien nie oba
- hlásil som aj tebe AB,reklamy
- neviem čo sú kodi[/B]

Kodeří byli max 1,2 o té reklamě taky vím, ale to vážně nestačí.

Mast3rs---Davo
20-07-14, 11:13
DarwiN
- neviem čo je VID
- hlásim to rovno Adminom na Steam
Eustral!en
- Ja chcem práva na napr.Jailbreak alebo Furien nie oba
- hlásil som aj tebe AB,reklamy
- neviem čo sú kodi

Ešte sa ospravedlňujem ak budem písať oneskorene som na dovolenke

Fhacker
20-07-14, 11:17
Myslím že ani nie je dôvod písať prečo PROTI. Ale ak chceš tak ti ich s radosťou napíšem ;)

DarwiN
20-07-14, 11:18
Vid je valve ID to je to čo steam id ale z nonsteamovej hry .
A komu hlásiš ? iba Eustralienovi či aj iným ?

Kodi sú cheaty (ab , wh , sh , kz . )

Mast3rs---Davo
20-07-14, 11:19
nie ja len chcem pomôcť na servery som často ráno okolo 6:00-9:00 potom poobede 13-15 a večer 22:00-1:00

Darvin hlásil som aj Daronovi ale ja som točil dema a brat ich dával adminom alebo na forum

Eust.
20-07-14, 11:41
nie ja len chcem pomôcť na servery som často ráno okolo 6:00-9:00 potom poobede 13-15 a večer 22:00-1:00

Darvin hlásil som aj Daronovi ale ja som točil dema a brat ich dával adminom alebo na forum

Dej sem prosím odkazy na ty kodery na forku, dík.

Cip3r
20-07-14, 12:50
Rozhodně proti, protože kdyby si dostal práva ty, tak by ti tam určitě lezl i tvůj bratr, ale to je jedno oba dva ste jestě deti.

Mast3rs---Davo
20-07-14, 13:22
OK nemusím byť Admin môte LOCK
Ďakujem tým čo sa fora zúčasnili

Cip3r
20-07-14, 13:49
Jediný co můžu potvrdit že si mi hlasil nějaký to ab..ale i tak si myslim že by to chtělo alespon mít těch 16 let, což sem někde četl že je ted podmínkou.

Tupelko
20-07-14, 13:59
lock na přání :happy: