Zobrazit normální verzi : Rozhodčí ve florbalu
Ahojte, chtěl bych se zeptat jetli tu je někdo rozhodčí ve florbalu, protože bych měl zájem se jím stát, a proto bych se chtěl zeptat jak se k tomu musím dopracovat, nebo někde se přihlásit??? Díkki
Na SR to bude asi inak ako v Čechách tak ti neporadím :)
Určite ti bude treba spraviť si licenciu. Teoreticke testy (pravidla a podobne) + kondične testy.
Aspon vo futbale to je takto.
Sice mam pocit, že to je zas jeden z tvojich chabych napadov ako tu zaujať :D
Nepište kktiny chlapci, Toreto není to nápad, jenom na čfbu to nenajdu, ETILFYB pal do piče laskavě...
Pokud o to máš opravdu zájem, tak to vyřeš přes klub. Jinak nečekej od toho nic lehkého. Taky jsem si to zkusil a řeknu ti, že několikrát jsem z toho měl fakt blbej pocit a ještě týden jsem musel sám sebe přesvědčovat, že jsem rozhodnul správně.
Jako já nevím, ale zeptat se na herním portálu, kde hraje a adminuje banda zoufalců na sport, je dosti velká síla. :-DD
Hovor za seba :D reprezentoval som SR (tým myslím že som chodil na majstrovstvá SR raz sa mi podarilo sa aj dostať niekam mimo SR) v zjazdovom lyžovaní a aktívne som hrával futbal v mestskom klube :D ale prišla zlomená noha a môžem si fúkať práškový cukor do rite :( :D a začal som aktívne hrať CSko :F
Jako já nevím, ale zeptat se na herním portálu, kde hraje a adminuje banda zoufalců na sport, je dosti velká síla. :-DD
To vypada jako osobni zkusenost :D
Jinak taky sem "aktivni" sportovec. Beham po mape ako sialeny, sem tam "jump" do dalky, cupeni v rohu apod.
na vlastnu ziadost - lock
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.