PDA

Zobrazit normální verzi : Jailbreak a Global Admini 2

Trey
27-07-14, 22:37
http://csko.cz/forum/showthread.php?30399-JailBreak-a-Global-Admini/page5

The flame must continue.

3k a Jerry
27-07-14, 22:38
https://www.youtube.com/watch?v=X8LnxSjWWD8

St3ny
27-07-14, 22:39
http://csko.cz/forum/showthread.php?30399-JailBreak-a-Global-Admini/page5

The flame must continue.

Nechal jsem to locknout protože se tam nahrnuli hejty na osobu a lidi si tam tím začali léčit svoje rány na duši sprostými slovy... TAKŽE NE! Hlasuju o DELETE :)

Eust.
27-07-14, 22:40
To, ako Bhoper nadáva na Britny a obhajuje svoje žiadosti mi príde, ako ten debil (Stenley) v mojej žiadosti... Videl, že je proste horší ako ja a že práva nedostane ani po 3x, ja som ich dostal na 1x. Tak mi po Ciperovi poslal do žiadosti správu, že som bot a že at len dodrbem, keď ma pustia ďalej, proste závisť. Toto je fajn, ale už by ste s tým mohli prestať... Stále sa tu riešia 3 admini, ktorí si dali rozšíriť práva na JB a hrajú tam, prečo sa neriešia admini, ktorí majú primárne práva na JB a dali si rozšíriť práva na AIM ?! Je to niečo iné ?
Ak si admin žiada práva na jeden server, tak mu dajte na jeden server (ako napr. Britny --> žiadala si na d2), to, že nepôjde na hlásenie zo superhera nie je problém. Neviem prečo stále riešite adminov a rozširovanie práv. Urobte to ako na GS (každý admin má jeden server pod správou) a nebude tu nikto plakať a vylievať si srdce...

Ďalej ten "dope.kz-FlexxibLE" -> čo si ty dovoľuješ, povedať 30 ročnej žene, že je píča? A ty si kto ? Keď ona končila strednú školu, tak ty si ešte mlieko z kozy cickal... A to, že ty si dement a nevieš krotiť svoje vyjadrovanie a psychickú labilitu, my za to nemôžeme. Tak sa uvedom a choď sa učiť násobilku, o chvíľku ti začína školský rok...

Čo sa týka JB... Nie je to také, ako si ja pamätám, bolo to síce možno pred cca 1 a pol rokom, ale bolo to lepšie... Ešte aj ten, čo založil túto tému, tak on robí u ct najväčší bordel, neviem, k čomu to je dobré... Veď keď si ty u ct, tak sa nedá hrať.

Madunax -> môžeš byť rád, že tu vôbec hraješ, neviem, kto ti zrušil ban k ct, ale budíš...

Úplně sem čekal, kdy nějaké to moudro vypadne aj z tebe. Ty řešíš zase uplně jinou sračku, o které tu nepadlo slovo. Dále, proč do prdele zrovna ty někomu říkáš, co si může dovolovat a co ne, proč zrovna ty někomu říkáš, že je dement. Proč zrovna ty Zwergovi začneš psát o tom, že dělá bordel u ct, když ještě předtím, než si dostal práva, si kokotil na jb a choval se podle mě ještě hůř. Furt si mě otravoval a ptal se mě, jestli máš šanci na jb atd. Prosim tě, nepiš už ohledně demence, nebo pro tebe pošlu rychlou z Bohnic.

DarwiN
27-07-14, 22:41
Trey chod už dopíči s flamami.

sorry za výraz

:D Dal Ta Bhoper:D
27-07-14, 22:42
S Chemistrym som si to už vybavil cez PM ale dakujem Eust.

Trey
27-07-14, 22:42

sorry za výraz

ok

3k a Jerry
27-07-14, 22:52

sorry za výraz

Ty už máš povoleno psát :O

Mr.Hol
27-07-14, 23:10
Muze sem nekdo rozumny napsat "co se vlastne vyresilo"?, kdyz pominu jak si vsichni dohromady nadavali jake jsou vemena? Nechapu totiz co to vsechno melo spolecne s tim ze Ridik "mozna" udelal dalsi fail...

Trey
27-07-14, 23:20
Keďže sa to locklo moc skoro tak sa nedoriešilo nič.

Mr.Hol
27-07-14, 23:24
7 stranek, pricemz k tematu bylo tak 7-9 postu ohledne "stiznost na Ridika" je moc skoro? Tos me rozesmal :D

Trey
27-07-14, 23:26
7 stranek, pricemz k tematu bylo tak 7-9 postu ohledne "stiznost na Ridika" je moc skoro? Tos me rozesmal :D

To okolo Ridika sa vyriešilo rýchlo - chcel odobrať práva na JB. Ale to potom sa nedoriešilo :D

3k a Jerry
27-07-14, 23:56
http://youtu.be/Cyk7utV_D2I?t=1m4s
1m 4 s nějak mě to nejde dát na ten čas :O

Fhacker
28-07-14, 00:06
Dajte mi znova práva na JB (spešl) a uvidíte ako sa to tam zmení :D :D ako som z JB odišiel tak to ide ešte viacej dole vodou :(

Trey
28-07-14, 00:07
Dajte mi znova práva na JB (spešl) a uvidíte ako sa to tam zmení :D :D ako som z JB odišiel tak to ide ešte viacej dole vodou :(

Prečo to nenapíšeš do AT

Toreto
28-07-14, 00:16
Skromny to chlapec ten fhacker, moc sa nerozkrikuj chlapče, lebo ti gre prsty polame.

Fhacker
28-07-14, 00:20
Neviem či to bolo len u mňa ale JB som hrával v takých fázach, napríklad pól roka som hrať DR a potom rok JB potom ma JB prestal baviť a zase dačo iné. Teraz hrávam AIM ktorý je pre mňa top a možno o rok mňa chytí aj JB ale keď som tam bol aj teraz kuknúť ako neznámy hráč u CT keďže ma už nový hráčí nepoznajú tak to bola hróza. Vôbec ma nerešpektovali a neplnili si pravidlá CT. To chce dlhodobejší proces zmeny :)

E: Ok prepáč :( svoje prsty mám rád, používam ich na rôzne veci nechajte mi ich ;) :D

E2: Načo sa púšťam do debád okolo JB, aj tak to nikdy nebude mať konca a ani nič sa nevyrieší, už budem radšej tíško a starať sa o svoju kategóriu :D

ImGustak
28-07-14, 00:36
Fhackere tvuj odchod z jb vůbec nic nezměnil :) A tvůj nástup by také nic nezměnil..

Toy
28-07-14, 02:42
To chce unlock , no né snad ?! :rolleyes:

Chemo
28-07-14, 04:44
Úplně sem čekal, kdy nějaké to moudro vypadne aj z tebe. Ty řešíš zase uplně jinou sračku, o které tu nepadlo slovo. Dále, proč do prdele zrovna ty někomu říkáš, co si může dovolovat a co ne, proč zrovna ty někomu říkáš, že je dement. Proč zrovna ty Zwergovi začneš psát o tom, že dělá bordel u ct, když ještě předtím, než si dostal práva, si kokotil na jb a choval se podle mě ještě hůř. Furt si mě otravoval a ptal se mě, jestli máš šanci na jb atd. Prosim tě, nepiš už ohledně demence, nebo pro tebe pošlu rychlou z Bohnic.

OK, zaraďoval som ťa do kategórie normálnych ľudí, ale asi som urobil chybu, nevadí, stáva sa... Už keď sa o tom bavím, tak tu napíšem ešte niečo, nech máte čo hejtovať a viac nebudem prispievať do tejto témy.

1. Tak visíš, dočkal si sa a vypadlo to aj zo mňa. Proste som musel niečo napísať, lebo téma bola o Ridíkovi a vy ste tam začali rozoberať ostatných adminov, ba aj tých, ktorých sa JB ani netýka. Ak nejaký "debil" (mám zakázané slovo dement) napíše na dievča, že je píča, tak sa mi nečuduj, že sa mi to nepáči... Ale u teba je to zrejme normálne, keď muž žene povie rovno do očí "ty píča", ak je to tak, tak to by som ťa nechcel poznať osobne. A ešte jedna perlička, je nás v at po milu p... a nevedel napísať k tomu nikto nič, okrem mňa a matisa, tu sa asi odráž charakter väčšiny, ale berme to, nie všetci sme rovnakí.

2. Akú inú sračku riešim ? Veď sa všade len to isté preberá a stále sú tu na tom nezhody, kto si dá rozšíriť práva na JB a podobné... Tebe sa čudujem, že niečo píšeš, nakoniec si si sám dal rozšíriť práva na AIM, ale ešte som od teba ani raz nevidel hlásenie "!ok idem" (čo sa týka aimu). Tak neviem, čo tu hovoríš o tom, ako som písal mimo tému, začal sa riešiť Ridik a skončilo to rozšírením práv na JB adminky z d2. Tak takýto koniec by ani básnik nepredpokladal. A ty mne ideš písať niečo o písaní mimo tému. Mimochodom, ty si tiež JB admin, ale namiesto toho, aby si tam sem tam prišiel a pomohol nám s tými deckami, tak si sedíš na furuene a banuješ textúry (ako to nie je myslené v zlom).

3. Áno, ja napíšem človeku, ktorý robí bordel u ct, že ho naozaj robí. Na rozdiel od teba nie som ovca. Keby si na JB prišiel aspoň raz za týždeň, tak by si videl, ktorý hráč ako hraje, ale ty nevieš priložiť ruku k dielu a pomôcť, ale keď niekto urobí čo i len malinkú chybu, tak s ňou musíš ísť vonku. Ďalej nechápem, čo ma porovnávaš s ním ako ct. Čo to s tým má spoločné. Nikdy si ma nevidel hrať, keď si prišiel na server (asi 2x), tak som bol u t... Tak tomu vôbec nechápem, ako podľa čoho ma súdiš ? Podľa seba ? Zaujímavé...

4. Kto ťa otravoval ? Nikdy som ťa neotravoval ohľadom JB, a taktiež si nevybavujem nejaké dlhé chaty s tebou... Žiadosť o priateľstvo si mi potvrdil vtedy, keď som si podal žiadosť do afka na chh (cca január)... 1x som ti napísal, že ako tá žiadosť stojí. Ty si ma odbil 1 vetou: "Ja z adminfóra nevynáším.", nepotreboval som vynášanie, ale proste niečo mi k nej povedať, napr. ide to do sračiek, alebo ide to ok. Proste to je jedno čo, ide mi o to, že si tu napísal, že som ťa na steame otravoval ohľadom JB a ja si spomínam jedine na tento jediný náš chat. Ktorý si aj tak zmaril 1 vetou, takže neviem, o čom točíš. Ak si na toto nepamätáš, tak tú záchranku môžeš poslať na svoju adresu...

A ešte bhoper, ty si asi myslíš, že keď si mi do PM asi 15x napísal, že som kkt, tak je to vyriešené ? Sa zobuď, na tvoje PM ani nereagujem, mám tu na fóre ľudí, ktorým by som na PM nikdy neodpísal, lebo by ju aj tak nepochopili. Takže, ak čakáš spätnú PM, tak čakaj ďalej... Ja som skôr za diplomatické riešenie a takéto PMkové hádky môžete robiť medzi sebou, ale mňa do nich neťahajte. Ale to tu väčšina ľudí aj tak nepochopí, čo som chcel týmto postom povedať a bude si palčekovať ďalej... Takže zbytočných 15 min. pre mňa.

Inak ešte ps: Keď už som sa rozbehol, tak napíšem aj iným.

Toreto: nechápem, prečo si urazený, proste začalo sa to v af a má sa to skončiť v af. Proste pohneval si sa preto, lebo si ma v af zdrbal, že som dal grandmotherovi do žiadosti pro. Následne na to, som zareagoval ja, potom si ma ty začal poúčať, čo mám robiť, tak som napísal "ANO PANE". No ty si mi nato napísal nejakú sračku, že reakcia ako od posledného dementa (alebo idiota, nepamätám si). Ako nechápem, to ti stojí za hádky ? Asi si typ človeka, čo má rád rozbabrávať nejaké sračky (maličkosti) . Ako keď máš záujem, tak to rieš cez pm, možno ti na nich odpoviem a budem dúfať, ž im pochopíš.

Rixie: ďalší, čo robí veľkú riť a nakoniec som aj tak mal pravdu... Napísal som do hlásenia cheaterov, že demo s Pixiem je clear, na to on začal nadávať, že som šašek a že mu mám ukázať, kde je to demo clear. Zhodil ma pred celým fórom. Keby som niečo také urobil ja, tak by to bol veľký flame, že Chemistry má ďalší fail a podobné kecy. Nakoniec sa aj ta potvrdilo to, čo som písal ja... Hráč je clear. Ale proste súdržnosť AT sa musí dokazovať všade, tak prečo by to nedokázal takový admin na fóru. Aj tak robí prd. Sem-tam nejaký flame.

Jíŕi: nič proti tebe, vážim si ťa ako člena at, hoci vieš, čo sa stalo asi pred polrokom. Zahodil som to za hlavu a vysral sa na to. Ale proste nedá mi nenapísať aj tebe. Myslím si, že ty Britny nemáš čo vyčítať. Urobil si to isté, len vo veľkom štýle. Mal si práva na JB, dodnes z nepochopiteľných príčin si ich položil, prišiel som po polroku a chcl si práva na AIM. Takže nechápem. A viem pochopiť Britny, že sa jej nechce hrať stále len aim, mám to podobné. Niekedy máš chuť na to, inokedy na to. Snáď nechceš, aby hrala d2 len pre to, aby uspokojila riadky v chatlogu, je to hra. Vieš koľko vecí by som chcel ja zmeniť v afku a na serveroch, tonu... A čo môžem ? Keď niečo napíšem, tak ma len zdrbú "vlastní kolegovia", že zase idem mimo tému... Trapas, no čo už. Nejaký hráč má z toho aspoň srandu. Ak sa pokúšate týmito flamami prilákať ľudí na servery, tak ste originálni.
Inak si to neviem predstaviť... Ak to už po tomto poste niekto nepochopil, čo som chcel napísať, tak je to naozaj úbohé a odporúčam vyhľadať zdravotnú pomoc. Keďže predpokladám, že aj ta budem len hejtovaný, tak tu zrejme nebudem už prispievať mojimi príspevkami.

matis
28-07-14, 10:26
ok..konec

este jeden podobny tread a budu padat tresty...