PDA

Zobrazit normální verzi : STEAM - Nefaka MIC :/

Killer Bee
30-07-14, 00:13
Mno takže na NS mi Mikrák normálně faka atd. ale když jsem na Steamu tak vůbec hráč Safe.Config mi dávál radu zkopírovát z NS (config složku) a dát do Steam cska což jsem udělal ale i přesto že jsem to vše udělal nepomohlo pak nějaký různý configy do konzole psal taky nic ... takže jestli někdo ví nebo aspoň tuší co s tím napište :/

Billy The Ex*terminator
30-07-14, 21:39
Pozeral si sa do " Nastaveni" a "hlas" ??

Piplap Kaufland
04-08-14, 01:16
Bee tak to máme stejný problém, mik jsem si kupoval hlavně na jb, a go kompetiv a jelikož mi to nejde ani na jednom tak jsem naštvaný. Může to být
i nastavením miku. Štrachal jsem se v možnostech miku kolem 2 hod a nepomohlo. Takže si pak koupím asi nové sluchátka :)

AACHERON
05-08-14, 20:58
Pozeral si sa do " Nastaveni" a "hlas" ??

Kde to nastavení? Někde na steamu?

AACHERON
05-08-14, 21:01
Tak je to na steamu, settings a voice, tak jsem si dal mluvit po stisku klavesy, stejne ajko to mam v options v counteru a stejnou klavesu.

Piplap Kaufland
06-08-14, 09:21
Jákože pujdu do knihovny a tam zmáááčknu pravé tlačítko myši, a dám setting a voice nastavíííím tam nějaké písmeno, a mělo by to jít ? :3
E: Jo už jsem na to přišel, prostě jít do nastavení, hlas a dát push talk nebo něco takovýho, a zmáčknout tam to tlačítko který chceš. Já dal K :D

Swagrid
06-08-14, 14:22
Pokud chápu dobře, mikrofon ti funguje mimo hru, ale ve hře ne bumblebee?