Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva - aim + jump, surf
vlastnit originální hru : STEAM_0:1:58706995
hrát minimálně 3 měsíce na tomto portálu : hrajem tu velmi dlho :) zo zaciatku NS od 2012 steam.
čistý trestní rejstřík : 0 banov
hlášení cheaterů : na foru som par nahlasil, sem tam ! . Niekedy aj na steame adminom
Prava ziadam na serveri AIM sekcia + sekcia Jump tnz. skakacie servery.
INFO:
Tak Zdravim teraz nieco malo o mne. Volam sa Samuel ,vacsina ludi ma pozna pod nickom samino. Na serveroch prave hrajem pod nickymi saminoHAD, deagleHAD alebo chcipakHAD. Mam 17 rokov (v oktobri/rijnu bude 18). Studujem na SPS Dopravna v Kosiciach v 2. rocniku. CSko hravam od 8. rocnika na zakladnej, vacsinou aktivne + asi pol roka pauza. Mezdi moje zaluby patri futbal, PC hry (CS 1,6, GO v minulosti, LOL, WOW a MC), vselijake ine zabavky s kamaratmi, praca okolo domu a skola samozrejme. Moje skusenosti s AMX su take, ze s kamaratom o rok starsim som asi v 9. rocniku mal vlastny portal, on kupil 3 serveri na fakahede a ja som ich spravoval ziadna veda...Jeho to nebavilo tak to zrusil. Nebol som adminom na ziadnom velkom portale. Dovod preco by som sa chcel pridat k admin teamu je, ze chcem pomoct zlepsovat kvalitu serverov, udrzovat ich ciste od cheaterov a tych ktori porusuju pravidla. So vsetkymi vychadzam v pohode a riesim veci s chladnou hlavou a s nadhladom. Na pripadne otazky rad odpoviem.
S pozdravom samino (nie šamino že?).
Hlasis niekomu na cheatrov na steame? Lebo na fore mas malo hlaseni a to este z roku 2013.
"So vsetkymi vychadzam v pohode a riesim veci s chladnou hlavou a s nadhladom."
Fakt? dve nahodne vytiahnute vety ktore mi moc s chladnou hlavou a nadhladom neprijdu.
koleckar posraty nic ine nevies
necup na tom CT spawne s awp nulo
Aby si nezacal tie pripadne prava zneuzivat vo svoj prospech
Hlasis niekomu na cheatrov na steame? Lebo na fore mas malo hlaseni a to este z roku 2013.
"So vsetkymi vychadzam v pohode a riesim veci s chladnou hlavou a s nadhladom."
Fakt? dve nahodne vytiahnute vety ktore mi moc s chladnou hlavou a nadhladom neprijdu.
koleckar posraty nic ine nevies
necup na tom CT spawne s awp nulo
Aby si nezacal tie pripadne prava zneuzivat vo svoj prospech
Tohle si semtam napíši i já, mě sem tam něco nahlási, znám ho dlouho, jen furt přeskakuješ ze serveru na server, jen rozpoznáš chetery na jumpu,aby si nám nebanoval ty čisté..:-) Zatím ti pro ani proti nedám.
V pohode.. ani som mu nedal proti len som poukazal na to ze toto podla mna nieje riesenie s chladnou hlavou :smile:
vyzera to byt v poho chalan, zopar x som s nim kecal na ts, ale dal by som tomu cas tak mesiac,dva tu ziadost nechat otvorenu a hlas co najviac cheaterov. Zatial pro nedavam az casom uvidim ako sa ukazes, ked tie prava dostane a bude ich zneuzivat posleme nanho Matisa :D
S nikym naschval nevyvolavam hadky, ak nieco provokativne napisem tak vacsinou len nejakym skillerom a zo srandy, nic viac. Do novacikov zasadne nerypem. Skacem medzi AWP/classic/dust2only/hns/hnstraining a surf speed sem tam vacsinou podla mapy. War3ft som hraval ale zmizli mi expy a nikto tam uz skoro nehraje. Cheaterom hlasim ked najdem skoro vzdy len uz nieje tolko ako kedysi... Uvedomujem si hodnotu prav a urcite by mi nenapadlo zneuzivat ich nejak.
Samino je rozumny chalan. Ak tu par ludi nahlasi budem pre.
Takze ako? Co sa tyka vasich vyjadreni, co som pozeral profily niektorych adminov tak niektory maly len 4-5 threadov, z toho jedna ziadost, mozno jedno hlasenie, nejaka ta otazka ohladom CSka a boli prijaty. Odkedy hravam gathery s adminmi cize ich mam v priateloch pisem rovno im na steam. Jump vseobecne (hns, bhop, kz mapy) som hraval dlho tak isto surf s tym mam skusenosti bohate. Velmi rad by som aj ja pridal ruku k dielu a pripojit sa k tejto super komunite adminov ^_^ :D
Takze ako? Co sa tyka vasich vyjadreni, co som pozeral profily niektorych adminov tak niektory maly len 4-5 threadov, z toho jedna ziadost, mozno jedno hlasenie, nejaka ta otazka ohladom CSka a boli prijaty. Odkedy hravam gathery s adminmi cize ich mam v priateloch pisem rovno im na steam. Jump vseobecne (hns, bhop, kz mapy) som hraval dlho tak isto surf s tym mam skusenosti bohate. Velmi rad by som aj ja pridal ruku k dielu a pripojit sa k tejto super komunite adminov ^_^ :D
Naivka :D
Naivka :D
zatial co vas tak poznam :D ...
Jsem Pro, znám ho už dlouho, hlavně ze serverů, myslím, že mi kdysi dávno taky něco hlásil a všechno banned, v pohodě kluk. :)
Na Aim som určite PRO
Rozum má, vek tiež. Poznám ho už dlhšiu dobu. Cheaterov mi zopár aj nahlásil takže nevidím dôvod prečo povedať nie. Určite je samo dobrý kandidát.
Pro. Důvody už jsou napsány :happy:
Ani pro ani proti...neznám ho ze serveru, asi na sebe nemáme štěstí. Hrál sem s ním jen párkrát a to vypadal klidu. Zbytečně nepsal blbosti a věnoval se hře.
Možná tak před měsícem sem viděl 2 hlášení přes !. Ale jinak nic.
za poslední 3 měsíce na fórum nahlášeni 4 cheateři.
Pokud ti nějaký admin potvrdí, že mu v TÉTO DOBĚ hlásíš cheatery na steam, tak nemám problém ti dát pro...
Většina z adminů ti tady dala PRO pod podmínkou, že ti někdo potvrdí hlášení. Nikdo takový tu sem ještě nenapsal.
Tak čo? Nahlasuje niekomu niečo? Na fóre nič dokopy nie je.
BTW mal si teraz pauzu od cska?
Ja od neho sem tam dostanem nejaké hlásenie :)
Nazdar pardon ze odpisujem neskoro ale nedavno som mal 18 tak este mam dojizdaky :D ale uz budem zas aktivny mal som aj dost nabite obdobie kedze ide zima a treba robit na dome (opravovali sme garaz a rezali drevo) tak sa za to ospravedlnujem.
Mam teraz mensie problem s CSkom tak som to tak nehral ale uz je to v pohode takze aktivita sa zvysi.
Co sa tyka cheaterov pisem uz vacsinou cez spravy kedze je to efektivnejsie. Neviem ale prislo by mi blbe zhanat kazdeho komu hlasim ze nech sa mi vyjadri do ziadosti admini to tu snad vidia tak sa vyjadria. :))
Ahoj,
v roku 2014 si na fóre nahlásil 7 cheaterov - z toho boli asi dvaja z hns. Od podania žiadosti, číže od 1.8.14 si nahlásil 4 cheaterov na fóre ( banned). V hre sa tiež veľmi nikto nahlási (okrem Fhackera, ktorému sem-tam niečo nahlási). Preto by som chcel, aby si trochu oživil túto žiadosť. Bol by som Za, lebo v hre si kľudný (aspoň čo som s tebou ja hral - chlg som nepozeral). Oživením žiadosti som myslel nahlásenie nejakých cheaterov najlepšie na fóre, ale aj cez "!", alebo aj mne konkrétne (aj iným adminom môžeš). Lebo ten počet siedmich nahlásených cheaterov za rok mi príde až veľmi malý na admina. Samozrejme niečo málo v hre - Fhackerovi. Takže skús to zlepšiť.
V poslednom case som stratil motivaciu len obycajneho "hrania". Preto by som bol rad keby som mohol by aj ja ten co beha hore dole po hlaseniach a chyta cheaterov.
Ako som uz pisal, hlasim roznym adminom podla toho, koho vidim prveho online a hraje na kotelne a nie nejaku inu hru. Nechcem teraz kazdeho oblietavat co som mu v poslednej dobe napisal ze plz plz plz vyjadri sa mi do ziadosti... to zas nie.
Tak budem sa snazit robit svoje najlepsie aby som vas dokazal presvedcit snad nesklamem. :)
Co sa tyka tych hlaseni cez "!" tak casto som hlasil cheaterov pod inymi nickom a so steam friends offline...
Možno boli už predtým admini na "velkom portale". Viz.: tvoje vyjadrenie v žiadosti: "Nebol som adminom na ziadnom velkom portale." Takže sa ťažko určuje, bez minulých záznamov, ako si banoval, napr. či polovica nebola fail. Najmä čo sa týka Jump serverov. Tam je najväčší otáznik...
Možno boli už predtým admini na "velkom portale". Viz.: tvoje vyjadrenie v žiadosti: "Nebol som adminom na ziadnom velkom portale." Takže sa ťažko určuje, bez minulých záznamov, ako si banoval, napr. či polovica nebola fail. Najmä čo sa týka Jump serverov. Tam je najväčší otáznik...
Niekedy som na HnS maval rekordy v mcj dropcj dropmcj dcj a podobne hovadinky. Scripty, KzHacky a rozne zvyhodnovania dokazem rozpoznat. Taktiez co sa tyka konkretne HnS serveru tak caste umyselne blokovanie a bugovanie map....
Za skusku nedate nic, sprosty dufam niesom sami uvidite ako sa osvedcim ak nebudete spokojny kludne moze ostat len strielacie serveri pripadne opacne :)
Zdravim, rozhodol som sa tuto ziadost zatvorit. Kvoli niekolkym dovodm z ktorych su hlavne asi motivacia, GO a skola. Dufal som ze ak ma zoberiete tak znovu ma to zacne bavit, behat po serveroch banovat cheaterov a udrziavat poriadok... ale ani po dlhsom cakani som sa nedockal (pochopitelne chapem ze niesom jediny ktory ziadal). Po dlhom case som spojazdnil aj GO kde som nasiel novu motivaciu zlepsovat sa a stupat v ranku hore. Viem ze sa urcite raz vratim k 1.6 aj ked uz nie na trvalo ako predtym. Skoda no..... Dakujem kazdemu kto sa vyjadril a drzal mi palce. Vela stastia na serveroch a nech sa vam dari ^_^ Ďakujem.
Zdravim, rozhodol som sa tuto ziadost zatvorit. Kvoli niekolkym dovodm z ktorych su hlavne asi motivacia, GO a skola. Dufal som ze ak ma zoberiete tak znovu ma to zacne bavit, behat po serveroch banovat cheaterov a udrziavat poriadok... ale ani po dlhsom cakani som sa nedockal (pochopitelne chapem ze niesom jediny ktory ziadal). Po dlhom case som spojazdnil aj GO kde som nasiel novu motivaciu zlepsovat sa a stupat v ranku hore. Viem ze sa urcite raz vratim k 1.6 aj ked uz nie na trvalo ako predtym. Skoda no..... Dakujem kazdemu kto sa vyjadril a drzal mi palce. Vela stastia na serveroch a nech sa vam dari ^_^ Ďakujem.
Nezačne ťa to baviť. Možno pár dní, týždňov.
Chtěl jsem ti dal PRO Samino, protože vím že jsi naprosto pohodový a klidný člověk co se ve hře vyzná, ale jelikož jsi taktéž přešel na CS GO, tak musím byt neutrální, spíš proti. Jak začneš hrát GO, tak se k 1.6 už vrátíš velice málo a nebudeš tomu věnovat tolik času, jako kdyby jsi GO nehrál. I kdyby jsi práva dostal, tak budeš aktivní nějaký ten den, možná ti to vydrží nějaký týden, ale pak to půjde opět dolů s aktivitou.
Podivej se tady na admin team. Polovina jich začala hrát GO a na 1.6 dojdou už jen letmo.
Zle ste ma pochopili... Vravim ze sa tu uz (nikdy nevies) asi ako 1.6 na aktivnu dobu nevratim. Tzn. tymto konci aj cela moja ziadost na 1.6 sekciu. GO som rozbehol LEN minuly tyzden. Predtym som ho hral len minuly rok aj to s 15 fps. Potom sa to stalo... nudil som sa, skoncil gather pobehal som trosku po kotelnackych serveroch a este s nimi kecal na TS ze oni si idu dat lobby. Tak ze mam cas, uploadnem GO a pozriem co je nove. Uploadol, som zahral 3 hry s tymi 15 fpsmi a povedal som si ze to nema zmysel... Vtedy som dostal radu nieco zmenit v nastaveniach a zrazu 70 - 100 fps. Mohlo sa stat hocico... keby som uz bol admin mozno by som to GO ani nezapol ale to uz nevadi, nikoho nevynim proste sa to stalo. Ide o tu motivaciu co som hladal, a zhodou nahod som ju objavil o nieco neskor v GO. Na komunite vsak ostanem nechcem prist o takych super ludi co som tu spoznal, objavim sa rad na HnS sem tam na DM aj gather dam :D len uz to nebude ako predtym. Peace
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.