Zobrazit normální verzi : SWAT stit
Nemohlo by sa spravit, ze Swat stit by zastavil autodestrukciu? Po odobrani nano vesty proti AD nie je ziadna obrana a na mape ako je napr huntic mozem dat destrukciou aj 5+ hracov za kolo bez namahy...
shootradar
03-08-14, 20:24
Chtělo by to item proti destrukci, ale přijde mě, že swat by byl až moc silnej item potom, i když na co jiného to dát že :)
No tak jen přece už blokuje miny,rakety,dynamit tak proč mu nedát i proti autodestrukci :D
Podle mě dobrý nápad.. A osobně SWAT dropuju kromě mapy Aztec, kde ho používám hlavně proti raketám při Sniperovi na mostku.. :)
suhlas, uz som to dakedy navrhol, ale nezalozil som kvoli tomu temu ;-)
a ked sme uz pri tom, proti commandos knife, by mal byt samostatny item, nie ze kevlar znese zasah, a notes tiez. To je blbost podla mna, co vy na to?
Určite dobrý nápad, proti deštrukcii nie je žiadna obrana...
Belik pravdu mas, commando je teraz dosť oslabené keď to vykryje aj kevlar =D
a ked sme uz pri tom, proti commandos knife, by mal byt samostatny item, nie ze kevlar znese zasah, a notes tiez. To je blbost podla mna, co vy na to?
No tak taky by stacil 1 item a né 2 .....
a když už jsme u toho co tak u dema upravit dynamit?aby ubíral i demovi aspoň 50%hp? Protože Sapp miny uberou a FS rakety taky tak proč u dema ne?Přitom dynamit je pomalu jak autodestrukce
a když už jsme u toho co tak u dema upravit dynamit?aby ubíral i demovi aspoň 50%hp? Protože Sapp miny uberou a FS rakety taky tak proč u dema ne?Přitom dynamit je pomalu jak autodestrukce souhlas
Nemohlo by sa spravit, ze Swat stit by zastavil autodestrukciu? Po odobrani nano vesty proti AD nie je ziadna obrana a na mape ako je napr huntic mozem dat destrukciou aj 5+ hracov za kolo bez namahy... souhlas
suhlas, uz som to dakedy navrhol, ale nezalozil som kvoli tomu temu ;-)
a ked sme uz pri tom, proti commandos knife, by mal byt samostatny item, nie ze kevlar znese zasah, a notes tiez. To je blbost podla mna, co vy na to? souhlas
E: úprava barev
shootradar
05-08-14, 19:48
a když už jsme u toho co tak u dema upravit dynamit?aby ubíral i demovi aspoň 50%hp? Protože Sapp miny uberou a FS rakety taky tak proč u dema ne?Přitom dynamit je pomalu jak autodestrukce
Už tak dema skoro nikdo nehraje a kdyb jsi mu "podělal" i dynamit aby mu ubíral hp tak by ho nehrál nikdo :p
Navíc blbost sapera, když stojí u svých min a rakeťák taky to samé, i když tam málokdy ovlivníš, když ti tvůj skočí do rány.
Už tak dema skoro nikdo nehraje a kdyb jsi mu "podělal" i dynamit aby mu ubíral hp tak by ho nehrál nikdo :p
Navíc blbost sapera, když stojí u svých min a rakeťák taky to samé, i když tam málokdy ovlivníš, když ti tvůj skočí do rány.
Dobrá tak bych mu aspoň nastavil nějaký čas mezi položením a odpálením(2-3s) stejně jako to má FS.
Grakon2702
07-08-14, 12:23
Aha, takže vám příjde normální, že se tam borec s demem a s full int a kon rozeběhne proti nepřátelům, dá na zem dynamit a odpálí ho, zabije několi lidí, ale jeho se to vůbec nedotkne? Však je to větší OP než autodestrukce. Určitě to udělat tak, aby to ubíralo i jemu. Argument, že by ho kvůli tomu nikdo nehrál, je směšný. Bodejď by ho někdo hrál, když nebude OP. A nebojte se, až to lidi zjistí, tak ho začnou hrát.
shootradar
08-08-14, 19:19
Tak to má výhodu classy, a ten dynamit bere bez obrany člověka kolem 180 na maxu takže je to znát, ale i rakety berou takhle podobně a miny, jen demo má takovou schopnost, že má takovej osobní štít na blízko, ale o tom ta classa je jako ostatní, každá je nějaká.
Podle mě zbytečné tu řešit dema, když jméno topicu je SWAT štít.
Busox4ever
09-08-14, 14:31
Aha, takže vám příjde normální, že se tam borec s demem a s full int a kon rozeběhne proti nepřátelům, dá na zem dynamit a odpálí ho, zabije několi lidí, ale jeho se to vůbec nedotkne? Však je to větší OP než autodestrukce. Určitě to udělat tak, aby to ubíralo i jemu. Argument, že by ho kvůli tomu nikdo nehrál, je směšný. Bodejď by ho někdo hrál, když nebude OP. A nebojte se, až to lidi zjistí, tak ho začnou hrát.
OP... už mi tá skratka leze na nervy... Dema skoro nikto nehrá, a ked ho hrá, tak nemá na to gule spraviť to, čo ty tu vravíš, že sa rozbehne oproti súperom a urobí trošku rush a vybúcha polku teamu (svetlý jedinci sú tu taký, ale iba pár a to veľké lvl) . To je ako comm s jet a autom. Dema prosím ťa neriešte nehajte ho tak. A to že by mi mal uberať dmg mne, keď podomňu vybuchne je hovadina, už by sa nehral vonkoncom.
Ok tak at mu to neubira HP ale at ma nejakou prodlevu jako FS mezi vystrelenim rakety.
Pripojím sa aj ja do konverzácie:
Demolitions je podľa mňa taká zabudnutá class, alebo, posunutá do "úzadia"
Je to trochu nereálne, že ten dynamit neubere aj jemu, ale je to jeho jediná obrana proti commandovi a rusherovi, aspoň myslím.
Dema nehrám, mám ho na dosť nízkej úrovni a musím povedať, bez dynamitu to je stratený prípad.
Takže aby som to zhrnul:
Je to 50 : 50 u mňa aby mu to uberalo HP alebo to nechať tak, ako to je.
E: Možno sa prikloním k Lu-ovmu nápadu, nebolo by to odveci.
E2: Zabudol som sa vyjadriť k téme, bol by som rád, ak by fungoval swat štít proti destrukcii, takže súhlasím
po prve: suhlas s itemom proti autodestrukcii......
po druhe: Demolitions je najlepsia class aka tam je na vyber ( podla mna :D ) + odoberat mu HP ked odbucha dynamit je uplna blbost..... ako tu uz niekto spomenul je to taky osobny stit
dalsie + ten dynamit sice vezme 180 hp ale dajte si trochu do obrany a nic nezmoze.....dynamit vezme niekomu s full obranou ledva 80hp......
po prve: suhlas s itemom proti autodestrukcii......
po druhe: Demolitions je najlepsia class aka tam je na vyber ( podla mna :D ) + odoberat mu HP ked odbucha dynamit je uplna blbost..... ako tu uz niekto spomenul je to taky osobny stit
dalsie + ten dynamit sice vezme 180 hp ale dajte si trochu do obrany a nic nezmoze.....dynamit vezme niekomu s full obranou ledva 80hp......
No tak atˇ Kotel nastaví prodlemu mezi položením a odpálením 2s a je to
shootradar
14-08-14, 21:27
No tak atˇ Kotel nastaví prodlemu mezi položením a odpálením 2s a je to
Lu ty to tu budeš psát dokola dokud s tebou nebudou souhlasit všichni? :D
BTW. je to docela rozumnej nápad, ale za ty roky mně demolitions nepřišel nikdy problémový než jinačí classy, takže je to podle mě zase plk jednoho člověka, kdo s tím začal :)
Lu ty to tu budeš psát dokola dokud s tebou nebudou souhlasit všichni? :D
Semnou nikdo souhlasit nemusí mě to je jedno :D Jen jsem něco navrhl tod' vše ;)
Súhlasím s nápadom o SWAT. Bude aspoň viac používaný ako doteraz...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.