Zobrazit normální verzi : Aktualizace w8
Kámo má problém a poprosil mě abych to sem hodil:
Aktualizoval jsem muj w8 na w8.1.. hodilo mi to restart a ted se mi nechce spustit ntb.. spusti se ale nabehne mi tu : Priprava na konfiguraci systemu Windows. Nevypinejte pocitac. Uz to tu mam hodinu. Nevim co mam delat.
Kdytak napiěte rady co a jak :D dík
Na tvrdku resetovat ntb, jak se to nenačte tak bych přetáhnul důležitý soubory, naformátoval disk a hodil win8 znovu.
Vím jse to odemne trochu tvrdé ale já jsem jeden z několika lidí co má s osmičkama zlé zkušenosti takže se s tím už nepářu. :D
Ať to nechá aspoň 4 hodiny a pokud to nic nezačne dělat tak držet zapínací tlačítko, dokud se notas nevypne. Pokud by se tím něco pokažilo, tak po zapnutí windows by měl najet do řežimu obnovení.
Ať to nechá aspoň 4 hodiny a pokud to nic nezačne dělat tak držet zapínací tlačítko, dokud se notas nevypne. Pokud by se tím něco pokažilo, tak po zapnutí windows by měl najet do řežimu obnovení.
Zkoušely jsme všechno, nakonec i na jedne IT poradně psaly o tomhle problému a výsledek byl reinstal OSka, ještě že jsem u osmiček takovej problém neměl.
Troška odbočím od témy, ale WIN8 je podla mňa hovadina.. vééľa ludú vrátane mňa s ňou mali problémi..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.