Zobrazit normální verzi : Hráč měsíce - červenec: Vyhlášení
Z technologických důvodů jsme rozhodovali tento měsíc opět bez dhaaqua.
Hráčem měsíce Červenec se stal:
Grakon2702
porota se rozhodla z následujících důvodů:
- dost snaživý spešl na JB, rozumný
- Na fóru je normální
Adminem měsíce Červenec je:
J3ZUsSs*
porota se rozhodla z následujících důvodů:
- ještě si nabral na sebe moderování, je snaživý
- za poslední měsíc jednoznačně nejaktivnější admin
- rozumný, objektivní a spravedlivý
(je to takový náš lokální ježíš)
Za porotu (3necky, matis, NarutoO) gratuluje všem výhercům NarutoO
Grakon2702
07-08-14, 14:06
Zapomněl jsem poděkovat. Tak tedy taky děkuji těm kteří mě nominovali a porotě, že mě vybrala :).
Dakujem chlap(c)i :D
Zapomněl jsem poděkovat. Tak tedy taky děkuji těm kteří mě nominovali a porotě, že mě vybrala :).
Coz mi pripomina, ze vam obratem musim udelat podpisy ;)
Killer Bee
07-08-14, 21:09
Hele dost snaživý spešl na JB - to je důvod když to má být hráč ne spešl mesíce ... trochu blbý takhle posuzovat. Ale jinak gratulka :)
wtf ?
A ked niekto hlasi cheaterov, tak to je tiež zly dovod, pretože by to bol cheathunter mesice a ne hráč mesice ? Fakt niekedy len čumim, čo z niektorych ludi na tomto webe vylezie.
stejně nechápu, že jsem to ještě nevyhrál :D
http://manboobz.files.wordpress.com/2014/07/56179-cat-on-keyboard-typing-gif-hi43.gif
stejně nechápu, že jsem to ještě nevyhrál :D
http://manboobz.files.wordpress.com/2014/07/56179-cat-on-keyboard-typing-gif-hi43.gif
Ja se "setrim" na vyhru hrac/admin roku.. vis jak :D
Jinak gratulace Black and White Jezusovi :-*
Hele dost snaživý spešl na JB - to je důvod když to má být hráč ne spešl mesíce ... trochu blbý takhle posuzovat. Ale jinak gratulka :)
Spešl se počítá jako hráč. Nominací na adminy, kdybyses laskavě podíval, je mrtě. Jsme šťastní, když někdo nominuje hráče, když někdo nominuje spešla, je to svátek taky. Tak buď tý dobroty, přečti si pravidla zpátky a drž ústa a krok, protože takhle, kámo, to děláme už celej rok.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.