Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Bikepark

Fhacker
11-08-14, 21:52
Ahojte nechystáte sa niekto 17.8. Dôjsť sem http://www.bikecentrumkalnica.sk/skola/jednodnove-kempy.html?? Je to v okolia nového mesta a zábava tam je zaručená. Za 55€ Vám požičajú bike, v cene je celodenný inštruktor a vývoz na celý deň a požičanie chráničmi a prilby.

AlternativníPravda
12-08-14, 06:58
55€ je docela dost, ale asi větší část bude stát ten instruktor. Já byl minulý týden v Bachledce (skibachledova.sk) za 11€ jsem měl celodenní "skipas" a kolo jsem si půjčil za 15€. Sice to bylo enduro, ale to bohatě stačí pro začátek. Instruktora mi dělal kámoš. Ale vřele doporučuji zkusit si sjezd, pro mě to byla příjemná zkušenost a fajn změna

Fhacker
12-08-14, 22:01
Celodenný vívoz tu stojí 12€, požičanie bicykla typu downhill od lapierre je 30€ a celodenný inštruktor proste by som sa nedoplatil a ešte výstroj. Takže tých 55€ je výhodná cena. Inak ten zjazd je luxusní a dáke skoky do toho :D akurát zháňam GOpro a chcel by som si to natočiť :D

AlternativníPravda
13-08-14, 08:04
Celodenný vívoz tu stojí 12€, požičanie bicykla typu downhill od lapierre je 30€ a celodenný inštruktor proste by som sa nedoplatil a ešte výstroj. Takže tých 55€ je výhodná cena. Inak ten zjazd je luxusní a dáke skoky do toho :D akurát zháňam GOpro a chcel by som si to natočiť :D

Já jsem kolo na downhill nepotřeboval, jelikož to bylo moje "po prvné" tak mi bohatě stačilo enduro a navic se mi enduro závody líbí víc. Je to více o technice a né o čase jako dh. Pokuď máš dost peněz tak do toho jdi, pro mě 55€ je 4 měsíční kapesné :D.

Ještě se chci zeptat, jezdil si dh i předtím nebo to bude tvoje první větší zkušenost ?

Fhacker
14-08-14, 18:40
Já jsem kolo na downhill nepotřeboval, jelikož to bylo moje "po prvné" tak mi bohatě stačilo enduro a navic se mi enduro závody líbí víc. Je to více o technice a né o čase jako dh. Pokuď máš dost peněz tak do toho jdi, pro mě 55€ je 4 měsíční kapesné :D.

Ještě se chci zeptat, jezdil si dh i předtím nebo to bude tvoje první větší zkušenost ?

najskôr som začal s endurom už minulý rok asi tri krát, ale potom nám požičali downhillový bike a išli sme troška na inú trať a to ma chytilo viacej. Toto bude po tretí krát čo budem na downhillovom bicykli..

AlternativníPravda
28-08-14, 19:21
Tak jaké to bylo ?