Zobrazit normální verzi : Dnes na Aim/fy
Mno tak ty první dva screenz by mohly být nějaký bug nebo něco ale ten DSLPOWA na něj si stěžovaly všeci233234235
Chtělo by to demo, tohle není průkazné. Na těhlech mapách chytit někoho s WH není žádná sranda, pokud není úplně blbej.
Tohle vypada na defaultni diry... :) takze to nema cenu ani resit :)
takovou diru ti da i bot na easy :D
Takhle se na těch mapách děruje úplně normálně. Musel by si točit demo. Ty mapy jsou papírový :)
Ta 3 mi tak úplně nepřipadá normální ale jinak souhlasím s Kashpim tyhle mapy máš jak papír příště radši demo. :D
takove dirky jsou upne normalni ;)
Johny Pampeliska
02-11-11, 02:09
Byl jsem tam když jste psali, že tam je tenhle hráč a nic neměl....klasický děrování - vim že tam za tou bednou někdo je, tak to děruju ...nevim vždycky co na tom nechápete :o)
Já na Kotelně strašim měsíc tak co po mně chcete? xD .. Navíc na Aim/fy sem byl poprví, takže sem neměl ani ponětí že to jde děrovat
Johny Pampeliska
02-11-11, 13:05
Dyť po tobě nic nechceme, právě proto ti to vysvětluju....taky jsem začínal a taky jsem tyhle věci nevěděl :o)
Ta 3 mi tak úplně nepřipadá normální ale jinak souhlasím s Kashpim tyhle mapy máš jak papír příště radši demo. :D
Právě ten 3 obrázek je asi nejčastější kill přes bedny na té mapě :) Vždycky tam někdo je :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.