Del!k98
17-08-14, 09:54
Zdravím kotelňákov.
Vyhlasujem súťaž o VIP na 1 mesic na kotelne vo veľmi ľahkej súťaži o Realite.
V tejto súťaži to funguje tak, že tu napíšem 3 základné otázky z reality.
Príklad :1. Koľko mám rokov ?
:2. Akej farby mam oči ?
Odpoveď : 1. 13 2. žlté.
Toto bol len príklad, takže tieto otázky neplatia.Svoje tipy mužeťe napisať len 1 krat, takže nič nemožeťe editovať ani meniť.
Nepište sem comenty tipu : tato souťež je blba atd. , je to dobrovoľná súťaž komu sa nechce hrať nech ani nič nepiše.
Súťaž potrvá od 17.8 (NEDELE) do 22.8 čo je v Piatok niekedy poobede asi o 15:00.
Otázky.
1.Otázka : Aká je moja najobľubenejšia Farba ?
2.Otázka : Koľko mám súrodencov ?
3.Otázka : Koľko mám Centimetrov ? - Myslí sa výška celeho tela .
Ten, kto bude mať najviac správnych odpovedí vyhrá vip na 1 mesíc zadarmo
Aby ste mi verili , dal sem to do zamčeného souboru na ulož.to . http://uloz.to/xGfh9X5o/1-otazka-docx heslo dam nakonci súťaže.
GL a HF. :thumsup4:
E: Když tu bude víc dobrých odpovedí, tak položim ješte 1 otázku ohledne reality, a tak kdo na to odpoví správne nebo bude najbližšie vyhráva vip
Vyhlasujem súťaž o VIP na 1 mesic na kotelne vo veľmi ľahkej súťaži o Realite.
V tejto súťaži to funguje tak, že tu napíšem 3 základné otázky z reality.
Príklad :1. Koľko mám rokov ?
:2. Akej farby mam oči ?
Odpoveď : 1. 13 2. žlté.
Toto bol len príklad, takže tieto otázky neplatia.Svoje tipy mužeťe napisať len 1 krat, takže nič nemožeťe editovať ani meniť.
Nepište sem comenty tipu : tato souťež je blba atd. , je to dobrovoľná súťaž komu sa nechce hrať nech ani nič nepiše.
Súťaž potrvá od 17.8 (NEDELE) do 22.8 čo je v Piatok niekedy poobede asi o 15:00.
Otázky.
1.Otázka : Aká je moja najobľubenejšia Farba ?
2.Otázka : Koľko mám súrodencov ?
3.Otázka : Koľko mám Centimetrov ? - Myslí sa výška celeho tela .
Ten, kto bude mať najviac správnych odpovedí vyhrá vip na 1 mesíc zadarmo
Aby ste mi verili , dal sem to do zamčeného souboru na ulož.to . http://uloz.to/xGfh9X5o/1-otazka-docx heslo dam nakonci súťaže.
GL a HF. :thumsup4:
E: Když tu bude víc dobrých odpovedí, tak položim ješte 1 otázku ohledne reality, a tak kdo na to odpoví správne nebo bude najbližšie vyhráva vip