Zobrazit normální verzi : Žiadosť o post "admina"
Angel často ťa stretávam na tých serveroch si priateľský... určite by si mohol byť adminom... :) zamna ANO
Nechcem si žiadnym spôsobom získavať príspevky ani nič podobné :-D ale ak smiem vedieť prečo "admina" ako ufousek napísal tak potom " ANO "
Ale Odpoveď na otázku mi neprišla...
To ste sa dohodli zo stundim že si date naraz žiadosť o prava a obaja si hodita navzajom "Ano"?
A na JB je adminov docela celkom často online,a najviac FK sa davaju cez školu a večer:)
Cez školu praveže chodim ja na JB kedže často vymeškavam školu:D a teba som tam ešte rano/večer nevidel a to hram na oboch JB..A rano je tam bud safari alebo ked niekto robi neplechu tak urobi sa demo a pošle adminovi..
preto dejf lebo niekedy niesu admini na servery a padaju zbytocne FK
nie ja stundiho dobre poznam
eronex ja stavam o 6:00 aby som stihol autobus do skoly tak rano niesom na CSku
na serveru sem tě snad jěště neviděl takže ne
Tak za mňa máš nie. Na JB je dosť adminov. A zvyčajne je tam poriadok. Ako spomínal Eronex tak FK sú najme cez školu a neskoro večer keď tam nie sú admini. Skús sa ozvať neskôr keď možno bude JB3. Neviem či to Kotel plánuje.
NE, už jen kvůli tvému triple-postu na předchozí stránce. Bože, to je tak těžký, zmáčknout Edit?
ma to nenapadlo stlacit edit a zombie?? na Jailbreak niesom tak casto pretoze tam niesu vyhody pre VIP
to je hezký, chodit na servery jen kvůli tomu, aby jsi měl značnou převahu nad neplatícími hráči ;-)
nevadi mne to je jedno ja som to tu dal aby som vedel ako si admini vsimaju hracov :)
tuhle hlášku už jsem někde četl, safra jen ve kterym sudu howen to bylo
nevadi mne to je jedno ja som to tu dal aby som vedel ako si admini vsimaju hracov :) ... FAIL
K žádosti: NE.
SandyMan !
05-11-11, 14:08
řEkl bych že Angel si to nezaslouží .- Už tím že vyvolává hádky, a je vulgární ... Za mě NE
orange ake hadky a nadavky ja nic take nerobim
Myslím, že ti smeták už neodpoví :D
Za mě minimálně na JB NE! Moc jsem tam s Tebou ještě nehrál. Na zombie nehraju.
Můžu se zeptat ty podáváš už podruhé žádost že.Za 1. je to uspěchané.Za 2. jestli řiká bones a karlos tak v tom případě ne
[QUOTE=Karl0s;45561]jasně, že ne :DDD
vedouci venny
08-11-11, 21:26
Profilovka pěkná vypadáš na 12 ne :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.