Zobrazit normální verzi : Žádost o práva
Informace:
Jmenuju se Martin Christian ve Hře pod názvy Mr.Fefe,H2K under take
Je mi 14 let
Cs hraju pomalu 4 roky na Kotelně 3 rád bych dostal práva na wa3ft a Deatmachu tak hodně hraji
Steam si budu kupovat
Proč zrovna tady:
Líbi se mi tu je to tady pěkně udělané vycházím s adminy Necheatruju
H2k under take Prosím o Odpověď
Na War3 a DM je dost Adminu, Steam ještě nemáš tak nwm co žádáš o práva.
=> Ne
1. špatná sekce
2. nemáš steam
3. nic moc žádost
4. neznám tě
Žiadosti o práva sú trošku nižšie nie v dotazoch... Nemáš steam DM som kedysi hrával a nevidel som ťa tam NIE
STEAM nemáš tak to budeš počuť veľmi vela NIe.
Undertaker? Stefanov vnuk? (ci co to je)
1. post? Ns? 14? ''Deatmachu''? ''necheatruju''?
NE, díky ..
SandyMan !
05-11-11, 14:26
Nemáš Steam ..... -- Píšeš to do blbý sekce ---. - Krátke --- Nestručnéé --. - prostě na niic za mě Ne
To ma byt morzeovka? Alebo?
Nemáš Steam ..... -- Píšeš to do blbý sekce ---. - Krátke --- Nestručnéé --. - prostě na niic za mě Ne
who cares? Nikoho to nezajímá, běž se radši někam zamést ..
btw, už se těším na tvoji žádost o práva.
who cares? Nikoho to nezajímá, běž se radši někam zamést ..
btw, už se těším na tvoji žádost o práva.
To já taky, poslední dobou je dobrý sledovat "nováčky" na foru jak píšou ke všem možným topicům a píšou všemožný blbosti jen aby nahnali nějaký příspěvky :D
To já taky, poslední dobou je dobrý sledovat "nováčky" na foru jak píšou ke všem možným topicům a píšou všemožný blbosti jen aby nahnali nějaký příspěvky :D
Když už chci sbírat příspěvky, tak píšu do threadu Slovní fotbálek :D
Normálně bych to vůbec neřešil, ale když se založí 10 žádostí o práva a Koště k 9 z nich napíše nějakou pointless message která nemá hlavu ani patu (viz. up) a za to velké NE (navíc jeho názor opravdu nemá žádnou hodnotu), tak už je to trochu nápadný ..
---. - Krátke --- Nestručnéé --.
No tak sa rozhodni, ne?! Ako môže byť niečo krátke a pritom nestručné (čiže dlhé)? :laughing1:Za pobavenie máš u mňa 1*:thumsup4:
Inak som ti už písal, rozmýšľaj skôr ako niečo postneš (napíšeš). :whip:
K žiadosti jasné nie. Od podania žiadosti (3.11.) žiadna aktivita na fóre. Prišiel len vyskúšať či mu to víde. + hore uvedené dôvody. = jasné NIE
Žeby lock? :lookaround:
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.