Zobrazit normální verzi : Práva na server Kotelna-Classic
Tak na steamu hraju zhruba rok:)),na Kotelně hraju zhruba rok a půl :)),hraju jen na serveru Kotelna-Classic nikde jinde.Proto žádám o admin práva protože většinou tam není žádný admin :)) su tam každý den nejmín 2-3 hodiny :)).
Moje zkušenosti:) dělal sem asi 2 roky admina na Corps.sk :)) později sem delal na WARU:) zkušenosti mám si myslím bohaté :)) Proto žádám o práva chtěl bych aby servery byly bez cheaterů..Je mi 17 let a mám toho docela dost za sebou:))
Moje Steam ID STEAM_0:1:34152222
Kdyžtak můj steam vobi12345
Děkuji za odpověd :)
První příspěvěk a hned žádost o práva?
Hoj :)) jo protože sem se díval a není moc adminu na serveru kdysi bývali ale tedka to je spatny :)) a hraju tam docela dlouho takže vím jak to tam chodí :) byl bych rád za práva :)
kámo však tedka sem k tomu sedl :))
AnnoyingGreg
03-11-11, 20:33
a hraju tam docela dlouho takže vím jak to tam chodí
...
kámo však tedka sem k tomu sedl :))
Smaž se. Píšeš nesmysly.
jo a registrovanej su odedneška protože sem si řekl že zkusím ty práva :))
Jen tak bych se zeptal, na tom WARu jsi si práva koupil, nebo jsi je dostal?
btw; nikdo, opakuju NIKDO, nemáte právo tvrdit, že admini na serverech nejsou. Hráč bez práv nevidí, kolik adminů je ingame a na steamu všechny adminy předpokládám nikdo nemá. Navíc, změnit si nick snad není až takovej problém. Víte, kolik se denně rozdá banů? To, aspoň myslím, svědčí o nějaké aktivitě ze strany adminů, tak si prosím vymyslete něco jiného. (tohle není jenom na tebe, do žádostí to píšou všichni --> podle mě jenom proto, že ani neví, proč ty práva chcou, tímhle tu jenom dělají jakýsi ''dojem'' na ostatní)
Myslím že poslední dva příspěvky zarazili uchazeče do země takže je to na lock :-)
bla bla bla, uz ani nevis, co vlastne lzes, a tak pises uplny blbosti.. Hlavni je, ze <3 Pajusku, ne a cau
vedouci venny
03-11-11, 21:16
Opravdu nedostaneš kladné body za to že napíšeš tunu smajlíků a k tomu že neumíš ani lhát.. Ne ahojw0w~
no my s biou, dtrem, trsakem, goldagem tam vubec nejsme no to mas pravdu
Na servru sem tě viděl tak 3x, i když i to je moc, navíc Martiii, Gdq, Bia nebo dtr sou tam pečení vaření a když ne, tak není problém admina zavolat. Navíc podle mě by měl mít admin nějaký ten skill a brain, který ty zrovna nemáš..
SandyMan !
05-11-11, 14:30
Tato žádost je jeden celý velký nesmysl ., Zároven tím chci podotknout že s tím věkem trochu lžeš ... :) tvoje žádost úbec není gramaticky srovnaná ... : .... rychle tam něco dobrýho editni aby to mělo děj ... to je jako štrudl bez jablek
Tato žádost je jeden celý velký nesmysl ., Zároven tím chci podotknout že s tím věkem trochu lžeš ... :) tvoje žádost úbec není gramaticky srovnaná ... : .... rychle tam něco dobrýho editni aby to mělo děj ... to je jako štrudl bez jablek
ty vole chcipni, tvuj level demence hraje na jinejch mapach uz, takze pozdravuj a muzes jit
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.