Zobrazit normální verzi : zadost o admin prava na JB,knife a DTR
Ahoj,timto bych chtel pozadat o admin prava na vasem servru...mam celkem velke zkusenosti s adminovanim...drive jsem byl adminem na TheHys...tento portal patri mezi nejlepsi servry cska 1,6....s gamesites atd se to proste rovnat neda
vek-14 let (skoro 15)
zkusenosti s amx-ano mam...vim vse co se tyka adminovani)jako napriklad amxmodmenu a dalsi jine prikazy
jak dlouho hraji cs 1,6-asi priblizne 2 roky..drive jsem hral s botama...to k tem 2 rokum ani nepocitam...jak dluho u vas?priblizne asi rok a pul..steam mam asi 8 mesicu mno..(+,-)
steam id-"rehy" 4925 STEAM_0:0:41226790
nick ve hre-*rehy*mucQ:D(+ dalsi jine variace...jmeno nejakeho klanu atd) ale momentalne mam nick *rehy*mucQ:D
PS:vim ze jsem mel dost banu i stiznosti na mou osobu..ale poucil jsem se...hlavne kdyz jsem dostal prava na servru TheHys..naucil jsem se ovladat..nebyt vulgarni a vse dulezite co k adminovani patri..prosim dejte mi 1 sanci...(zadam protoze ted vznikli 2 JB a tak ted myslim ze se par adminu hodi)na knife a dtr hraji asi jen mesic...takze nic moc ale snazim se:lookaround::cool:
AnnoyingGreg
06-11-11, 14:36
mam celkem velke zkusenosti s urážením adminů, vyvoláváním konfliktů a celkově chci práva pro srandu alíkum:lookaround::cool:
<<- Takhle to mělo být správně. Na JB je dost adminů a možná by to chtělo i některého ubrat podle jejich chování..a na knife tvoje nervy nejsou.
NE
Rehy ja som ťa videl len na JAILE na KNIFE ešte nie.A tvoje nervy no neviem možno si sa polepšil možno nie.
jo ok gregu beru to...ale na JB myslim ze bych sanci dostat mohl kdyz jste ji dali nekomu jako je valdez...
piki na knife taky chodim...a ja te tam videl ale mel jsem tam drive jiny nick
A editovat taky umis, to je plus!
AnnoyingGreg
06-11-11, 14:39
jo ok gregu beru to...ale na JB myslim ze bych sanci dostat mohl kdyz jste ji dali nekomu jako je valdez...
Valdez je jeden z adminu, o kterym pořádně ani nevim. Je takovej nevýraznej a má trošku menší aktivitu. Ale problemy s nim zatim nejsou. Pokud vim, ani žádnej ban nedostal. Takže porovnat vaše banlisty by bylo šílenství.
na JB je nás dost a nevěřím, že ve 14 máš trpělivost na to, dělát admina na knife ..
btw, napočítal jsem ti 8 banů za vulgárnosti, urážky admin teamu a Fk na JB. S tímhle žádás o práva? seriously?
Edit: varování pro všechny další zájemce o práva : u koho uvidím, že se k němu ještě nedostalo tajemství tláčítka Edit, nebude už mít moc šancí na to, že by ode mě dostal Pro.
vsechny bany jsem dostal od lucci skoro...adminum kterym jsem nadaval jsem se omluvil coz je jen lucca...ale 2 mesice jsem kvuli lucce nehhral JB....pak jsem zjistil ze hraje na JB2 a tak hraju na 1....rekla mi ze jsem dement ja ji ze je krava a dostal jsem ban...neprijde mi to normalni...nejde o vek ale o zkusensti...tak na knife to od vas beru...ale na JB by jste mi snad sanci dat mohli ne?diky
Rehy ty sa nemôžeš porovnávať s Valdezom on tam má 4bany a ty 13 to ej velký rozdiel.
to je sice pravda...ale vsechny bany jsem dostal kdyz jsem zacinal hrat(skoro vsechny) neumel jsem to a i jsem nadaval...na JB si myslim ze jsem lepsi nez valdez...kdyz pominem ty bany...myslim ze sanci bych dostat mohl
za posledni 2-3 mesice jsem nedostal ani 1 ban myslim si ze to je dukaz ze jsem se zmenil
...myslim ze sanci bych dostat mohl
nemohl, tak cau uz
ufousek ty asi moc rad pises do zadosti co?nwm co jsi tak drzej...nejsi ani admin a tak nwm proc ty by jsi mi mel napsat NE cau...
ufousek ty asi moc rad pises do zadosti co?nwm co jsi tak drzej...nejsi ani admin a tak nwm proc ty by jsi mi mel napsat NE cau...
Zrovna v psani do "zadosti o admyna" takovejch retardu jako ty me docela bavi.. Taky nevim, proc bych ti to mel psat, ale pisu ti to! NE cau
jenze ty nemas co mi to psat...maximalne ne..ale ne cau posledni slovo maji admini ne ty
Ja sem nedostal za rok ziadny ban ani za nadavanie nic a niesom admin.. takze ;)
hezky ze se vyjadruji ti kteri me ani neznaji...takovy lidi nepochopim a nebudu vam nekam lezt jen ptz vy jste admini a ja ne jste lidi stejne jako ja...ale naopak vazim si za kazdy nazor...
s tymto ja nemôžem súhlasíť.. na jb si hovoril ze si sa vratil.. na jail a nehral si koli Lucci..
prečo.. chces byť admin ked.. ťa admini nemajú radi..
sorry ja davam nie
http://s3.amazonaws.com/files.posterous.com/sandyhatzis/8Of4sPNvyM5a4FxJAynOQNVyAVz4h2MejzTr5uUBOQlFdZiIzD 9ixUaJw8gR/No.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJFZAE65UYRT34AOQ&Expires=1320590041&Signature=8xlD7Hm3gM%2B6ypk4PSh%2BUuq6zC0%3D
Rehy pišeš tu že už neisi taky nervák.A to už vidia tu ako sa spravaš
Si si to u mne posral rehy. Ten pravý sa ozýva že ja som horší než ty. Dakedy nevieš rozoznať čí si dal FK alebo nie. A keď si dal FK tak si to nevieš uznať aj keď ti každý hráč hovorí že si dal. No možno si sa už polepšil a nie si taký tvrdohlavý. A mňa tak ohovárať nebudeš. Za to čo si napísal tak veľké NIE. A ešte nejde o to že si dlho BAN nemal. Daktorí hráči ho nemali vôbec a sa tu vôbec nechvália.
Rehy, tvoje šance na získání práv jsou asi tak vysoký, jako kdyby o práva požádal vranys. Za mě NE.
Rehoho sem viděl na serverech malo kdy, a je to slabý chce to více času a skušeností.
Rehoho sem viděl na serverech malo kdy, a je to slabý chce to více času a skušeností.
Wtf? U mad? Rehy hraje na JB vic nez ty lol, akorat je to retard.
Na jb ne!! Neudrzis nervy a byvas i vulgarni, na dr a knife nehraju
Určite nie, ako si urážal ludí na KNIFE a hlavne Archera tak to bolo vážne ako z komédie a za dva dni si si dal ešte aj žiadosť.
Áno by som ti dal iba vtedy ak by si sa vrátil z pobytu z psychiatrie.
Nervy u teba nie sú žiadne konflikty máš neustále a tvôj slovník je neakceptovateľný.
NIE
Edit: Ty si asi ani svoju rodinu nevážiš podla toho že urážaš aj cudziu :-))
A když ti napíšu "NE cau" já, jakožto admin, tak už to konečně zabalíš ?!
Z mého pohledu tě nikdo na Jb nemá rád,hráči si na tebe stěžujou dáváš prý Fk nadááš neumíš se chovat atd, nevím jak by si s nima vychazel kdyby si měl práva neskončili by moc dobře. PS: THE HYS je pěkně na hovno server grafika na nic jsou tam lagz atd uží si tam to adminování.
Jirkalol fakt už s tím přestaň.
Verdikt je myslím jasnej. Poprosil bych o lock, aby sem už nikdo takovej nemohl psát
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.