Zobrazit normální verzi : MMORPG - Star Wars The Old Republic Herni partner
Ahoj, zahral by si nekdo?
Je to Free (Mate spoustu vyhod, kdyz si koupite) ale ze to darmo to stoji...
Napiste, jak zacnete hrat, pomuzu chvili levelovat/porazit bossa, udelat flashpoint. Bud PM, nebo na Stymu, nebo v chatboxu, az budu onlajn.
Narut.
Hraju Roleplay server, tak nevim, kdybych hral pvp tak mozna P2win, ale nevim. Neumim to posoudit, jiny MMORPG jsem nehral. Jako WOWko jo, ale strasne malo..
Hraval som na PVP/PVE sa mi zda myslim ze lvl 29 ci kolko ale pokial nemas subscribe (nejakych 50$ sa mi zda) tak si to tak neuzijes :) tie "battlegroundy" ci ako su tam paradne najma ten huttball :D a tie ship misie su tiez paradne len to ze mozes z oboch po 5x len raz tyzdenne pokial si free... takze asi taka "free"2play to je. Myslienka dobra ale tato hra je cisty biznis :P neplatis neuzijes si
Hraval som na PVP/PVE sa mi zda myslim ze lvl 29 ci kolko ale pokial nemas subscribe (nejakych 50$ sa mi zda) tak si to tak neuzijes :) tie "battlegroundy" ci ako su tam paradne najma ten huttball :D a tie ship misie su tiez paradne len to ze mozes z oboch po 5x len raz tyzdenne pokial si free... takze asi taka "free"2play to je. Myslienka dobra ale tato hra je cisty biznis :P neplatis neuzijes si
Jak jsem psal, ja hraju RP.. no počítám s tim, že když budu potřebovat nějaké sloty v inventáři, novou postavu, tak si pořídím subscription.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.