PDA

Zobrazit normální verzi : MMORPG - Star Wars The Old Republic Herni partner

NarutoO
01-09-14, 18:02
Ahoj, zahral by si nekdo?

Je to Free (Mate spoustu vyhod, kdyz si koupite) ale ze to darmo to stoji...

Napiste, jak zacnete hrat, pomuzu chvili levelovat/porazit bossa, udelat flashpoint. Bud PM, nebo na Stymu, nebo v chatboxu, az budu onlajn.

Narut.

Kakafko
01-09-14, 18:35
Nieje to veľmi pay2win?

NarutoO
01-09-14, 21:16
Hraju Roleplay server, tak nevim, kdybych hral pvp tak mozna P2win, ale nevim. Neumim to posoudit, jiny MMORPG jsem nehral. Jako WOWko jo, ale strasne malo..

Company
01-09-14, 23:14
Hraval som na PVP/PVE sa mi zda myslim ze lvl 29 ci kolko ale pokial nemas subscribe (nejakych 50$ sa mi zda) tak si to tak neuzijes :) tie "battlegroundy" ci ako su tam paradne najma ten huttball :D a tie ship misie su tiez paradne len to ze mozes z oboch po 5x len raz tyzdenne pokial si free... takze asi taka "free"2play to je. Myslienka dobra ale tato hra je cisty biznis :P neplatis neuzijes si

NarutoO
03-09-14, 11:49
Hraval som na PVP/PVE sa mi zda myslim ze lvl 29 ci kolko ale pokial nemas subscribe (nejakych 50$ sa mi zda) tak si to tak neuzijes :) tie "battlegroundy" ci ako su tam paradne najma ten huttball :D a tie ship misie su tiez paradne len to ze mozes z oboch po 5x len raz tyzdenne pokial si free... takze asi taka "free"2play to je. Myslienka dobra ale tato hra je cisty biznis :P neplatis neuzijes si

Jak jsem psal, ja hraju RP.. no počítám s tim, že když budu potřebovat nějaké sloty v inventáři, novou postavu, tak si pořídím subscription.