Zobrazit normální verzi : csko.cz
:D Dal Ta Bhoper:D
04-09-14, 19:09
csko.cz je ako counter strike alebo ako csko ciže cs kotelna
Tvoje starosti bych chtěl mít:D
kamo musel som si to precitat 5x aby som to pochopil.. skus nabuduce pisat zrozumitelnejsie a aspon pouzivat ciarky alebo neviem.. a ty si mi nadaval v PM:o boha je mi do placu:(
04-09-14, 21:11
Ja sa nemusím učiť písať to tvoja čitateľská gramotnosť je napiču :D
Ja sa nemusím učiť písať to tvoja čitateľská gramotnosť je napiču :D
ano a preto si to editnul:D ze?:D lebo sa nemusis ucit pisat..
Hmm ako tak som to čítal a spomenul som si na starý dizajn webu :idea:
http://www.csko.cz/old/
04-09-14, 22:22
Áno editol som to priznávam, nie je to preto že by som ti chcel uškodiť ale preto keby tu boli ešte nejaké tupé hlavy ako ty :)
btw: zatiaľ je tu 5 príspevkov a ani jeden mi nenapísal odpoveď.
Hmm, csko se tak jenom říká, ale je to asi zkratka cskotelna no tak to i já myslím, jinak toto se říká jenom u nás na Kotelni jinak nikde jinde to je jenom cées
Pokud jsem to dobře pochopil, tak sem to nepochopil.
''csko.cz je ako counter strike''
Není, je to odkaz na stránku portálu KOTELNA.
Myslím, že je to jako ''cs'' - daná hra a ''ko'' - jako kotelna. Ale mezi hráči se už rovnou říká ''csko''.
V duchu cs - counter strike, ko - kotelna ma to nikdy nenapadlo :D... vzdy som nad tym rozmyslal ako nad skratenym pomenovanim hry, ktore je ustalene medzi hracmi = Ideme si zahrat csko? (Ideme si zahrat counter strike?)
Krvava Vlozka
15-09-14, 20:38
Tak na tohle si vzpomínám!
15-09-14, 23:48
Další posthunter ktorí pre istotu ani nevie že vo voľnej diskuzií sa mu ani posty nezapočitavajú?
Podle mě to nebude jako Counter-Strike a KOtelna. Už za mích mladých let se říkalo csko a to snad Kotelna eště neexistovala.
Ale on myslí csko.cz ako názov portálu nie ako názov hry.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.