Zobrazit normální verzi : [JB] KonDom<3Propisku:* (otravování hráčů) --> because
Vypis z konzole:
Detaily banu
Hráč
KonDom<3Propisku:*
Typ banu
IP adresa
SteamID
VALVE_0:0:2133004441
IP adresa
185.21.220.30
Udělen
05-09-2014 - 09:52
Délka BANu
4320 minut
Vyprší
08-09-2014 - 09:52 (0 měsíců 0 týdnů 2 dny 23 hodin 21 minut ještě zbývá )
Důvod
Neustale otravovanie ostatnych hracov, neustala retardovanost u T, a kludne si bez po UB
BAN dal Admin
Franta (because)
BAN dal Server
csko.cz | Jailbreak 2 (jb_snow)
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=120257
Prosím ta povedz mi čo si ty za človeka. U Tcok neustále keď ti povedia že máš ísť do boxu najviac zdrzujes ako sa dá, a keď už konečne CT ta zabije tak hned spamuješ FK? Si v zbrojke guna v ruke, zabije ta tak hneď spamuješ FK? Alebo sekáčikom ho tam naháňaš keď máš byť v boxe/na čiare, zabije ťa a zase FK? Neustále tam otravuješ niekoho, či už je to admin alebo hráč. Situácia z rána na mape flyhigh: Červený si až po uši, guna v ruke a do mikráku vyprávaš, že jedno CTčko nezabiješ a druhé áno. Samozrejme si sa k tomu nedostal lebo ťa zabili. Potom samozrejme ti CT len tak hodí gunu, aby si zabil toho druhého ale tomu som už zabránil: http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=120256 . A potom na snow/mountains (neviem ktorá z nich to bola) v zbrojke si gunou v ruke alebo furt tam otravuješ simona, ktorý to už nevydržal a dal ti kill za neplnenie príkazov a zase si spamuješ FK... Fakt nechápem ako môže byť takýto človek.
Samozrejme kto s ním hral tak ten pochopí (napr. Vikernes, Pat, atď) alebo spešlovia čo s ním hrali.
E: Pridávam tu jedno hlásenie:
09:30
JB4 (steam://connect/csko.cz:27079)
ReznikChanne
citrusak!jailbreak4!nadrzovani hraci:KonDom<3Propisku:*!
UB ti určite nedám.
Tak a už mi docházejí nervy s tebou kamaráde. Tak zaprvý ten simon (Yzo myslim).Řekl cituji "Máš 5 vteřin na to , aby si šel k zadní stěně,jestli to neuděláš do 5 vteřin máš kill,takže 5 4 a najednou kill" Tak jako co to je tohle ? Hele Because vím že nejsem nejlepší ale nemusíš to hnedka banovat tak mi máš napsat nepiš nebo ban nebo něco takového nebo dát ban na 3 hodiny A NE HNEDKA NA 3 DNY. Because ja prosím opravdu prosím dej mi UB. Já se bez CS nudim. Udelam cokoliv COKOLIV ale dej mi ten UB prosím Because.Opravdu prosím už budu hodnej Prosim.
Skus ho pekne poprosit, mozno ti ho potom da.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.